Hjem Nyheter Lana Lokteff om kvinnene i den nasjonalistiske bevegelsen

Lana Lokteff om kvinnene i den nasjonalistiske bevegelsen

8

MEDIA American Renaissance har nylig sluppet et lengre intervju med Lana Lokteff fra Red Ice TV. I intervjuet diskuteres kvinnenes rolle i den nasjonalistiske bevegelsen.

Jared Taylor fra den amerikanske stiftelsen og tidskriftet American Renaissance har intervjuet den populære programlederen Lana Lokteff, kjent fra Red Ice TV og Red Ice Radio. I intervjuet  gir hun sin mening på det moderne samfunnet og at de fleste kvinner egentlig ikke ønsker en stressende karriere, og den maskuline og vulgære oppførselen som feministene hele tiden presser på dem.

Stadig flere unge kvinner har begynt å få øynene opp for nasjonalistiske verdier og ønsker å leve mer tradisjonelt, forteller hun og beskriver blant annet dynamikken til rasebevisste par, argumentene som best appellerer til kvinner, og forteller om veien fremover for bevegelsen og hvite europeere.

Se intervjuet nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=MKOSXUcM55E

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

The token of supreme masculinity is the sworn oath. Viking and Varangian derive from being «sworn to battle» and «oath keeper». This culture of the warrior oath can be traced back to the «ten tribes», whose sole existence is based around the divine oath in the Bronze Age. When man is true to his word, the woman is true to her man. In the Bronze Age a man’s word was his God. That was the Covenant in the dawn of Western civilization.

Limmy
Limmy
5 år siden

Hadde nasister fått makten så hadde pipen fått en annen lyd tenker jeg. Det er lett å ha fiender

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Limmy
5 år siden

Kjære Limmy. Har du noen gang vært inne på tanken, om enn bare for et aldri så lite øyeblikk, at det kanskje er du som mangler litt kunnskap? Kan det tenkes at vi «nasister» ikke bare er fæle folk som ønsker alle andre alt ondt?

https://www.youtube.com/watch?v=9PGifYWMJRI

Limmy
Limmy
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Tror ikke noen mennesker er onde eller gode jeg. Vi alle har gode og onde sider og kategorisering fungerer ikke i praksis.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Och vad har det med artikeln att gøra?
Triggad av en vacker blond nationalistisk kvinna och du tyr direkt till hat och slår blint omkring dig.
Du er ett skolexempel på hatvenstern.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg synes om Jared Talor og Amren ettersom de aldri nevner de som faktisk står for problemene vi står ovenfor. Han har en del gode videoer, men thats it.

David Duke gjør ihvertfall det.

Andreas
Andreas
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

dem kan ihvertfall funke som mellomledd for og vekke folket, om ikke annet.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Thumbs up for Red Ice Radio & 3Fourteen. De er sannferdige og jeg anbefaler dem til alle jeg kjenner (…som er mottakelige). Har lagt begge kanalene til som favoritter på spreaker-appen min. Det føles litt som «å lytte til en frihetssender» i et okkupert land. De er verdt å støtte.