Hjem Nyheter Kvinne klinte med en somalier på toalett – endte opp med å...

Kvinne klinte med en somalier på toalett – endte opp med å bli voldtatt

SVERIGE En somalier er nå dømt til fengsel etter å ha voldtatt en kvinne han klinte med på et utested i Sollefteå. Mannen skal ifølge aktor ha utnyttet det at kvinnen var redd, beruset og innelåst i et trangt rom.

Illustrasjonsfoto

En kvinne i 20-års alderen ble den 1. september voldtatt analt inne på et toalett ved et utested ved Hotell Appelbergs i Sollefteå, Sverige.

Politiet ble varslet av utestedets vakter etter at disse hadde åpnet opp en låst toalettdør hvor de hørte en ung kvinne gråte. Der skal de ha funnet en gråtkvalt og beruset kvinne sammen med en somalisk mann som utga seg for å være hennes kjæreste.

Ettersom vaktene følte på seg at noe ikke helt stemte tilkalte de derfor politiet. Politiet tok imot en anmeldelse om voldtekt og den 19-årige somalieren ble deretter pågrepet.

Ifølge den unge kvinnen hadde hun sluppet inn somalieren på toalettet slik at han kunne få tisse. Hun hadde siden klint med han, hvorpå han deretter skal ha gått videre med å voldta henne analt, til tross for at hun skal ha grått og sagt nei.

Den 19-årige somalieren er nå dømt til 1 år og 4 måneder fengsel for voldtekt. Ingen utvisning ble begjært.

Kilde:
Kvinna hånglade med somalier på krogtoalett – våldtogs analt