Hjem Nyheter Norden Lanserer homofrimerke i Sverige

Lanserer homofrimerke i Sverige

KULTURMARXISME For å fremme såkalt likeverd velger posten i Sverige å lansere nytt homofrimerke. 

Homoklistremerke
Skjermdump fra TV4.se.

PostNord i Sverige har lansert et nytt homofrimerke for å fremme såkalt likeverd. Frimerket vil være tilgjengelig for salg fra og med den 4. mai og har det såkalte regnbueflagget som motiv.

Det var kommunikasjonssjef ved PostNord, Per Lungberg, som presenterte frimerket på jødisk-eide TV4 nyhetssending onsdag morgen.

– Fremholde alles like verdi, viktigheten av menneskers ulikhet og unikhet, det er litt av det vi vil manifestere med det her merket, uttalte Ljungberg i programmet.

Den kvinnelige programlederen skyter avslutningsvis inn at hun vil sende et postkort til Russlands president, Vladimir Putin, med homoklistremerke på og skrive at hun vil minne ham om at alle er like verdifulle.

I en pressemelding skriver PostNord at frimerker generelt skal reflektere nasjonen og det svenske folket. Ifølge PostNord er det det nye klistremerket unikt i verdenssammenheng.

Gjennom å gi ut et frimerket med prideflagget vil vi fremholde alles like verdi og styrken i menneskers unike egenskaper og ulikheter. Prideflagget har så vidt vi vet aldri blitt brukt på et frimerket før, og det føles derfor ekstra morsomt at det nå går an å sende kjærlighetsbrev med prideflagget på til hele verden.

Kilde:
Här är nya frimärket som väcker känslor världen runt
Nya frimärket: Regnbågsflaggan