Hjem Nasjonal kamp Media Leadership Perspective #2: What is National Socialism? Media and the struggle 2019

Leadership Perspective #2: What is National Socialism? Media and the struggle 2019

1

RADIO Frihetskamp tipser her om den engelskspråklige podkasten Leadership Perspective, hvor Motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg medvirker.

Leadership Perspective er den offisielle engelskspråklige podkasten til Den nordiske motstandsbevegelsen, der bevegelsens leder Simon Lindberg gir uttrykk for organisasjonens standpunkter og tanker. Diskusjoner i podkasten sentrerer ofte rundt ideologiske spørsmål, organisasjonens taktikk og dens offisielle posisjoner i ulike saker. Alt som blir uttalt i Leadership Perspective kan betraktes som sanksjonert av organisasjonen.

Foruten Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg, medvirker også Fredrik Vejdeland fra organisasjonens riksledelse i Sverige.

Podkasten er å finne på plattformen Nordisk radio.

I andre avsnitt av podkasten diskuteres følgende tema:

  • Media i Den nordiske motstandsbevegelsen
  • Et år med kamp
  • Hva er nasjonalsosialisme?

Lytt til avsnittet nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
2 år siden

Viktig å belyse hva nasjonalsosialismen er. Det (mis)brukes utrolig mye offentlige ressurser av tjenester og instanser for å demonisere, fordømme, forfølge, vri det til hat, bryte ned og gi sin forvridde versjon av hva det er. Folk vet de lever i en syk tid, når en naturvitenskapelig kommentar på Facebook kan gi større straff idag enn om noen har gjort vondt mot en person i virkelighetens verden.