Hjem Nyheter Lederen av jødisk finansbedrift vil ta over etter Merkel

Lederen av jødisk finansbedrift vil ta over etter Merkel

JØDISK MAKT Kansallinen Vastarinta skrev i forrige uke at den globalistiske, jødiskledede investeringsvirksomheten BlackRock har vært i politiets søkelys i Tyskland. Det er nå dramatisk etter at bedriftens tyske leder vil ta over CDU etter at forbundskansler Angela Merkel går av.

BlackRock er et firma hvis navn neppe ses i avisoverskriftene av normale mennesker. Ikke desto mindre er selskapets politiske innflytelse høy i både Europa og USA. BlackRock har nemlig vokst seg større enn selve Tysklands økonomi. Bakgrunnen for den sterke veksten er den internasjonale finanskrisen som kaldblodig har blitt utnyttet. Målt i aktiva  er BlackRock Europas største kapitalforvaltningsselskap.

Under ledelse av jøden Laurence Fink har BlackRock brukt sine ressurser og politiske innflytelse til å drive politiske prosjekter som er til skade for hvite mennesker, slik som «flerkultur», homolobbyisme og avskaffelse av privatpersoners rett til å eie våpen.

Nasjonalister fokuserer ofte utelukkende på jøden George Soros og liknende verdenskjente personer. I det lange løp er dette skadelig, fordi blodsugende aktører som det jødiske BlackRock, som arbeider i bakgrunnen, er minst like farlige fiender som Soros, som trives på forsidene.

Anklageren i Tyskland beordret BlackRocks München-kontor ransaket, for å etterforske tilfeller av omfattende skattefusk, som involverer flere globalistiske finansvirksomheter. Ifølge anklageren er det snakk om et alvorlig bedrageri.

Det mistenkes at finanseliten i Tyskland deltok i et tiårig skattebedrageri, som anslås ha kostet EU-borgere titalls milliarder euro. Saken har blitt kalt for den tyske historiens «største skatteskandale».

Blodsugerne røvet alminnelige borgere ved å fabrikere falske skattefradragssøknader, som hadde med utbytte å gjøre, hvilke de i virkeligheten ikke betalte skatt av. Ofrene for bedrageriet var derfor ærlige tyske skattebetalere, som ble bestjålet av finanseliten.

Friedrich Merz.
Friedrich Merz.

Ransakelsen hos BlackRock fant sted på et ubehagelig tidspunkt for Friedrich Merz, lederen for den tyske avdelingen. Merz er en politisk broiler, som siden ungdommen har tilhørt kristendemokratene (CDU) og som vil ta over partiet når Merkel går av.

Fra globalistenes synspunkt ville Merz ha vært en ytterst tiltalende mann til å videreføre Merkels arbeid. Utover å arbeide for jødiske BlackRock har han ledet organisasjonen Atlanterhavsbroen, som støtter styrkingen av forholdet mellom USA og Tyskland. Amerikanerne har okkupert Tyskland siden utgangen av andre verdenskrig for å sikre at tyskerne aldri mer blir nasjonalsosialister, men i stedet stemmer på liberale, sionistiske og flerkulturelle partier.

Merz er også en hengiven tilhenger av EU og NATO – «en fullstendig overbevist europeer og transatlantist», ifølge ham selv. Ifølge organisasjonen LobbyControl finnes det en betydelig risiko for korrupsjon i forbindelse med Merz’ politikk, da han aktivt har forsøkt å skjule sine finansierere fra offentligheten.