Hjem Nyheter Lærer halshugget i Paris etter å ha vist elever en karikatur-tegning av...

Lærer halshugget i Paris etter å ha vist elever en karikatur-tegning av Mohammed

9

FRANKRIKE En fransk lærer ble sist fredag halshugget i en forstad nord for Paris av en muslimsk flykting. Den muslimske flyktingen skal ha skreket «Allahu Akbar» i løpet av mordet, opprørt over at læreren hadde vist elevene sine en karikatur-tegning av Mohammed. 

Samuel Paty (47) hadde mottatt dødstrusler før han ble drept.

Samuel Paty, en ungdomsskolelærer i historie, bosatt i forstaden Conflans-Sainte-Honorine utenfor Paris, ble sist fredag drept i en handling som franske myndigheter utreder som en terrorhandling, rapporter Daily Mail. Læreren skal ha blitt halshugget av en 18 år gammel tsjetsjensk muslim ved navn Abdoulakh A etter at læreren under en leksjon om ytringsfrihet viste elevene en tegning av profeten Mohammed.

Abdoulakh som bodde i Normandie-byen Évreux, omtrent 100 km fra drapsstedet, gikk til Patys skole i Conflans-Sainte-Honorine fredag ettermiddag og spurte elevene om å peke ut læreren.

Når Samuel Paty var på vei hjem fra jobb skal Abdoulakh ha fulgt etter læreren og konfrontert han med en 30 cm lang kniv, skreket «Allahu Akbar!», og deretter halshugget Paty.

Abdoulakh skal deretter ha blitt konfrontert av politiet, men lyktes i første omgang å flykte ved å true dem med et våpen. Politiet lyktes imidlertid å spore ham til en nærliggende forstad. I løpet av den andre konfrontasjonen skal han ha siktet på politiet med noe som lignet en pistol, hvilket førte til at politiet åpnet ild og drepte den mistenkte.

Abdoulakh er født i Moskva og er av tsjetsjensk opprinnelse. Han skal ikke hatt noen åpenbar tilknytning til læreren eller skolen.

Under etterforskningen skal politiet også ha pågrepet hans bestefar, foreldre og 17 år gamle bror. Totalt 11 personer skal ha blitt pågrepet. Hans halvsøster gikk med i IS i 2014, og det er ikke klart hvor hun befinner seg nå.

Demonstrasjoner til minne om Paty og for yttringsfriheten skal ha funnet sted rundt om i Frankrike på søndag.

Source – BBC News

Les også:
Etniske nordmenn er et større problem enn muslimer, mener nestleder i AP
IS’ «tyngste» imam pågrepet – talte for voldtekt, tortur og drap

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Islamister er de mest krenkbare av alle, og griper lett til våpen for å drepe «de vantro» som krenker Allah eller profeten. Det ville ha vært ok om det skjedde i et muslimsk land, men her er det Paris og Frankrike. Men noe må vi betale for den berikelsen det er å ha fått tusener, for ikke å si millioner, av krenkbare folk fra shitholes til Vesten, i håp om at de kunne bli mindre muslimske med tiden, og ta sin religion mindre bokstavelig og alvorlig, som kristne allerede har gjort.

Heimdal
1 år siden

Hvert folk til sitt land.

Sturmgewehr
Sturmgewehr
1 år siden

Europeere idag er så glad for at denne «onde kristendommen» er blitt borte. Men se på resultatet. Det sprøeste med det hele er at mangen hvite menn hater kristendommen intenst fordi dem er bøgjævler, Hvite kvinner hater kristendommen fordi dem er HORER. Også vil disse hedningene nå ha Islam inn i Europa fordi dem hater kristendommen så intenst?? Tror dem på alvor at muslimer kommer til og behandle dem (horer og homofile) bedre enn kristne? Kristne puttet Horer i klosteret og sendte homofile i psykriatri der dem hører til. Muslimer steiner jo homofile og horer. Og dette stemmer dem selv… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Sturmgewehr
Steinar
Steinar
1 år siden

Så et bilde som ble spredd på sosiale medier. Hele hodet hans ble skjært av!!!

Heimdal
Svar til  Steinar
1 år siden

Han ble kulturelt tilpasset.
Ja de liberale som propagerer berikelse, masseinnvandring, globalisme og mangfold leker med kniven. Forsent for denne læreren å angre og tenke på hvordan samfunnet vårt var før flerkulturen når hodet hans ruller nedover gaten…For hver europeer som blir tatt, øker oddsen for de andre. Neste gang kan det være din lærer som ofres på det flerkulturelle alteret.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Flere som fikk med seg Erna Solbergs uttalelse på Twitter? Utysket omtaler halshuggingen som et angrep på «tankefriheten», og unngår bevisst ordet «ytringsfrihet». Dette ordet fases ut nå som vi entrer nivå to av det multikulturelle regnbuediktaturet.

Men takk Erna, takk for at du er en tydelig leder som står på folkets side når det gjelder kompliserte spørsmål som vår rett til å bestemme over egne tanker og slikt.

Sist endret 1 år siden av Moderne kjetter
trackback
1 år siden

[…] halshugging av en fransk lærer som viste frem en karikaturtegning av profeten Moammed under en leksjon om […]

trackback
1 år siden

[…] snart to uker siden ble ungdomsskolelæreren Samuel Paty halshugget av en muslim i en forstad like nord for Paris etter å ha vist en karikatur av profeten Mohammed […]

trackback
1 år siden

[…] også: Lærer halshugget i Paris etter å ha vist elever en karikatur-tegning av Mohammed Nordiske kvinner halshugget i Marokko – islamister […]