Hjem Nyheter Lav støtte for seksualisering av barn i Ungarn

Lav støtte for seksualisering av barn i Ungarn

8

UNGARN I forbindelse med parlamentsvalget som ble avholdt søndag, fikk også Ungarns befolkning ta stilling til saker som gjelder seksualisering av barn.

I går rapporterte Nordfront om valgresultatet fra søndagens valg i Ungarn, der Viktor Orbáns koalisjon fikk et stort flertall av setene i det ungarske parlamentet. Et nytt nasjonalistisk parti kom også inn i parlamentet og fikk 6 prosent av stemmene, mens opposisjonskoalisjonen tapte hele 11 prosent sammenlignet med valget i 2018.

Samtidig med at parlamentsvalget ble avholdt, ble det også arrangert en folkeavstemning der ungarerne fikk ta stilling til fire saker:

  1. Synes du at barn i offentlige skoler skal få delta i leksjoner om seksuell orientering uten foreldrenes samtykke?
  2. Synes du at barn bør få informasjon om kjønnsskifteoperasjon?
  3. Synes du at vi skal tillate at medieinnhold av seksuell karakter, som påvirker barns utvikling, skal vises for barn uten noen restriksjoner?
  4. Synes du vi bør vise medieinnhold som viser hvordan kjønnsskifte går til for barn?

Alle disse spørsmålene ble møtt med over 90 % nei-stemmer og bare mellom 4-7 % ja-stemmer.

Opposisjonen og homolobbyen i landet hadde oppfordret til sabotasje av folkeavstemningen ved å oppfordre velgerne til å krysse av for både ja og nei, noe som skaper en ugyldig stemme. Rundt 20 % av stemmene på alle spørsmålene var ugyldige, noe som tilsvarer rundt 1,5 millioner stemmer. Alle ugyldige stemmer er dog ikke nødvendigvis proteststemmer, men tallene viser likevel en hypotetisk maksimal oppslutning om en mer venstreliberal seksualpolitikk.

Nesten 70 % av ungarere med stemmerett stemte i parlamentsvalget og nesten alle de som stemte i dette valget stemte også i folkeavstemningen. Men de ugyldige stemmene, sammen med de 30 % som ikke stemte, gjorde at folkeavstemningen ikke nådde opp til kravet om at 50 % av de stemmeberettigede skal ha avgitt gyldige stemmer ved valget, hvilket tilsier at resultatet av folkeavstemningen ikke regnes som gyldig.

Siden kommunismens fall i Ungarn i 1989 har bare to av de syv folkeavstemningene som er holdt oppfylt kravene for å kunne anses som en gyldig folkeavstemning, melder Hungary Today. Årets avstemning om seksualisering av barn har også blitt møtt med kritikk fra blant andre EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen, som kalte den «en skam».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
7 måneder siden

Godt at Ungarn står opp mot moralsk fordervelse av barn og unge, noe også Russland gjør med sine lover mot homopropaganda overfor barn. Orban har vært en bremsekloss i EU, sammen med Polen, mot å ta inn «flyktninger» fra MENA-land, og begge landene er tradisjonelt kristne og konservative, kanskje bortsett fra i de store byene. Men økonomisk integrert som de er i EU får deres stemme mindre betydning. Kanskje bør de melde seg ut?

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
7 måneder siden

Ungarn er helt spesiell folk som står fast på sine nasjonale prinsipper, og hele ungarsk historie viser ungarernes vilje til å bevare sin språk og kultur, selv om Ungarn opplevde også stor positiv tysk påvirkning. Dette lite folk er faktisk lykkelig i dag da alle andre europeerne lider under «flyktning» galskap og dagens antirussiske sanksjoner. Ungarn skall få sin ungarsk del av Ukraina etter Putin seir, som kom snart.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
7 måneder siden

Hvorfor dere slette mine kommentar?

Viktor
Viktor
Svar til  Ganz von Selbst
7 måneder siden

Jeg får aldri stemme på dine innlegg. Det har jeg «ikke rett til» får jeg beskjed om.

Roger M
Roger M
Svar til  Viktor
7 måneder siden

Det er noe galt, hender jeg også ikke får stemt på innlegg.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
7 måneder siden

Hvem slette alle mine kommentar hver eneste gang???

Tommy Olsen
Svar til  Ganz von Selbst
7 måneder siden

Ingen av dine kommentarer har blitt slettet. De gangene vi derimot sletter kommentarer har med at retningslinjer for kommentarfeltet ikke er fulgt, eksempelvis ved spam. Det hender også til tider at kommentarer havner på vent, det vil si at en moderator må godkjenne kommentaren før den blir synlig i kommentarfeltet. Så har du sendt inn en kommentar og du ikke kan se den med det første, så vent, etter en stund vil den nok bli godkjent og synlig. /Redaksjonen

Roar
Roar
7 måneder siden

Mange vestlige land har blitt så utrolig dekadente og motbydelige takket være homolobbyen. Godt at land som Ungarn har baller nok til å stå opp mot dette.