Hjem Nyheter Norden Kvinnen som ble knivstukket i den flerkulturelle Kungälv-ghettoen har gått bort

Kvinnen som ble knivstukket i den flerkulturelle Kungälv-ghettoen har gått bort

SVERIGE Kvinnen som ble utsatt for knivran i det flerkulturelle Kungälv-området Komarken for to uker siden har gått bort.

Det var for snart to uker siden at en svensk kvinne ble utsatt for et brutalt overfall hvor en for kvinnen ukjent mann skal ha truet henne og forsøkt å få tak i hennes mobiltelefon. Da kvinnen forsøkte å beskytte seg ble hun knivstukket. Siden da har hun kjempet for sitt liv og i dag gikk hun bort. Hendelsen etterforskes nå som drap.

Nordfront har kjent til kvinnens identitet en stund, men har valgt å ikke gå ut med opplysningene av respekt for de pårørende. En av hennes døtre har imidlertid selv gått ut med opplysninger om sin mors kamp på sosiale medier, hvilket er hvorfor dette allerede er kjent av mange. Den 56 år gamle kvinnen het Anna-Lena Lernhede og hun var en hardt arbeidende sykesøster som ifølge kilder var flittig og bidro til samfunnet.

Dette har skjedd

    • 10. mai ble Anna-Lena Lernhede utsatt for det brutale overfallet i det flerkulturelle området Komarken. Hun klarte, tross sine skader, å kontakte politiet. Interessen fra massemedia var minst sagt kjølig fra begynnelsen av; det virker som de bevisst har tonet ned hendelsen.
    • 14. mai får Nordfront opplysninger om gjerningen som massemedia har valgt å ignorere. Opplysningene gikk ut på at kvinnen var svensk, bosatt i Komarken samt at hennes skader var livstruende: at hun hadde blitt knivstukket i hjertet og fått flere propper i hjernen.
    • To dager senere, den 16. mai, holder Den nordiske motstandsbevegelsen et torgmøte til støtte for Anna-Lena og alle andre Komarken-boere som år etter år har vært utsatt for flerkulturelle overgrep uten at politikerne gjør noe med det. Kungälvsmannen Fredrik Vejdeland holdt tale på plass og etterpå markerte aktivistene sitt nærvær ved å marsjere rundt på Komarken.
  • 20. mai gjester Vejdeland lokalradioprogrammet NR Bohuslän og forteller om saken. I forbindelse med dette forteller han også at han har fått et navn på gjerningsmannen, men at det fortsatt er ubekreftede opplysninger. Det skal i så fall handle om en afghaner som går på en av Komarkens skoler. Til Nordfront forteller Vejdeland at selv om det fortsatt handler om ubekreftede opplysninger er de veldig troverdige. Kilden sier også at personen det er snakk om har skrytt til flere klassekamerater om at han er født i 2003, altså at han i virkeligheten er 16–17 år og bare er 13 på papiret.
  • 22. mai: Anna-Lena går bort. Hun etterlater seg fire barn.
  • Fra politisk hold har fortsatt INGEN av Kungälvs styrende politikere uttalt seg. Kommunestyrelsens leder Miguel Odhner (S) har i perioden passet på å uttale seg i Kungälvs-Posten om et «webinar» og kommunestyrets leder Tomas Alpner (M) har uttalt seg om et miljøpartimedlem som har blitt trakassert utenfor sitt hjem. Dette ser han «kjempealvorlig» på.

Støtten fra vanlig folk har dog vært stor og det håpes at våre lesere fortsetter å støtte Anna-Lenas pårørende i denne vanskelige tiden.

Les også:
Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger
Sverige: Kvinne henrettet på gaten i flerkulturelle Malmö
Gutt knivstukket på barneskole i Göteborg – døde av knivskader i halsen
Somalier drepte svensk mann med 25 knivstikk
Kina advarer befolkningen mot flerkulturen i Sverige