Hjem Nyheter Kvinne møtte sin pakistanske drømmeprins – ble sexslave

Kvinne møtte sin pakistanske drømmeprins – ble sexslave

4

FLERKULTUR En advokat fra Australia riste til sin rike drømmeprins i Pakistan for å gifte seg, men ble i stedet sexslave.

Foto: Facebook

30 år gamle Lara Hall fra Sydney, Australia, reiste til Pakistan for å treffe sin drømmeprins, Sajjad, som hun gjennom andre pakistanere bosatte i Australia møtte på sosiale medier og chattet med i flere år.

Sajjad påsto at han også var advokat. Forholdet ble mer seriøst da han tilbød henne et liv i luksus i sin store villa, som var en av hans fem luksuseiendommer.

«Jeg skal fylle alle dine tomrom i livet»

– Han sa at han hadde fem hus, viste en kjøpskontrakt på et hus i Spania som han sa at vi kunne bo i og at jeg fikk innrede som jeg ville; han sendte til og med bilder av huset, forteller Lara til australsk media. Sajjad lovte Lara å fylle alle hennes tomrom i livet.

Ved ankomsten til Pakistan i april 2018 viste det seg at Sajjads hjem var et trangt møkkete hus med tyve personer som delte fem soverom. Han begynte umiddelbart å utnytte Lara som sexslave og voldtok henne ofte. Hun ble slått, ydmyket og kunne gå flere dager i strekk uten mat.

Lara ble også tvunget til å ligge på ryggen med bena fra hverandre for å «lufte» vaginaen. Sajjad dunket hodet hennes mot baderomsvasken om hun ikke hadde skylt ut sjampoen tilstrekkelig fra håret.

Krevde at Lara skulle omfavne kjærlighetens religion

Sajjad forsøkte å tvinge henne til å gifte seg med ham og at hun skulle konvertere til kjærlighetens religion, islam, men Lara nektet. I stedet kontaktet Lara den australske ambassaden. Ifølge Lara brydde dog ambassaden seg lite om hennes situasjon.

Lara våget lenge ikke gå til myndighetene. Ettersom hun ble holdt fanget av Sajjad hadde hennes visum gått ut med 30 dager, hvilket hun innså skulle bli problematisk for henne.

Etter å ha barrikadert seg ringte hun politiet som eskorterte henne fra huset, men hun ble truet av pakistanske myndigheter med fengsel ettersom hennes visum hadde gått ut.

Ingen hjelp fra Australske myndigheter

En kristen hjelpeorganisasjon i Pakistan hjalp henne til slutt med å betale bøtene for visumovertredelsen og for flybilletten hjem til Australia. Lederen for den britisk-pakistanske kristne hjelpeorganisasjonen, Wilson Chowdry, kritiserer den Australske ambassaden i Pakistan for å ikke ta Lara Halls alvorlige situasjon på alvor.

– Jeg ble forført av alle hans fagre løfter, sier Lara Hall om hvorfor hun tok det skjebnesvangre valget om å dra ned for å møte Sajjad.

Nå arbeider Lara hjemme i Australia for å hjelpe andre ofre for liknende situasjoner og som hun anser har blitt sviktet av den australske regjeringen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Grooming er skummelt, særlig overfor kjenslevare og sårbare personer. Og ikke minst er det kvinner og jenter som groomes; de er ofte grenseløst naive overfor slik pågang fra arabere, asiater og negre, og tar til slutt sjanser som er både risikofylte og som vil påføre dem skader og til og med kan føre til døden. Fortjener de det? Iblant har jeg problemer med empatien.

Reodor
Reodor
3 år siden

Til å være så frigjorte og likestilte er det forbløffende hvor lett disse vestlige kvinnene våre (glem ikke norske Martine Vik Magnussen!) faller for «løfter om rikdom».

Fifty shades of girlpower greed… ❤️???

John
John
Svar til  Reodor
3 år siden

Barn av regnbuen eier ikke den neuronen i hjernen som sier ifra om at man må være varsom med disse kulturene… https://www.youtube.com/watch?v=IUXteUGhh7w&t=4s

Reodor
Reodor
Svar til  John
3 år siden

Paul Joseph Watson er helved.
Jeg pleier selv å tipse normie-kolleger om youtube videone hans. ✌️