Hjem Nyheter Norge Kvinne utsatt for grov overfallsvoldtekt i Oslo

Kvinne utsatt for grov overfallsvoldtekt i Oslo

VOLDTEKT En kvinne ble sent lørdag utsatt for en grov overfallsvoldtekt i Oslo. Gjerningsmannen snakket gebrokkent norsk og luktet stramt.

voldtekt-2

En kvinne ble sent lørdag kveld den 7. mai utsatt for en grov overfallsvoldtekt. Ifølge kvinnen skal gjerningsmannen ha snakket gebrokkent norsk og luktet stramt.

Politiet i Oslo beskriver hendelsesforløpet i en pressemelding:

Kvinnen kom med taxi og gikk av ved Statoilstasjonen på Skøyen klokken 22.39. Hun gikk fra Statoil og opp til Skøyen terrasse nr. 11, og videre ut på en gruslagt sti som går opp til Nedre Silkestrå. Like etter at hun kom inn på stien ble hun overfalt bakfra og utsatt for voldtekt. Kvinnen ble fraranet en liten sort veske.

Politiet har enn så lenge ingen mistenkte og etterlyser vitner, forteller politioverbetjent Kari-Janne Lid, leder for avsnitt for seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt til VG.

Ifølge Lid så har de etterlyst vitner internt i politiet med bilder. Kvinnen skal ha oppsøkt overgrepsmottaket kort tid etter voldtekten og Lid håper det blir gjort funn av DNA-spor.

– Det håper vi jo, men vi venter på svar. Fornærmede oppsøkte overgrepsmottaket kort tid etter overfallet og vi avventer nå resultatet fra Folkehelseinstitutet, som jobber med analysen, forteller Lid til VG.

Kilde:
Jakter gjerningsmann etter voldtekt i Oslo