Hjem Nyheter Norge Kvinnelig ansatt voldtatt av asiat under væpnet ran på massasjeinstitutt

Kvinnelig ansatt voldtatt av asiat under væpnet ran på massasjeinstitutt

OSLO: Tidligere denne uken skrev Nordfront om ranene som fant sted ved to massasjeinstitutter i Oslo. Det har nå kommet frem at en kvinnelig ansatt skal ha blitt voldtatt under det ene ranet.

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.

Lørdag formiddag i forrige uke ble to massasjeinstitutter ranet, det ene på Carl Berner og det andre på Majorstua. Ransmennene, som ofrene har beskrevet som asiatiske, skal ha truet med skytevåpen og mishandlet kvinnelige ansatte ved begge tilfeller. Nå har det kommet frem at en av de ansatte kvinnene også ble voldtatt.

– Voldtekten skal ha skjedd i forbindelse med et av ranene. Totalt er det tre personer som er siktet for ran, og den ene av disse er også siktet for voldtekt, har politiadvokat Pål Fredrik Hjort Kraby uttalt om saken.

Kort tid etter det siste ranet på lørdag ble tre gjerningsmenn pågrepet med tyvegods i bilen de kjørte. Mandag ble de varetektsfengslet i fire uker.

Det var flere tilstede på massasjeinstituttet hvor kvinnen ble voldtatt, og politiet har gjort flere vitneavhør. Den voldtektssiktede skal være 19 år gammel.

Kilde:
Politiet: Kvinne voldtatt under ran av massasjeinstitutt

Relaterte artikler:
Ranet med skytevåpen og pepperspray