Hjem Nyheter Norge Lærer tipser Frihetskamp – indoktrineringen pågår for fullt i norske skoler

Lærer tipser Frihetskamp – indoktrineringen pågår for fullt i norske skoler

1

INDOKTRINERING En lærer i den norske skole har tipset Frihetskamp om hvordan norske elever bombarderes med propaganda for blant annet flerkultur.

Illustrasjonsbilde.

Frihetkamp har mottatt et anonymt tips fra en lærer som er opprørt over hvordan norske barn daglig hjernevaskes med propaganda for blant annet flerkultur, kulturrelativisme og en fornektelse av det norske folket.

Tipset består av en slags prøve som omhandler kultur og religion. Elevene blir der instruert om at en norsk statsborger er synonymt med «en person med norsk pass», og at etnosentrisk betyr at «man ser på sin egen kultur som best».

I sann kulturrelativistisk ånd blir også elevene bedt om å finne positive argumenter for arrangerte ekteskap, flerkoneri og omskjæring.

Oppdatering: Frihetskamp har fått nytt bildemateriale tilsendt som artikkelen er oppdatert med.

Sitter du på liknende informasjon om det norske samfunnet? Tips Frihetskamp i dag!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

I vgs, feks i samfunnsfag, sosiologi og sosialantropologi, hevder lærebokforfatterne uten unntak det negative ved etnosentrisme og in-group preference, mens individualisme, toleranse og flerkulturell «kompetanse» fremheves som positivt. Indoktrineringen er gjerne indirekte og ikke altfor tydelig, men likevel gjenkjennelig. Fordommer og «rasisme» omtales utelukkende som noe negativt; at egen kultur og livsform er «bedre» enn alle andre er tabu. Og apropos statsborgerskap; disse fremmedkrigerne og de kvinnene som har reist ned og fått barn med terroristene burde straks ha blitt fratatt deres norske statsborgerskap, som de svikere de er.