Hjem Nyheter Kyniske israelere pinlig avslørt i antiarabisk TV-propagandaserie

Kyniske israelere pinlig avslørt i antiarabisk TV-propagandaserie

5

ISRAEL Den israelske TV-suksessen «Jerusalemdistriktet» er ukens skandale i landet. Propagandaserien om politiets «kamp mot palestinsk terrorisme og kriminalitet» har blitt fabrikkert med typiske bedragerske og kyniske metoder.

TV-serien Jerusalemdistriktet truer sine seere med våpen og sionisme.

Den israelske avisen Ha’aretz har avslørt at det jødiske filmselskapet Koda la et gevær i kjelleren til et palestinsk hjem for å skape større drama da israelske elitestyrker under en TV-filmet razzia stormet det palestinske hjemmet.

Koda produserer den store TV-suksessen for den statlig finansierte israelske Kanal 11. Serien er et såkalt dokudrama og heter «Jerusalemdistriktet».

Nå skal Kanal 11 ha trukket serien tilbake siden den bedragerske bløffen fikk oppmerksomhet. Salget av serien til andre land har også blitt utsatt.

Det som har skjedd har ført til at politiet i Israel til og med skal ha bedt om forlatelse for at de gjennom serien har utmalt lovlydige sivile innbyggere som terrorister.

Sionistiske jøder liker TV-serien ettersom den skildrer israelske soldater som tapre helter. Serien er også godt likt av kritikere av Israels politikk ettersom den viser at det antatt samlede Jerusalem er en myte: Jerusalems arabiske halvdel er okkupert av den jødiske staten og innbyggerne i byen behandles like hardt som de blir på den ulovlig okkuperte Vestbredden.

Bedragersk blanding av fiksjon og virkelighet

Noen mener at TV-serien blander virkelighet og fiksjon på en bedragersk måte. Eksempelvis i avsnittet når politiet stormer familiefaren Samer Sleimans hjem i Issawiya, viser de ham en forfalsket domstolordre som gir politiet rett til å gjennomsøke hjemmet hans.

Sleiman blir veldig overrasket over dette, samt av det jødisk-plantede geværet i kjelleren som ble «oppdaget» av politiet.

Samer Sleiman ble heller aldri informert om at situasjonen ble filmet som et TV-innslag og at filmselskapet hadde satt ham til å spille rollen som mistenkt terrorist.

Nå påstår det israelske politiets egen kontrollenhet for interne hendelser og flere politijournalister at de undersøker om det finnes flere scener i den nå skandaleomsuste serien som har blitt fabrikkert for å utpeke uskyldige arabere som terrorister.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Jødene som løgnere og bedragere? Nei, det må være feil. Som kjent er jødene Guds folk, og fortjener goyims støtte i ett og alt pga den forfølgelse – uten grunn – som vi har utsatt dem for gjennom tidene. At de må behandle palestinerne og araberne ellers med fast hånd er bare i tråd med Toraen og GT, og ikke minst deres Talmud. Men hva var det Jesus kalte dem; dvs fariseerne som ville drepe ham? Les Joh. 8.44, bl.a.

Jan-Christopher
Jan-Christopher
2 år siden

Chutzpah…

Snikja Bjørn
Snikja Bjørn
2 år siden

En nasjon med en falskhet som ingen har sett maken til

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Styrer fint unna alt som kommer fra det landet!

Boikott Israel!

Marius
Marius
2 år siden

Ikke en dag uten jødiske triks…