Hjem Nyheter Europa Lavintelligente skal slippe straff i England

Lavintelligente skal slippe straff i England

3

FLERKULTUR I England og Wales foreslår strafferådet at mennesker med «mild grad av utviklingshemning» skal slippe straff, selv for voldsforbrytelser. Det innebærer at rasefremmede fra blant annet Afrika ofte vil slippe straff ettersom de har så lav IQ.

Ettersom den svarte rasen generelt har lavere IQ, vil rasefremmede i England og Wales bokstavelig talt komme unna med drap hvis de nye retningslinjene følges.

Det høres ut som fake news, men er ikke en spøk: Strafferådet (The Sentencing Council) i England og Wales har kommet opp med nye retningslinjer hvor det foreslås at lavintelligente mennesker skal slippe konsekvenser for begåtte forbrytelser, inkludert voldsforbrytelser.

Tidligere har det vært praksis å råde domstolene til å dømme rasefremmede mildt ettersom de som «rasifierte» kan antas ha vært utsatt for rasisme som har påvirket deres handlinger og dermed ikke gjort dem fullt ut ansvarlige for sine handlinger.

Nå går strafferådet i England og Wales ett skritt lenger: Mennesker som har begrenset mentalkapasitet eller lærevansker, posttraumatisk stress eller demens kan slippe strenge konsekvenser, som fengselsstraff.

Det gjelder også personer som er eller kan bli diagnostisert med autisme og dysleksi. Disse anses heller ikke være i stand til å i varierende grad – helt eller overhode – ta ansvar for sine handlinger, og bør derfor få milde eller ingen straffer for sine forbrytelser.

De nye retningslinjene skal bedømme forbryteres ansvarsnivå når de begår forbrytelser.

Retningslinjene foreslår at det skal tas hensyn til om forbryterens tilstand under forbrytelsen var forverret av alkohol eller annen narkotikabruk, hvilket i så fall kan føre til mildere dom, og om forbryteren har fått egnet behandling eller pleie i tide slik at han ellers hadde kunnet slippe å begå forbrytelsen.

Det samme gjelder bedømming av hvilken grad av «innsikt» forbryteren kan tenkes å ha hatt om sine handlinger og deres konsekvenser, da han begikk forbrytelsen.

Perfekt løsning for rasefremmede

Lav intelligenskvotient (IQ) og andre årsaker til mental funksjonshemning er med de nye retningslinjene en ressurs og fordel når man stilles for retten.

– Ifølge bedømminger av mental funksjonshemning innebærer «en mild grad av mental retardasjon» en intelligenskvotient på mellom 55 og 70, sier Sven Longshanks på Radio Aryan, som har hentet informasjon fra tyske World Data Info.

– I Pakistan er gjennomsnittlig IQ på 82. Nigeria ligger på 70. Men det finnes mange land som har en lavere gjennomsnittlig IQ enn 70, og alle ligger i Afrika, fortsetter Longshanks.

Rapporten om distribusjon av IQ-nivåer angir også at mellom 75 og 80 prosent av årsakene til mental utviklingshemning er arvelige. De er dermed biologiske. 20–25 prosent kommer av organiske defekter, som kromosomfeil og hjerneskader.

– Så 75–80 prosent er arvelig, biologisk. Det er det som er rasemessig. Det innebærer at den gjennomsnittlige nigerianeren ifølge de nye strafferetningslinjene ikke skal settes i fengsel hvis han begår voldskriminalitet, ettersom de har en «mild grad av mental retardasjon».

Eritrea, hvor Abraham Ukbagabir kommer fra – mannen som ville hevne seg på alle svensker og stakk ihjel en kvinne og hennes sønn på Ikea i Västerås i 2015 for at de så svenske ut – er et land med gjennomsnittlig IQ på 63. Med samme retningslinjer som de som har blitt foreslått i England og Wales, ville han sannsynligvis slippe fengsel for dobbeltdrapet.

– Ekvatorial-Guinea ligger på IQ 56, fortsetter Longshanks.

Horder av disse rasefremmede med en generell lavere IQ flytter til vesten, og Longshanks mener at venstresiden tar feil når de hevder at alle mennesker er skapt like.

Det finnes store problemer med å ha urettferdige bedømminger av kriminelle der likhet for loven i lang tid har sluttet å være tilfellet.

At man vil slippe rasefremmede kriminelle fra Afrika og Midtøsten fri samtidig som høyintelligente hvite mennesker skal kastes i fengsel for forbrytelser, ser ut som en plan for å ødelegge et land: Hvite skal låses inn for så lite som rasistiske kommentarer på internett, mens rasefremmede drapsmenn helst skal gå fri på byen for å drepe hverandre og den hvite befolkningen, kommenterer Sven Longshanks strafferådets nye retningslinjer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
anonym
anonym
3 år siden

Jeg lurer på om noen har noen linker til gamle taler fra Hitler, Goebbles osv fra før 33, altså fra tiden før de kom til makten? Jeg er interessert i å se hvordan de ordla seg. Kort og godt hvordan de overbeviste folk om sine ideer.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det er i og for seg rett og rimelig at dersom en forbryter har «mangelfullt utviklede og/eller varig svekkede sjelsevner» kan han ikke idømmes samme straff som en med «normale» sjelsevner(IQ). Dette prinsippet har vi hatt i norsk og europeisk domsstolspraksis i lange tider. Problemet nå er at vi har importert lav-IQ-befolkninger fra feks Somalia og andre afrikanske land, med gjennomsnittlig IQ fra 65-80, og da kan disse, om og når de har begått feks en voldshandling, ikke dømmes på samme måte som en med feks IQ 100. Våre lover er tilpasset en normalbefolkning på IQ100, der kun 2-3% ligger… Les mer »

Geir O
Geir O
3 år siden

Tror det må være lavintelligente som har foreslått noe så dumt.