Hjem Nyheter Kvinne vil gifte seg med robot – sier hun er roboseksuell

Kvinne vil gifte seg med robot – sier hun er roboseksuell

FORFALL En fransk kvinne sier hun er forelsket i en robot og er fast bestemt på å gifte seg med den. Adrian Jacobsen oppsummerer og kommenterer nyheten.

roboseksuell

Den franske kvinnen Lilly forteller til en australsk avis at hun er forlovet med den 3D-printede roboten “InMoovator”, og sier at de vil gifte seg så snart menneske-robot ekteskap blir legalisert i Frankrike.

– Jeg er en stolt roboseksuell, vi ønsker ikke å skade noen, vi er bare lykkelige, skriver den franske kvinnen på Twitter.

Lilly sier at hun ble seksuelt tiltrukket av roboter i en alder av 19 år fordi hun misliker fysisk kontakt med mennesker. Hun insisterer på at ideen ikke er «latterlig», men rett og slett er en alternativ livsstil og at hun er tiltrukket av roboter. Hennes familie og venner har akseptert hennes uvanlige forhold sier hun.

Ifølge forfatteren og «robot-sex-eksperten» Dr. (((David Levy))) vil mennesker kunne gifte seg med roboter innen de neste 35 årene. Han mener også at fremtidig seksuell omgang med roboter vil bli bedre enn med andre mennesker på grunn av utviklingen av kunstig intelligens. Dr. Levy, som er forfatter av boken «Kjærlighet og sex med robotene», hevder også at det i fremtiden vil finnes sex-roboter som vil ligne på kjendiser.

Nasjonalister og andre med tradisjonell verdier har advart i en årrekke mot promoteringen av såkalte alternative livsstiler og seksuelle legninger fordi de flytter frem aksepten for seksuelt avvikende oppførsel og baner vei for enda mer ekstreme seksuelle legninger og normaliseringen av psykiske lidelser.

LES OGSÅ: Selverklært pedofil jobber for normalisering av sin legning

Vi ser allerede nå sosial aksept for at homoseksualitet og transseksualitet promoteres til barn, noe som bare et par tiår tilbake ville blitt sett på som totalt utenkelig og moralsk forkastelig. Det er derfor bare et spørsmål om tid før legaliseringen av for eksempel ekteskap mellom mennesker og dyr, eller sosial aksept av pedofili og barneekteskap får fotfeste i samfunnet om denne syke utviklingen får fortsette. 

Kilde:
Woman reveals she has fallen in love with a ROBOT and wants to marry it