Hjem Nyheter Lærer underviste elever om pedofili: «Ikke døm noen som vil ha sex...

Lærer underviste elever om pedofili: «Ikke døm noen som vil ha sex med barn»

4

USA En lærer i Texas har fått sparken etter å ha forsøkt å få elevene til å bruke begrepet «mindreårig-tiltrukket-personer» for å referere til pedofile. «Ikke døm folk bare fordi de vil ha sex med en femåring», høres læreren si i et klipp som er delt på TikTok.

Foto: Facebook.

Etter at et klipp fra en klasse ved Franklin High School i El Paso, Texas, gikk viralt på TikTok, har en lærer ved skolen fått sparken. I klippet kan man høre 53 år gamle Amber Parker irettesette elevene sine for å ha brukt ordet «pedofil».

– Man må ikke kategorisere folk slik. Stopp Diego, det skal vi ikke kalle dem, sier læreren.

– Vi vil kalle dem MAP, mindreårig-tiltrukket-personer. Så slutt å dømme folk bare fordi de vil ha sex med en femåring, fortsetter Parker i klippet.

MAP, eller «minor attracted persons» på engelsk, har blitt lansert av homolobbyen for å begrense «stigmatisering» av pedofile.
Videoklippet kom til skolens ledelse, og skolens styre har tatt en beslutning om å sparke Amber Parker, melder Daily Mail. I en uttalelse sa skolen at «enhver påstand om uredelig oppførsel blir grundig undersøkt og sikkerheten til elevene våre er vår førsteprioritet».

Amber har imidlertid blitt forsvart av noen lærere og foreldre til elever ved skolen. Disse mener at læreren kun ønsket å «provosere elevene» til å tenke på begreper og hvordan folk kategoriserer hverandre.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
4 måneder siden

Vi lever i en syk syk LHBTQP-verden.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
4 måneder siden

En viktig brekkstang for gradvis aksept for LHBTQ etc. er å lage «nyord» som liksom ikke skal krenke eller knytte negative assosiasjoner til avvik. Nå er det «skeiv» som skal dekke alle varianter, uansett om det er lesbe, homo, trans, bi eller noe annet. Men ord kan ikke dekke over fakta; at LHBTQ etc. er en fare for våre barn og unge, og et angrep på normalitet og biologi.

Tom Hauge
Tom Hauge
4 måneder siden

Hun burde ikke bare få sparken men også få fengsel straff for å potensielt sette barn i fare ved å spre propaganda som kan få en potensiell ungdom med pedofile tendenser i det klasserommet til å leve ut sine fantasier. Når autoritets personer sprer aksept for dette blir det lettere for dem å tenke at det ikke egentlig er så galt.

Holger
Holger
4 måneder siden

Normaliseringen av pedofili går fremover i takt med pride-paradene.