Hjem Opinion Verdensanskuelse Kvinner snakker om sin politiske oppvåkning

Kvinner snakker om sin politiske oppvåkning

KVINNEDAGEN I forbindelse med at det i dag er den kulturmarxistiske merkedagen Den internasjonale kvinnedagen tipser Frihetskamp om en rekke intervjuer der kvinner snakker om sin politiske oppvåkning, og hva som fikk dem til å omfavne tradisjonelle verdier.

Den internasjonale kvinnedagen feires hvert år den 8. mars, og ble vedtatt i 1910 på en konferanse i København arrangert av den kommunistiske organisasjonen Sosialistinternasjonalen. Dagen ble opprinnelig etablert for å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter samt bygge opp støtte for allmenn stemmerett for kvinner. I dag blir den hovedsakelig brukt til å fremme «anti-rasisme», feminisme, masseinnvandring og andre kulturmarxistiske idéstrømninger.

Det finnes derimot et økende antall kvinner i den moderne verden som har gjennomskuet den selvdestruktive feminismen og løgnene i den kulturmarxistiske agendaen. Frihetskamp vil derfor benytte anledningen til å tipse om artikler der kvinner selv forteller om hvorfor de omfavnet tradisjonelle verdier og nasjonalistiske holdninger.