Hjem Nyheter Norden Lærere tør ikke gå på jobb etter innføring av sosialdemokratisk integrasjonsplan

Lærere tør ikke gå på jobb etter innføring av sosialdemokratisk integrasjonsplan

SVERIGE Som følge av sosialdemokratenes plan om integrasjon og sammenslåing av skoler tør ikke lærere i Härnösand lenger å gå på jobb. Studentene truer og mishandler lærere, stjeler, krenker og ødelegger, rapporter Fjällsjö Nyheter.

På Wendela Hellmanskolan i Härnösand har kommunen nå anskaffet overvåkingskamera, samt kalt inn sikkerhetsvakter for å patruljere skolen. I tillegg har skolen nå økt besetning og feltassistenter fra de sosiale tjenestene på plass. Årsaken er, ifølge Birgitta Wigren, administrerende direktør for skoleadministrasjonen, at «studenter stjeler, ødelegger og krenker andre».

Det har nå gått så langt at lærere ikke tør gå på jobb. Ifølge foreningen er skolen nå blitt et «utrolig kaotisk miljø» der elever mishandler og truer lærere.

Årsaken til at det har blitt såpass kaotisk skyldes sosialdemokratenes «likestillingspolitikk», der man med den hensikt å integrere «sårbare grupper», som innvandrere, har slått sammen to videregående skoler.

Den nye Wendela Hellmanskolan har nå altså blitt «likestilt» i den forstand at det har blitt et helvete for alle.

Da rektor Ulla Nyström Theander forsøkte å skape mer orden på skolen ble hun anmeldt for rasisme til diskrimineringsombudsmannen (DO), av venstreekstreme lærere som påstod at hun bedrev «hets mot folkegruppe». I frykt for rasismestempelet gjorde rektoren dessverre som så mange andre før har gjort: å legge seg flat og be om unnskyldning. Etter dette eskalerte naturligvis også problemene på skolen.

Kilde:
Lärare törs inte gå till jobbet efter socialdemokratisk integrationsplan