Hjem Nyheter Lake County i Illionis kommer ikke til å tiltale Kyle Rittenhouse

Lake County i Illionis kommer ikke til å tiltale Kyle Rittenhouse

USA Illinois vil ikke bidra til Wisconsins tiltale mot Kyle Rittenhouse.

Bilder: Lake & McHenry County Scanner/Privat.

Lake Countys aktor i Illinois, Michael Nerheim, kommer ikke til å tiltale Kyle Rittenhouse for ulovlig våpenbesittelse, rapporterer Lake & McHenry County Scanner.

Rittenhouse forsvarte heroisk sitt liv og andres eiendom i august i år mot jødiske og kommunistiske BLM og Antifa-terrorister. Hendelsen utspilte seg i Kenosha nord om byen Chicago, Wisconsin, og ikke i Rittenhouse sin egen hjemstat.

Kyle forsvarte seg da han ble angrepet av tre terrorister som var bevæpnet med rullebrett og pistol, hvorav to av de døde. På grunn av dette ble Kyle forhåndsdømt av media og mistenkt for å ha utført «hvit makt-drap» og drapsforsøk på disse antifa-terroristene.

Mens massemedia i USA har hetset mot 17-åringen Rittenhouse, har den folkelige oppinionen til overveiende del støttet Rittenhouse, ettersom han ikke gjorde noe galt da han forsvarte seg.

Aktoren i Lake County sier at våpenet som Kyle Rittenhouse brukte i Kenosha har blitt kjøpt, vært forvart og anvendt i Wisconsin. Ingen tiltale kommer derfor til å føres mot han i Lake County.

Venstreekstremister har forsøkt å påstå at Kyle fraktet våpenet illegalt over grensen og således forsøkt å legge til rette for skjerpet tiltale mot han, men som politiet nå har vist var løgn.

Det omstridte våpenet er et automatgevær av typen Smith & Wesson AR-15 med .223-kaliber; den typen våpen som jødiske lobbyorganisasjoner i flere år har forsøkt å avvæpne det amerikanske folket for. Samme og beslektede organisasjoner forsøker å ødelegge USAs grunnlov ved å stryke vekk The Second Amendment som erklærer amerikanernes rett til å bære våpen. Forfatningen burde gjelde for hele USA, men «tillempes» ulikt i forskjellige stater.

Kyle Rittenhouse står tiltalt i Wisconsin mistenkt for forsettlig drap, to tilfeller av uforsiktig sikkerhetsfare, forsøk til hensynsløst drap av første grad, og som mindreårig være i besittelse av et farlig våpen.

Men på grunn av at Rittenhouse ikke kan anses å ha begått noen lovbrudd i Illinois, kommer man etter en «omfattende utredning» utført av Antiochs politidistrikt ikke til å tiltale han for noenting i Illionis, sier de. Det finnes ingen beviser for at Kyle skal ha vært i besittelse av våpenet i Lake County, Illionis.

For tiden holdes Rittenhouse på Depke ungdomsanstalt. Politiet i Antioch vil ikke videre kommentere tilfellet i noen større utstrekning, med henvisning til at det kan påvirke den pågående rettsprossessen i Wisconsin.

Rittenhouse sine advokater vil ikke la han bli utlevert til Wisconsin. De er urolige for hans sikkerhet.

Lake & McHenry County Scanner gjengir med relativt detaljrik rapportering hva videofilmene som finnes over hendelsene viser.

Lesere som har kommentert artikkelen «takker Jesus» for aktoren Nerheims beslutning, også ett par kommentarer anser at viktige hendelsesforløp som støtter Kyles sak uteholdes, blant annet at det mangler en tilstrekkelig tydelig diskusjon om selvforsvar da Kyle ble angrepet. En kommentator skriver at mens terroristene angrep bakfra, møtte Kyle sine angripere øye mot øye.

Samtidig som den folkelige oppinionen og oppropet «Free Kyle» (befri Kyle) virker å vokse seg sterkere, eller fortsatt er sterk, har jødisk eide sosiale medier bedrevet sine egne kampanjer mot Kyle Rittenhouse og forbydd såkalte hashtags som støtter han.

Les også:
AFA og BLM angrep ensom hvit mann – to angripere ble drept!
Dagens video: Advokatene til Kyle Rittenhouse har publisert video
Rittenhouse gjorde ikke noe galt!
Dagens video: Advokaten til Kyle Rittenhouse ble nedstengt på Twitter
Facebook sensurerer innlegg som støtter Kyle Rittenhouse
Instagram sensurerer #FreeKyleRittenhouse – tillater #KyleRittenhouseIsAMurderer
Den døde pedofile voldtektsmannen Joseph Rosenbaum hylles av andre jøder som en helt