Hjem Nyheter Norden Lærere tør ikke gå på jobb etter innføring av sosialdemokratisk integrasjonsplan

Lærere tør ikke gå på jobb etter innføring av sosialdemokratisk integrasjonsplan

3

SVERIGE Som følge av sosialdemokratenes plan om integrasjon og sammenslåing av skoler tør ikke lærere i Härnösand lenger å gå på jobb. Studentene truer og mishandler lærere, stjeler, krenker og ødelegger, rapporter Fjällsjö Nyheter.

På Wendela Hellmanskolan i Härnösand har kommunen nå anskaffet overvåkingskamera, samt kalt inn sikkerhetsvakter for å patruljere skolen. I tillegg har skolen nå økt besetning og feltassistenter fra de sosiale tjenestene på plass. Årsaken er, ifølge Birgitta Wigren, administrerende direktør for skoleadministrasjonen, at «studenter stjeler, ødelegger og krenker andre».

Det har nå gått så langt at lærere ikke tør gå på jobb. Ifølge foreningen er skolen nå blitt et «utrolig kaotisk miljø» der elever mishandler og truer lærere.

Årsaken til at det har blitt såpass kaotisk skyldes sosialdemokratenes «likestillingspolitikk», der man med den hensikt å integrere «sårbare grupper», som innvandrere, har slått sammen to videregående skoler.

Den nye Wendela Hellmanskolan har nå altså blitt «likestilt» i den forstand at det har blitt et helvete for alle.

Da rektor Ulla Nyström Theander forsøkte å skape mer orden på skolen ble hun anmeldt for rasisme til diskrimineringsombudsmannen (DO), av venstreekstreme lærere som påstod at hun bedrev «hets mot folkegruppe». I frykt for rasismestempelet gjorde rektoren dessverre som så mange andre før har gjort: å legge seg flat og be om unnskyldning. Etter dette eskalerte naturligvis også problemene på skolen.

Kilde:
Lärare törs inte gå till jobbet efter socialdemokratisk integrationsplan

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
5 år siden

Nå må selv løgnpressen innrømme det:

https://www.dagbladet.no/nyheter/ssb-folk-med-innvandrerbakgrunn-oftere-siktet-for-kriminalitet/69011970

Det var også en reportasje på NRK om dette. Selvsagt forsøkte de å bortforklare det med at «integreringen er for dårlig». Nordmenn vil ikke ha pakket integrert. Vi vil ha dem langt bort herifra. Og folkeforrædere må gjerne slå følge med dem, så kan de skape lapskaussamfunnet sitt langt borte fra oss, og finansiere det av egen lomme.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Integrering av ikke-integrerbare er en illusjon og er dømt til å mislykkes. Sand monkeys med IQ under 80 og hvite med IQ over 100 er inkompatible på de fleste områder. Det som duger er segregering eller aller best separasjon. Da kan folkegruppene leve på egne vilkår og vi slipper denne plagsomme påminnelsen om at visstnok er vi like men så er det disse fordømte forskjellene.. som ikke synes å ville forsvinne.

Thule
Thule
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Å falle for det å i det hele tatt skulle diskutere integrering er en felle i seg selv. Integrering = raseblanding og kulturkrig. Derfor er FrP bak mål. For når noen først har satt seg som mål å kle negre i bunad har de allerede bestemt seg for å ødelegge vårt DNA og vår kultur. Borgernasjonalisme er råtten på insiden siden den forsøker å selge det samme programmet i en ny innpakning. Målet er akkurat det samme som gjennom liberalt sosialdemokrati, bare at man skaper en falsk sikkerhet med økt politi osv. Derfor er det farligere enn venstrepolitikk siden det… Les mer »