Hjem Nyheter Kvinne klinte med en somalier på toalett – endte opp med å...

Kvinne klinte med en somalier på toalett – endte opp med å bli voldtatt

3

SVERIGE En somalier er nå dømt til fengsel etter å ha voldtatt en kvinne han klinte med på et utested i Sollefteå. Mannen skal ifølge aktor ha utnyttet det at kvinnen var redd, beruset og innelåst i et trangt rom.

Illustrasjonsfoto

En kvinne i 20-års alderen ble den 1. september voldtatt analt inne på et toalett ved et utested ved Hotell Appelbergs i Sollefteå, Sverige.

Politiet ble varslet av utestedets vakter etter at disse hadde åpnet opp en låst toalettdør hvor de hørte en ung kvinne gråte. Der skal de ha funnet en gråtkvalt og beruset kvinne sammen med en somalisk mann som utga seg for å være hennes kjæreste.

Ettersom vaktene følte på seg at noe ikke helt stemte tilkalte de derfor politiet. Politiet tok imot en anmeldelse om voldtekt og den 19-årige somalieren ble deretter pågrepet.

Ifølge den unge kvinnen hadde hun sluppet inn somalieren på toalettet slik at han kunne få tisse. Hun hadde siden klint med han, hvorpå han deretter skal ha gått videre med å voldta henne analt, til tross for at hun skal ha grått og sagt nei.

Den 19-årige somalieren er nå dømt til 1 år og 4 måneder fengsel for voldtekt. Ingen utvisning ble begjært.

Kilde:
Kvinna hånglade med somalier på krogtoalett – våldtogs analt

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Det er bortimot ufattelig – og tragisk – at en nordisk kvinne skal gi seg i lag med en halvape med en gjennomsnittlig IQ på 70, og uten impulskontroll, og så ende opp med å bli voldtatt på det groveste. På sett og vis er dette straffen, og skam burde blitt henne til del for livet, og gjernings»personen» burde ha blitt avrettet, men slipper billig unna, uten forvisning. Hellige enfold!

Thule
Thule
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Hun er nok oppdratt på Hollywood og marxisme siden hun ikke skydde ham som pesten. Heldigvis er det mange kvinner som vet bedre. Det har alt med oppdragelse å gjøre. Desverre er de yngre generasjonene er dynket i Hollywood søppel der negre fremstilles som vennlige og kule.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Aldri tro på
en hores ord,
for på kvervende hjul
ble deres hjerter skapt,
lettsinn i deres hjerter lagt»
– Hávamál