Hjem Artikler Kommentar Kyle Rittenhouse beseirer det jødiske systemet

Kyle Rittenhouse beseirer det jødiske systemet

8

KOMMENTAR Frikjennelsen av Kyle Rittenhouse står som en dyrebar moralsk seier og beviser nok en gang at det jødiske systemet er alt annet enn uovervinnelig.

Etter forventningene om kunngjøringen av en endelig frikjennelse av Kyle Rittenhouse mandag kveld nærmet vi oss helgen uten noen avgjørelse. Selv i en tid så gjennomsyret av kynisme som den vi lever i er dette sjokkerende.

La oss gå tilbake til begynnelsen.

I august 2020 hadde BLM-terroren som omfavnet USA allerede pågått i flere måneder. Bygninger hadde blitt brent ned, statuer dedikert til hvite menn revet ned, uskyldige drept, og alt hadde skjedd mens politiet stod med armene krysset (i de tilfellene de ikke knelte for «demonstrantene») og massemediene hyllet terroren som en rettferdig protest mot dødsfallet til en svart narkoman kriminell som ved et tilfelle truet en gravid kvinne med en ladet pistol.

I Kenosha skulle det gå annerledes. Morgenen den 26. august var to medlemmer av den voldelige organisasjonen Antifa døde, og en tredje kvestet for livet. Dette som et resultat av en konfrontasjon med den da 17-årige Kyle Rittenhouse, som ble tvunget til å åpne ild mot de tre i selvforsvar.

Den legendariske statusen Rittenhouse har oppnådd i etterkant av dette har flere årsaker. For det første utgjorde det en dyrebar moralsk seier etter flere måneder med anti-hvit terror i USAs gater. Rittenhouse valgte, basert på et slags ungdommelig, naivt mot, å ta til gatene for å beskytte hjembyen, et mot han siden har måttet betale for.

Den andre årsaken gjaldt identitetene til angriperne hans, som ble offentliggjort knapt 24 timer senere takket være Eric Strikers formidable journalistiske evner. Joseph Don Rosenbaum, den første til å angripe Kyle den natten, var en jødisk pedofil som hadde tilbrakt over 12 år i fengsel for seksuelle overgrep mot fem gutter, den yngste av dem 9 år gammel, inkludert anal voldtekt.

Anthony W. Huber, som senere angrep Rittenhouse med et skateboard, hadde i likhet med Rosenbaum en kriminell fortid, inkludert fysisk vold mot familiemedlemmer. Gaige Paul Grosskreutz, som rettet en pistol det nå har blitt klart han ikke hadde noen lovlig rett til å bære på tidspunktet mot hodet til Kyle, overlevde sammenstøtet og har siden blitt tvunget til å vitne at Rittenhouse åpnet ild mot ham i selvforsvar.

Etter denne hendelsen, som på tidspunktet så ut til å garantere Rittenhouse sin frikjennelse, tydde aktor Thomas Binger til stadig mer skitne triks for å sverte Rittenhouse, inkludert å antyde overfor juryen at Rittenhouse hadde løyet ved å ikke uttale seg til politiet, hvilket førte til en glødende irettesettelse fra dommer Bruce Schroeder.

I sin endelige uttalelse til juryen hevdet Binger at Rittenhouse fremprovoserte angrepet ved først å rette våpenet sitt mot ubevæpnede demonstranter, basert på drone-video av lav kvalitet. Det har senere fremkommet i en sjokkerende avsløringen at Binger hadde tilgang til en video av bedre kvalitet som klart viser at Rittenhouse aldri siktet mot noen og at Binger IKKE delte denne videoen med forsvarsteamet i et grovt brudd på rettslig protokoll.

Dette var imidlertid bare en av mange skandaler som berørte saken. Tidligere måtte dommeren avbryte saksgangen fordi det kom fram at noen hadde forsøkt å filme jurymedlemmene i rettssalen, sannsynligvis for å avsløre identitetene deres med det formål å true dem til å finne Rittenhouse skyldig. Det har senere kommet frem til at dette var en mulig årsak til den uventede forsinkelsen av domsavsigelsen, som etter forventingene skulle komme så tidlig som mandag.

Det endte imidlertid ikke der. Senere skulle dommer Schroeder forby nyhetsbyrået MSNBC tilgang til rettssalen etter at det kom fram at politiet hadde anholdt en mann som hadde fulgt etter bussen til jurymedlemmene, sannsynligvis med den hensikt å fotografere dem. Mannen hevdet å arbeide for MSNBC.

Forsøkene på intimideringen fortsatte. Aggressive BLM-demonstranter protesterte utenfor bygningen mens juryen overveide saken med plakater som erklærte den pedofile voldtektsmannen Rosenbaum en «helt» mens de ropte sitt nå beryktede slagord.

Etter alle disse hendelse hadde de fleste av oss avfunnet oss med at rettsaken sannsynligvis kom til å ende i en såkalt «mistrial», et amerikansk rettsbegrep der hele rettsprosessen erklæres ugyldig, hvilket ville betydd ikke bare at Rittenhouse ikke ville ha blitt frikjent, men saken mot ham kunne evt. gjenopptas på et senere tidspunkt.

Fredag ble imidlertid Rittenhouse frikjent på alle punkter.

Den rettslige og moralske seieren her kan ikke undervurderes, ikke bare for nasjonalister, men for flere titalls millioner lovlydige amerikanere som ikke ønsker noe annet enn fred og ro. Hvis Rittenhouse hadde blitt funnet skyldig ville implikasjonen ha vært et de facto forbud mot selvforsvar for hvite amerikanere i møte med anti-fascistisk terror og vold. USAs jødiske okkupasjonsregjering er fullt klar over dette, hvilket forklarer hvor dypt de var villige til å synke for å sikre at Rittenhouse ble dømt.

Denne seieren er imidlertid ingen garanti for hvite amerikanere som vil finne seg i den samme posisjonen i fremtiden. Kampen om denne rettssaken ble vunnet før den i det hele tatt hadde begynt, og den ble vunnet av det internasjonale nasjonalistiske miljøet som fikk faktaene rundt saken ut FØR de jødiske mediene kunne ta kontroll over narrativet, hvilket satte den mainstreame høyresiden i en posisjon der de rett og slett ikke kunne dolke Rittenhouse i ryggen slik de gjorde mot Derek Chauvin. Hvis denne enorme dugnaden ikke hadde funnet sted ville Rittenhouse vært på vei til et amerikansk gulag i dette øyeblikket. Slik tingene stod vant han bare saken med et hårsbredd.

Retten til selvforsvar overlever for å se en ny dag i USA og myten om at det jødiske systemet er uovervinnelig har nok en gang blitt tilbakevist. Takket være en ung gutts mot og rasebevisst solidaritet har det nok en gang lidd et knusende nederlag.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom Hauge
Tom Hauge
10 måneder siden

Fantastisk 😀 Rettferdigheten seiret for en gangs skyld

Jo a
Jo a
10 måneder siden

Se Kyle!

Jo a
Jo a
Svar til  Jo a
10 måneder siden

Så på rettsaken direkte. Var hjerteskjærende å se reaksjonen til både Kyle og familien når han ble frifunnet. Lev et langt og lykkelig liv Kyle, mens de jødiske pedofil jævelene du ble tvunget til å skyte brenner i helvete

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
10 måneder siden

Fantastisk. Han handlet jo helt riktig og gjorde ikke noe galt, så det er helt klart han skulle frikjennes. Men med tanke på den innflytelse jødisk lobby og media har, og den erfaring man har med å bli dømt uansett, så er det nesten litt overraskende at han ble frikjent. Men som det fremkommer i artikkelen, en glimrende jobb ble gjort for å sanke bevis for hans uskyld. Nå håper jeg Antifa og BLM kan brenne i helvete hver gang de går til samlet angrep på folk som ikke støtter deres voldsherjinger og anarki.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
10 måneder siden

En overraskende men desto mere gledelig full frifinnelse av unge Kyle Rittenhouse, som i selvforsvar skjøt og drepte to antifaterrorister, hvorav en var en pedofil jødisk overgriper. Det er første gang på lenge dette skjer, og er en delseier overfor et system/rettsvesen som tjener våre fiender, men som iblant «får lov» til å opptre i tråd med maktfordelingsprinsippet om uavhengige domstoler.Det gjenstår å se hva som skjer videre, med unge Kyle og andre som gjør motstand mot antifa, BLM, og andre samfunnsødeleggende krefter.

Guido von List
Guido von List
10 måneder siden

Overraskende! Fryktet vel kanskje reaksjonene fra modige hvite kvinner og menn hvis det ikke hadde blitt rettferdig. Selvforsvar er og vil alltid være en plikt.

Kim Larsen
Kim Larsen
10 måneder siden

Etter å fulgt saken i flere uker så var det utrolig kjekt og se at han bli erklært uskyldig.

En stor seier for oss alle.

trackback
10 måneder siden

[…] Les mer: Kyle Rittenhouse beseirer det jødiske systemet […]