Hjem Artikler Verdensanskuelse Kvinner snakker om sin politiske oppvåkning

Kvinner snakker om sin politiske oppvåkning

19

KVINNEDAGEN I forbindelse med at det i dag er den kulturmarxistiske merkedagen Den internasjonale kvinnedagen tipser Frihetskamp om en rekke intervjuer der kvinner snakker om sin politiske oppvåkning, og hva som fikk dem til å omfavne tradisjonelle verdier.

Den internasjonale kvinnedagen feires hvert år den 8. mars, og ble vedtatt i 1910 på en konferanse i København arrangert av den kommunistiske organisasjonen Sosialistinternasjonalen. Dagen ble opprinnelig etablert for å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter samt bygge opp støtte for allmenn stemmerett for kvinner. I dag blir den hovedsakelig brukt til å fremme «anti-rasisme», feminisme, masseinnvandring og andre kulturmarxistiske idéstrømninger.

Det finnes derimot et økende antall kvinner i den moderne verden som har gjennomskuet den selvdestruktive feminismen og løgnene i den kulturmarxistiske agendaen. Frihetskamp vil derfor benytte anledningen til å tipse om artikler der kvinner selv forteller om hvorfor de omfavnet tradisjonelle verdier og nasjonalistiske holdninger.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Får håpe «kvinnene» på det nederste bilde aldri formerer seg.

Espen
Espen
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Det gjør dem ikke heller. Heldigvis tar dem biologisk selvmord .

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Får håpe kvinnene på det øverste bildet forøker seg. 😉

Espen
Espen
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

Svakhet, avler svakhet.

Styrke, avler styrke .

Birgitta
Birgitta
4 år siden

Vi må få lov til å spørre om den utviklinga som har skjedd på ‘kvinnefronten’ siden 50 tallet har vært til fordel for kvinnene .
1951-55
Selvmord per år kvinner ; 56
2004
Selvmord per år kvinner ; 170

http://www.ssb.no/a/kortnavn/dodsarsak/arkiv/tab-2006-06-01-08.html

Kvinnene var lykkeligere på 50 tallet enn nå . ‘Kvinnesaken’ har ikke gjort kvinnene noe godt !

Espen
Espen
Svar til  Birgitta
4 år siden

Ja, Feminisme, et «inspirerende» begrep som vi alle er «svært fascinert» av. Kanskje på tide og opprette en ideologi kalt machoisme også. Sånn at feministene og machoistene kan holde årlige arrangementer og møter, i det dem kan la oss Menn og Kvinner være i fred for en gangs skyld .

Birgitta
Birgitta
Svar til  Espen
4 år siden

Vi må gjennomskue feminismen for den falske negative ideen den er . Kvinner er ikke lykkelige med den . Menn er ikke lykkelige med den.
Den har hatt sitt gjennombrudd kun fordi vi er tvers igjennom hjernevasket og dopet ned til å tro at den er bra for oss.
Det er bare å lese statestikker som viser ‘Rikets tilstand’ så ser en alle problemene som har hopet seg opp i samfunnet etter feminismens inntog !

Birgitta
Birgitta
Svar til  Birgitta
4 år siden

Denne artikkelen er blank løgn !
Vi har IKKE fått et bedre samfunn med feminismen.
Det hun peker på at levealderen har økt er ikke fordi vi har hatt feminisme , men på grunn av teknologisk utvikling !!
https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/0EXE9M/bedre-sex-mindre-vold-mer-lykke-og-rettferdighet

Norgesveldet
Norgesveldet
4 år siden
Kjell
4 år siden

Heldigvis finnes det oppegående kvinner der ute som ser igjennom den marxistiske løgnen og vranglæren som kalles «kvinnekamp» og såkalt likestilling. Den andre gruppen, de såkalte feministene, de ønsker ikke å bli likestilt med menn, dem ønsker derimot å utrydde menn. Da spesielt hvite, hetrosexuelle menn.

Einar O
Einar O
4 år siden

Alt handler om å sette A opp mot B. Slik er kommunismen.
Kvinne mot mann, arbeidstaker mot arbeidsgiver, osv… Splitt og hersk.

Arno
Arno
4 år siden

Det er klart nok at også jentene i det nest nederste bildet er offre for jødemedia. Selv om de langt fra er så skadet som de i det nederste bildet.

Arno
Arno
Svar til  Arno
4 år siden

Leste i dag at det er funnet sminke og andre stoffer fra kosmetiske produkter i FISK VED SVALBARD. Dette er ganske skremmende. Dette er stort sett fullstendig unødvendige produkt. Hvis de i tillegg er biologisk ikke nedbrytbare, vil de i det lange løp forårskake helt uoverskuelige problemer både for livet i havet og alle som spiser fisk og annet fra havet.

Flere av jentene på aktuelle bildet bruker helt tydelig disse unødvendige produktene.

Thule
Thule
Svar til  Arno
4 år siden

En ting skal NRK ha, og de er at de publiserte en artikkel som denne: https://www.nrk.no/livsstil/miljogift-i-kosmetikk-1.13941842 90% av butikkene på kjøpesentre er rettet mot kvinner, og det som markedsføres for dem spiller på sårbar psykologi. Sminke, klær og annet personlig tilbehør som skal hjelpe dem å tilegne seg sosial status ved å være mer attraktiv enn andre kvinner. Selve konseptet bak trender bygger jo på det å hele tiden flytte målpostene for hva de skal begjære til enhver tid, slik at det alltid er noe å selge dem. Dette har blitt mulig å blåse opp til det ekstreme takket være… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Thule
4 år siden

Meget god analyse, Thule.
Jeg glemte å nevne at i funnene i fisk ved Svalbard, fantes også det du nevner; stoffer som hindrer/ødelegger forplantningsevnen…

Ja, der ligger en djevelsk plan bak!
Og vi vet hvem som har lagt den planen.

Thule
Thule
Svar til  Arno
4 år siden

Blogger-fenomenet er et eksempel på hvordan tenketankene kan plante usunne idealer som gjennom sosiale medier blir videreutviklet, eller i det minste holdt live i. Jeg har tidligere kommentert hvordan det ikke er tilfeldig at de(kreftene som bestemmer hvem og hva som skal promoteres) har valgt Kim Kardashian som forbilde, siden det gjør nordiske jenter usikre fordi de ikke har neger-rompe og store lepper, mens negerkvinner blir usikre fordi de ikke har hår med naturlig fall. Europeiske kvinner tar botoxinjeksjoner i leppene og silikon i baken, mens negerkvinner får sydd på seg hår fra Europeiske kvinner. Negermenn på youtube forteller om… Les mer »

Gyda
Gyda
Svar til  Thule
4 år siden

Bra skrevet.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Arno
4 år siden

Kvinner/jenter som jeg kjenner til bruker helst produkter fra Weleda, Dr Hauschka og Marja Entrich. Hvis de holder seg til kosemtikk med naturlige ingredienser, og helst benytter sminke med måtehold(!), så får de gjerne styre på foran speilene for min del.

Det jeg ikke holder ut er den forferdelig lukten fra de syntetiske gift-parfymene som de verste bimboene dynker seg med.

Credo
Credo
4 år siden

Den Nordiske Motstandsbevegelsen gjorde meg bevisst på det unike i å være Nordisk – stikk i strid med all politisk korrekthet. Det var sterk oppvåkning og en forvandlende og dyp erkjennelse startet å bre seg. I søken etter en mulig forklaring til en slik erkjennelse, leste jeg boken “Det 20 århundrets myte” av Alfred Rosenberg. I boken beskrives en mytisk opplevelse knyttet til det nordiske blod: Som en del av den guddommelige naturen kan det nordiske menneske gjenfinne det guddommelige i sitt eget indre, i rasesjelen. Dette skjer gjennom en mytisk opplevelse (Erlebnis) – en plutselig, ikke-rasjonell, forvandlende innsikt, knyttet… Les mer »