Hjem Motstandsbevegelsen «La gjenerobringen begynne!»

«La gjenerobringen begynne!»

106
DEL

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, oppsummerer november måned.

november-front

November måned er omme, og det er atter igjen på tide med en oppsummering av måneden som har gått. Vi er i skrivende stund inne i desember måned og den mørkeste tiden på året, men for den Den nordiske motstandsbevegelsen, er dog situasjonen alt annet enn mørk.

Med historiske demonstrasjoner, et høyt aktivitetsnivå, stadig flere lesere, høy rekruttering og nye sympatisører, økende leserstatistikk og en propaganda som stadig når og ikke minst tiltaler flere – kan man trygt konstatere at vi er både større, sterkere og mer kreative og aktive enn noen sinne!

12. november – Vi mobiliserer og skriver historie!

Stockholm_6

Den 12. november gjennomførte Den nordiske motstandsbevegelsen en historisk demonstrasjon i Stockholm sentrum. Over 700 nordiske menn og kvinner marsjerte da gjennom den svenske hovedstadens gater under parolen «Stopp fremmedinvasjonen!». Sammenlignet med Borlänge, var det mer enn en fordobling av antall deltakere.

Til tross for desperate forsøk fra systemets håndlangere på å sabotere en ellers svært vellykket demonstrasjon – gjennom å nekte flere hundre personer å delta, og gjennom uprovoserte og voldelige angrep mot organisasjonens skjoldbærere – var arrangementet intet annet enn en maktdemonstrasjon og et tydelig signal til et korrupt og folkefiendtlig system: Vi har både viljen og evnen til å mobilisere folket!

Artikler om demonstrasjonen:

Frihetskampen fortsetter!

Trakasserier og trusler fra systemet, dårlig vær, kulde og mørke har ingen påvirkning på vår kampmoral, og befrielsen av Norden har naturligvis fortsatt med uforminsket styrke også i november måned.

aktivisme-november

Fra nord til sør og øst til vest, har organisasjonens aktivister gjennomført mellom to til tre aktiviteter hver eneste dag. Treninger, studiesirkler, skogsturer, basisaktivisme, riksdekkende aksjoner, flyvebladsutdelinger og avsperringsaksjoner er eksempler på noe av det som har blitt gjennomført i måneden som har gått.

Et utvalg av månedens kamprapporter:

Ny propaganda debuterte i stor-offensiv i Østfold

front

Motstandsbevegelsens nye propaganda, som ble omtalt i forrige månedsrapport og andre artikler, hadde sin debut i en stor-offensiv i Østfold i regi av Rede 1.

I både Askim, Ørje og Rakkestad ble klistremerker og plakater satt opp, samt hundrevis av flyveblader delt ut. Aksjonen ble avsluttet med å sette opp to bannere over E18.

En verdig debut for den nye propagandaen!

Frihetskamp, leserrekord og ny filmgruppe

frihetskamp-media

Motstandsbevegelsens nettside, Frihetskamp.net, har i november måned fortsatt å levere kvalitetsartikler, dokumentere organisasjonens virksomhet og bedrive folkeopplysning. Det kan også tillegges at vi har rekruttert flere redaksjonsmedarbeidere denne måneden, noe som har muliggjort at vi levere flere og bedre artikler.

Et nytt og etterlengtet tilskudd til vår nettside denne måneden, er opprettelsen av en egen filmgruppe: Frihetskamp media. Filmgruppen har ansvaret for å produsere filmer, og har allerede levert flere kvalitetsfilmer denne måneden.

Filmene som har blitt publisert hittil:

Jeg kan også tillegge at som en konsekvens av det harde arbeidet som redaksjonen og samtlige av organisasjonens aktivister og støttespillere legger ned, har vi atter igjen satt leserrekord på Frihetskamp i november. Godt jobbet alle sammen!

Oppfordres til politisk diskriminering av politiet

scandic_politiet
Scandic bedriver politisk diskriminering etter oppfordring av politiet. FRA VENSTRE: Hotelldirektør Jostein Sveen og inkvisitor Øyvind Aas.

Hotellet Scandic Park Drammen valgte mot slutten av november å kansellere et julebord som skulle finne sted i hotellets restaurant den 3. desember. Julebordet skulle på ingen måte være et «politisk arrangement», men var ment som et hyggelig og sosialt initiativ i regi av  Motstandsbevegelsens Rede 1. En rekke ulike personer med forskjellig bakgrunn var således invitert til å delta.

Kort tid før arrangementet skulle finne sted sendte dog hotelldirektør Jostein Sveen en e-post til en av arrangørene, hvor han meddelte at han så seg nødt til å avlyse reservasjonen. Dette etter oppfordring fra det lokale tankepolitiet, med politisjef Øyvind Aas i spissen.

Hei,

Viser til bestilling av julebord hos oss lørdag 3. desember i år.

Vi ser oss nødt til å slette reservasjonen som er gjort hos oss, da vi er blitt informert om at deltagere i selskapet tilhører et miljø som ikke er ønsket i Drammen.

Arrangørene har tatt kontakt med advokat og vil gå videre med saken. Frihetskamp vil holde leserne oppdatert om utviklingen.

Les også:

Propaganda-offensiv for Helsinki-demonstrasjonen

front_612

Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge gjennomførte siste helg i november en større propaganda-offensiv for å reklamere for demonstrasjonen i Helsinki den 6. desember.

Bannere, flyveblader og plakater ble satt opp en rekke steder i Norge, og både media og et stort antall privatpersoner tok kontakt i kjølvannet av aksjonene for å få vite mer om demonstrasjonen.

Ettersom demonstrasjonen nå er overstått, er det gledelig å kunne meddele at over 300 personer deltok og at arrangementet var en stor suksess. Mer om demonstrasjonen kan leses i lenkene nedenfor.

Les også:

La gjenerobringen begynne!

front

Jeg ønsker å avslutte denne månedsrapporten med å komme med en oppfordring til de av våre lesere som enn så lenge, av ulike årsaker, ikke har engasjert seg i Den nordiske motstandsbevegelsen ennå, samt de av våre lesere som er passive støttemedlemmer.

Situasjonen i Norden tilspisser seg! Motstanden øker og folket begynner sakte, men sikkert å våkne. Det på mange måter totalitære systemet vi lever under, blir stadig mer desperat. Folkets tillit til fiendemedia er historisk lav, og stadig flere søker seg til alternative nyhetskilder som Frihetskamp.

Situasjonen er perfekt for en organisasjon som Motstandsbevegelsen, og det er nå på tide at at også DU slutter deg opp under frihetens fane, og gjør din plikt for ditt folk! Så la 2017 være året da du gikk fra ord til handling. Året da du gikk fra passiv tilskuer, til aktiv deltaker i den nasjonalsosialistiske frihetskampen.

La gjenerobringen av Norden begynne!

 • Kim Larsen

  Til Kamp kamerater!

 • Norrøn

  Veldig bra jobba av alle sammen! Alle har en rolle å utfylle i tannhjulet! For hver måned tar vi et steg i riktig retning 👍🏻 Vi gjør dette for det folket vi tilhører og for framtiden! 14/88! ✋🏻

 • Flott jobbet alle sammen! Stolt av å tilhøre Den nordiske motstandsbevegelsen!

  Full gass i desember!

 • Veldig bra! Hill Seier!

 • Thomas W Mosveen

  Sammen er vi sterke, og sterkere blir vi. Som revolusjonœren sier, full gass i desember.!

 • Angrvadil

  Jeg setter pris på oppsummering. Det er fint å høre at det er oppgang. Det betyr at all aktivismen hjelper og det gir motivasjon til å kjøre på mere 🙂

 • Godt jobbet av samtlige!

 • Freedom4all

  Hva skjer med trygden deres om denne revolusjonen skulle gå igjennom?

  • Tommy Nyberg

   Våra barn skulle ha det så bra så.
   1488

  • Er du interessert i Motstandsbevegelsens politikk anbefaler jeg at du leser «Vår vei». Der vil du finne svar på det meste.

   https://www.frihetskamp.net/var-politikk/

   • Jonasen

    Du vet ikke selv?

    • Han kommer med en spydig kommentarer og insinuasjon som spiller på stereotypisk fiendepropaganda om at alle nasjonalister/nasjonalsosialister er utstøtte, lavutdannede, trygdede og arbeidsløse mobbeofre.

     Til tross for dette, gav jeg han et saklig tilbakemelding og et sted finne svar. Ikke det at jeg tror han er særskilt interessert i et svar men…

     • Freedom4all

      Her har Revolusjonæren helt rett, jeg spilte på dette. Gjerne ikke blant mine stolteste øyeblikk i en debatt.
      Men til mitt forsvar så er det nå tildels rett, i hvert fall iht. tidligere års måling av demografi når det gjelder slike grupperinger.
      MEN jeg tar det på meg selv at jeg har absolutt ikke noe grunnlag til å kunne påstå med sikkerhet at det gjelder her også.

     • Jonasen

      Jeg bare lurer på hvorfor du ikke kan skrive det selv med egne ord, og istedenfor henviser til en link, med et veldig omfatttende og generelt innhold.
      At Freedom4All, kaller dere for trygdere derimot, stiller jeg meg ikke bak.

     • Johan Garmann

      Ting er omfattende, slik er det.

      Men er du oppegående og interessert, bør du også ta deg tid til å sette deg inn i hva som rører seg.

      Langt bedre enn å skyte fra hoften og komme med forestillinger og påstander, kun fordi TV har sagt så.

    • Tommy Nyberg

     Du har kommit hit och snackat om moral med repliker som «bettre kan vi» «ta bollen inte spelaren»
     Hycklare…

     • Jonasen

      Hvordan var det hylkersk?

  • FrankCastle

   Slapp av freedom, du og commie kompisene dine skal fortsatt få til livets opphold av staten som før. Vi hadde selfølgelig foretrukket å fått dere ut i samfunnsnyttig arbeid, men vi innser at noen rett og slett ikke har forutsetning til å jobbe.

 • National Socialist
  • Jonasen

   Navn og profilbilder som dine er skremmende med tanke på at dere forsøker å nå alle. Er denne brukeren med dette brukernavnet noe å stille seg bak, folkens?

   • Mulig du ikke har fått det med deg, men dette er altså en nasjonalsosialistisk nettside.

    National Socialism er nasjonalsosialisme på engelsk, om dette var ukjent for deg.

    Og bilde du her refererer til er et svastika, et eldgammelt symbol med positiv betydning, knyttet til vårt folk og igjen brukt som symbol av Tysklands nasjonalsosialister.

    Ingen grunn til panikk 😉

   • Norrøn

    Hva er galt med hakekorset? Det symboliserer guds bevissthet mm. Problemet er ikke hakekorset, men folks kunnskapsløshet til hva hakekorset symboliserer er problemet.

    • Jonasen

     Problemet er at stort sett ALLE forbinder det med nazi-Tyskland; noe som ikke akkruat appelerer til massene.
     Jeg vil ikke si at det ikke er kunnskapsløst å heve et bryn ved bruk av det i dag, til tross for dets fredelige oppprinnelse i østen. Det finnes tusenvis av andre symboler man kan benytte seg av. For eksempel motstandsbevegelsens.

     • Nå bruker vi heller ikke svastikaen som symbol for motstandsbevegelsen.
      Men vi anser den heller ikke forbundet med noe ondskap og folkemord slik du gjør.

      Når det kommer til ww2, er dette en historie hvor løgnene trenger å belyses, og sannheten komme frem.

     • Jonasen

      Hvorfor bruker dere Svastikaen?

      Har du kilder som viser til disse løgnene, og ikke minst sannhetene? Jeg er nysgjerrig!

     • Hvilke er disse «dere» du refererer til? Én bruker som kaller seg «National Socialist»?

      Ja, folk forbinder den med det nasjonalsosialistiske Tyskland. Hva er galt med det?

      Dersom du ønsker korrekt informasjon om det nasjonalsosialistiske Tyskland, så finnes det et hav av informasjon på denne nettsiden. I tillegg vil jeg på det varmeste anbefale dokumentaren «Adolf Hitler – The greatest story never told».

     • Jonasen

      Leser det nå 😉

     • Tommy Nyberg

      Leser du film.
      Otroligt.

     • Jonasen

      Her tolker du svaret mitt som du selv vil, eller leser bare det siste Revolusjonæren skrev, Tommy Nyberg.
      Revolusjonæren viste til «et hav av informasjonen på denne siden» i tillegg til dokumentaren om «Adolf Hitler».

     • Tommy Nyberg

      Otroligt.

     • Johan Garmann

      Motstandsbevegelsen bruker tyr runen. Følg med.

     • Rolf Gunnar Rolfsson

      Hakekors er druidesymbol, som utledes av gralrunenes romgeometri. Hakekors (solkors) er det enkleste soluret på en bondegard, som i utvidet form blir døgnets øktesystem, som kjennes som åttebente Sleipner. Den svarte solen er symbol for årets kalender.

      Symbolenes opprinnelige bruk har dreiet seg om å styre arbeidsgangen på en gard, ut fra solens bevegelse gjennom år og dag. Norske og islandske garder har fortsatt stenvarder i horisonten, som markerer spisetider og overgang mellom arbeidsøktene.

      Jødemedienes voodoo-løgner forsøker å gjøre våre nedarvede symboler til negativt emosjonelt ladede talismaner i deres hjernevask. Disse norrøne symbolene, i sin opprinnelige enkle form, handler ganske enkelt om tidsmåling og navigasjon i romgeometrien.

     • Jonasen

      Så du ønsker å bruke svastikaens mening, som veldig mange andre assosierer med grusomhet, krig, og fordervelse, auavhengig om det er konspirasjon/propaganda? Brorparten av alle i dag assosierer ikke svastiaken med den betydningen du viser til. , Med mindre hensikten er å skape frykt og samle sympatisører med det nazi-tyskland, ser jeg ikke noen grunn til å fortsette å bruke dette symbolet.

     • Rolf Gunnar Rolfsson

      Jeg er vitenskapsmann, og bor i mine egne logiske resonnementer. Jeg har fjernet ringeklokka og slått av telefonen. Derfor gir alt mening i min verden. Kong Sverre er hverken nasjonalsosialist eller medlem av Motstandsbevegelsen.

      Kong Sverre er skald, og kommer rett ut av sagaboka. Kong Sverre lignet seg ved Kong David, og jeg ligner meg ved Kong Sverre. Det er gammel tradisjon. Vidkun Quisling lignet seg ved Olav den hellige. Da jeg lekte som barn i skogen, så var jeg Robin Hood.

     • Jonasen

      Si meg, hva er det egentlig du prøver å si her? At ettersom du har isolert deg, så kan du selv velge hva som er fleip eller fakta?

     • Rolf Gunnar Rolfsson

      Engang var jeg vegetar, fordi jeg ikke ville spise dyr. Men så møtte jeg noen slemme feminister, og så fikk jeg plutselig trangen til å spise små dyr. I dag fråtser jeg i julematen med sadistisk glede. Du kan ikke presse en tåre ut av Kong Sverre, når han velter seg i risengrøten, og stapper seg med grisekjøtt til juleaften.

     • Jonasen

      Jeg tolker det dithen at du enten sitter på et veldig biledlig og poeng du ikke ønsker å forklare videre, eller at du bare skriver det første som dukker som faller deg inn.

     • Tommy Nyberg

      Du tolkar det alltså som du vill.
      Fy dig.

     • Jonasen

      Kan du forklare hva Rolfsson mener?

     • Tommy Nyberg

      Njut av poesin bara.

     • Rolf Gunnar Rolfsson

      De forna profeterna är inte tysta. De talar genom tiden, och budskapet är totalradikalisering. Gud sade; och människan i Guds bild lade egna ord i Guds mun. Gudens söner är herrar över liv och död. Förstå den som kan.

      Krypa som ormar kan alla göra. Det, att lyfta sig själv upp i Guds bild, är att taga herravälde över liv och död. Så älskade Gud världen, att han offrade sig själv. De forna israeliterna hade Gud i svärdet och tron i spjutet. De var arier som Ulysses:

      Honom Ulysses nu skickade dock sin pil uti strupen, så att dess udd stack ut genom hulliga halsen i nacken. Neder åt sidan han sjönk och ur händerna tappade bägarn, då han blev träffad, och strax i en mäktig stråle ur näsan frusade blodet fram, och med sparkande fot i detsamma stötte han bordet omkull, så att rätterna, stjälpta i golvet, sölades neder av blod, både kött och bröd.

      När Abraham ville offra Isak, så tok han symbolisk gudamakten i egna händer. Den liknelsen betyder, att såframt Gud har skapat människan i egen bild, då har hon följaktligen ärvt förmågan att skapa sig själv. Förstå den som kan.

      Runorna berättar, att mellan extremismens fall och radikaliseringens uppståndelse tävlar krigaren schackspel med döden. Vi skal alla ruttna som lik, och bliva ätna av ormar i graven. Fram till den dagen, så har vi valplats val varje ögonblick i eviga Valhall, som är här och nu.

     • Johan Garmann

      Billedlig med poeng, …du er nok inne på noe 🙂

     • Du har tydeligvis svært vanskelig for å ta til deg, og forstå det som blir skrevet, selv når det blir matet inn med teskje for deg? Eller er det slik at du bare ->troller<-kommentarfelt på kommentarfelt med spørsmål på spørsmål du allerede burde ha fått svar på?

      Som svar igjen på ditt spørsmål her;
      Vi har ingen problemer overhodet med å flagge svastikaen om vi så skulle føle for det. Det er et vakkert og kraftig symbol, som i hele historien har vært knyttet til vårt folk. Og det at en hedersmann som Adolf Hitler også tok symbolet i bruk, er bare et pluss 😉

      At mange skulle assosiere dette symbol med grusomheter, beror på en vranglære servert dem av krigens seiersherrer.

      Mer om dette er å finne på vår nettside.

      Med andre ord; vi tar ikke avstand fra hverken Svastikaen eller Adolf Hitler, kun fordi krigens seierherrer har klart å assosiere disse med grusomheter.

      Istedet ser vi det som viktig at sannheten kommer frem for folket!

     • Johan Garmann

      Følg strømmen er ditt motto?

     • Norrøn

      Ja, du har et poeng.

 • Jonasen

  Vi lever i dag i et stadig mer globalisert samfunn der interntett gjør verden nærmerer og langt mer gjennomsiktig enn hva det var for, ja si 20 år siden.
  Vi sitter på et samfunn med så gode verdier og, et system som er verdensklasse, og ikke minst har det det norske folk det langt bedre enn større deler av hele verdens befolkning.

  Jeg for min del driter en lang masj i om det er Assad, USA, eller Russland som er utløsende årsak. Det er jeg bryr meg om er ofrene or denne konflikten, eller hva dere mer eller mindre beskriver som en invasjon.
  Hva jeg bryr meg om er at vi tar hånd om disse menneskene. At vi bruker alle de gode verdiene vi har, og fører de videre?

  Til syvende og sist må jeg bare spørre: Hvordan i all verden skal en revolusjon i ordets rette betydnig gjøre ting noe bedre?

  • Johan Garmann

   For å få bukt med problemet, bør du vel forstå årsaken?

 • Jonasen

  Jeg må si at denne saken er interessant, folkens, men etter å lest i kommentarfeltene så mister jeg litt troen på saken deres grunnet følelsesladde og usaklige kommentarer.
  Kan vi ikke spore vekk fra alt det lattrlige som for eksempel fornektelse av holocoust, bruk av «heil», og til personanngrep mot de som sitter i oposisjon. Jeg forstår at åraskene til agresjon og sinne er mange, men vi må vise oss som bedre og saklige, skal vi få gjennomslag.

  • Tommy Nyberg

   Vilka er vi som ska få genomslag?

   • Jonasen

    Motstandsbevegelsen som i «oss». Jeg tror på at bevegelser som denne med et budskap som for mange oppleves ved første øyekast som ytterliggående og revolusjonært burde fronte budskapet så profesjonelt som overhodet mulig. Det er mange artikler her, veldig mange i Skandinavia er uenige i, og en fiendlig holdning og skikanering overfor de som er uenige er bare å kaste bensin på bålet.

    At mange innvandrere tar med seg kvinneundertrykkelse, vold, og fordrer sin egen kultur, og danner egne subkulturer er noe jeg mener vi burde ta tak i så fort som mulig, dog med våre Skandinaviske holdninger, og gode lynne, og ikke hatske utringer.

    • Tommy Nyberg

     Er du nationalsocialist?

     • Jonasen

      Nei, men jeg ser potensialet i Motstandsbevegelsen som en respons fra befolkningen på innvndring og fremmedgjøring i eget land. Jeg kjenner mange som føler seg som en minoritet på arbeidsplassen, som føler seg støtt ut i nærmiljøet, trakasert av mennekser med innvandrer bakgrunn, og jeg kjenner en del mennesker med innvandrerbakrunn som har svært kvvinnefiendtlige holdninger.

     • Tommy Nyberg

      Tror du letar efter en norsk variant av Sverigedemokraterna.
      http://www.nullrefer.com/?http://www.lt.se/opinion/debatt/sd-ar-for-en-oppen-svenskhet
      http://www.nullrefer.com/?https://galnegunnarsblogg.wordpress.com/2015/07/16/sionistiska-judar-styr-sverigedemokraterna/
      Køpt parti som verkar som en pysventil før att kontrollera opposition. Har under sin tid i riksdagen lyckats med att utesluta
      sitt ungdomsparti och kastat ut alla nationella och konservativa.
      Samtidigt har fremlingsinvasionen aldrig varit større. Och inte heller kriminaliteten som den medfør i form av upplopp mord brender våldtekter. I Sverige som i Norge finns det bara ett parti och det er etablissemanget.

     • Jonasen

      Hva ønsker du å representere, Tommy? En fremtid basert på «Vår vei», og «Nasjonalsosialismen – Den biologiske verdensanskuelsen?»

     • Tommy Nyberg

      Vad ønskar du att representera Herr Intervju?

     • Jonasen

      Jeg ønsker ikke å stå bak noe som kan assosiereres med folkemord, tortur, vold, fremmedfrykt eller generelt dårlige holdninger, bare fordi vi må litt ut av vår komfortsone, ettersom ikke alle andre steder i verden er like herlig i Norge.

      Samtidig reiser jeg mange spørsmål i møtet med denne nettsiden, og håper dere kan svare etter hva dere mener, enten dere er i mot, for eller medlemmer.

     • Tommy Nyberg

      Jaha
      Och?

     • Jonasen

      Jeg søker svar og forståelse.

     • Tommy Nyberg

      Synd att du er lat då.

     • Johan Garmann

      Du må ikke være så redd for å stå for sannheten, selv om flokken har blitt villedet og føler sannheten er assosiert med poltergeist.

      Vær deg selv, tenk selv, og søk sannheten på egenhand.

     • Johan Garmann
     • Johan Garmann

      Vil anta du foreløpig er koshernasjonalist?

      Litt mer innsatt, så er du der.

      Vi kan være uenige i dag, men kanskje til «helga» så er du også en svoren nasjonalsosialist, og velkommen skal du da være 😉

     • FrankCastle

      For å få bukt med innvandringen må man først identifisere årsaken til den. Som en bekjent av meg sa: hvis du plutselig en dag finner huset ditt fullt av huggorm hjelper det ikke å bare kaste dem ut, da situasjonen høyst sansynlig vil dukke opp igjen. Det hjelper heller ikke å bli fly forbanna og drepe huggormene som har blitt plassert der. Det logiske vil være å finne ut hvem som har plassert dem der og hvorfor. Vi er vitne til en helt bevisst agenda. Hvem promoterer masseinvandring til vesten? Bevisene er overveldende og entydige.

  • Jonas: «men etter å lest i kommentarfeltene så mister jeg litt troen på saken deres grunnet følelsesladde og usaklige kommentarer.»

   Svar: Som i ethvert kommentarfelt finner du ulike mennesker med ulike meninger og modenhet.
   Fokuser istedet på hva vi publiserer og det som står i tekst der, og langt mindre til kommentarer, selv om disse også kan være interessante.

   Å kommentere her er ikke synonymt med å være medlem og dele motstandsbevegelsens syn i all ting.

   Burde være åpenbart.

   • Jonasen

    Jeg er forsovidt enig at folk er forskjellige, og at uttalelser som skal bli hørt, men det skal ikke hindre andre å være uenig. Når du kommenterer på nettet har du uttalt deg offentlig. Har du bydd opp til dans, må du bli med på dansen!

    Motstandsbevegelsen er ikke ansvarlige, men det er de som kommenterer, og en hver reaksjon er å forfvente fra andre (meldemmer, eller ikke medlemmer, som du sa) dersom man ytrer seg
    offentlig.

    Jeg synes kommentarfeltene er vel så viktige som innholdet, når man diskuterer et emner som nasjonalsosisalisme og revolusjon i 2016.

  • Så etter å ha lest noen kommentarer så er det ikke lenger så interessant å kjempe for sitt eget folks overlevelse. Du har prioriteringene i orden skjønner jeg.

   • Jonasen

    Det handler mer om at retorikken her går like mye på personanngrep, som det går på ideologi og saklighet.
    Det er veldig mye engasjement her i form av aktiviteter, trening, artikler og kommentrarer der aktiviteter blir appaludert. Noe som får meg til å stille spørsmål til kampsaken deres.

    • Jeg forstår ikke. Jeg har ikke registrert særskilt mange personangrep, bortsett fra når det kommer til meningsmotstandere som forviller seg inn på siden.

     At personer roser aktivitetene organisasjonens medlemmer gjennomfører, gjør at du stiller deg tvilende til hva Motstandsbevegelsen kjemper for?

     • Jonasen

      Jeg har allerede oppleved det selv, ved noen annledninger og lest det i andre artikler på dette nettstedet.

      Der var jeg rett og slett for rask, og fullførte ikke. Jeg mente:

      Det er veldig mye engasjement her i form av aktiviteter, trening, artikler og kommentarer der aktiviteter blir applaudert, noe som får meg til å sitlle spørsmål til kampsaken deres, når dere drar så mange paraleller med Nazi-Tyskland, og proklamerer for en verdensannskuelse som det ikke er belegg for, annet enn i påstander. Det er rett og slett for skremmende og påståelig for den allmenne lekmann.

  • Tommy Nyberg

   Så om vi tror på Holohoax, tar avstånd från Hitler hakkors, nationalsocialism och blir pacifister kan vi få genomslag?
   Visst. Heil på dig du.

   • Jonasen

    Jeg tror absolutt Motstandsbevegelsen vil nå et bredere tilhengerskare dersom dere gjør nettop det du sier, med unntak av pasifismen.
    Vi trenger et forsvar, og vil gjøre det i lang tid fremover.

    • Tommy Nyberg

     Men……?
     Vi er nationalsocialister och en nationalsocialistisk bevegelse.

     • Jonasen

      Ja, det er derfor det stagnerer.

     • Nei, vi er innovative og fremgangsrike. Vi ekspanderer hver dag, noe til og med våre fiender erkjenner.

     • Jonasen

      Har du tall som bygger opp om dette, Revolusjonæren?

     • Ja

     • Jonasen

      Kunne du tenke deg å dele disse tallene med oss, Revolusjonæren?

     • Tommy Nyberg

      Vilka er oss?

     • Jonasen

      Er sikkert ikke alene om å lure på det.

     • Tommy Nyberg

      Prova att googla vet jag.

     • Tommy Nyberg

      Leser du inte pissmedia och ser på koma tv?
      Vi er i dagsleget større en Beatles.

     • Jonasen

      På hvilken måte mener du da? At tilhengerskaren er større enn den Beatles hadde?

     • Tommy Nyberg

      Tenkte mer på Paul och Ringo.

    • Vi tror nok heller på det å stå rakrygget for hva som er rett, naturlig og sant.
     Og langt ifra det å skulle legge disse til side, kun for å behage et pr.dags dato villedet folk. Folket bør istedet opplyses.