Hjem Notiser Lauren Southern nektet innreise til Storbritannia

Lauren Southern nektet innreise til Storbritannia

4
DEL

UTENRIKS Den høyrekonservative journalisten Lauren Southern har blitt bortvist fra Storbritannia på grunn av «rasisme».

Lauren Southern var på vei fra Frankrike til Storbritannia med buss søndag kveld da hun ble pågrepet av grensepolitiet i havnebyen Calais. Hun skal deretter ha blitt forhørt av britiske myndigheter i flere timer før hun fikk beskjed om at hun var uønsket i landet. I et intervju med Tommy Robinson bekrefter Southern at hun ble pågrepet under påskudd av Storbritannias anti-terror lover.

Ifølge britiske myndigheter er hun utestengt fra landet fordi hun angivelig skal ha delt ut «rasistiske flyveblader» under hennes forrige besøk, og at dette gjør henne til «en trussel mot de fundamentale interessene til samfunnet».

Hendelsen skjer bare dager etter at to innvandringskritikere ble arrestert på flyplassen og anholdt i 3 dager av britisk politi før de ble sendt hjem på grunn av sine politiske meninger.

Se Lauren Southern fortelle om den bisarre hendelsen nedenfor:

Delta i debatten

4 Innlegg på "Lauren Southern nektet innreise til Storbritannia"

avatar
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Rolf Halstein

Bare skinnfellen igjen av den Engelske Lion .

s.hugen

Be glad Lauren you did not get into britistan, you could get killed or raped there!!! STAY OUT!!!!

Anonymsurfer

Lauren Southern bare fortsetter å vokse i mine øyne. Et sted må normienes metapolitiske reise starte og Lauren er et godt utgangspunkt.

trackback

[…] artikler: Lauren Southern nektet innreise til Storbritannia Intervju med innvandringskritikere som ble arrestert i Storbritannia Innvandringskritikere […]