Hjem Nyheter Le Pen: Hjemsendelse av utlendinger bryter med det republikanske verdigrunnlaget

Le Pen: Hjemsendelse av utlendinger bryter med det republikanske verdigrunnlaget

5

FRANKRIKE Presidentkandidat Marine Le Pen mener at de som har jukset til seg fransk pass er fullverdige franskmenn.

Skjermdump: BFM TV.

Éric Zemmour fra partiet Gjenerobring (fransk: Reconquête), som kandiderer til presidentvalget i april, har lovet å opprette et eget remigrasjonsdepartement som skal deportere 100 000 uønskede utlendinger i året. Det vil si innvandrere som er kriminelle, utgjør en nasjonal sikkerhetstrussel eller har innvandret ulovlig.

Marine Le Pen fra partiet Nasjonal Samling (fransk: Rassemblement national) har foreløpig større oppslutning enn Zemmour på meningsmålingene og kritiserer konseptet som hun kaller antirepublikansk. Idéen har ifølge Le Pen sin opprinnelse hos Jean Yves Le-Gallou, et tidligere medlem i samme parti som nå har gått over til Gjenerobring. Selv om hun selv ikke ville innvilget statsborgerskap til en del personer som har fått det, kan man ikke inndra statsborgerskapet igjen når personer er innvilget statsborgerskap med hjemmel i lov, mener hun.

– De personene som har fått fransk statsborgerskap, inklusive de som har fått det på grunnlag jeg stiller spørsmål ved, er fullverdige franskmenn, sier hun i et debattprogram på TV-kanalen BFM TV.

Første runde av presidentvalget holdes den 10. april.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
10 måneder siden

Slik gikk det til med Front National, nå Rassemblement National, når moderate krefter som Marine Le Pen tar over partiet. Det blir en vits, ikke bedre enn de øvrige globalistpartier. Akkurat som Jimmy Åkesson og SD i Sverige, eller FRP i Norge.

Viktor
Viktor
Svar til  Roger M
10 måneder siden

Marine skal visstnok være penetrert, sikkert i dobbel forstand, av en jøde fra Israhell. Noen som vet noe mer om det?

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
10 måneder siden

Den moderne tids identifiseringspolitikk. Alle kan bli hva de vil bare det skrives på papiret. Men en for oss europeere rasefremmed kan ALDRI bli nordmann, franskmann, osv., like lite som vi europeere kan bli kineser. Det de derimot kan bli er borger i landet.

Jo a
Jo a
10 måneder siden

Hun er ikke bare en forræder mot sitt folk, men også direkte mot sin far. Hun var med på å kaste sin egen far ut av partiet han grunnla og svettet for fordi han hintet til at Hitler’s gasskammere ikke var ekte. For ei skammlig kjerring

Roger M
Roger M
Svar til  Jo a
10 måneder siden

Ja hun er en skam.