Hjem Nyheter Lederen for Australian Vanguard utsatt for mishandel – fordi han er hvit

Lederen for Australian Vanguard utsatt for mishandel – fordi han er hvit

2

ANTIHVIT RASISME En rasefremmed mann mishandlet Raymond Foster fordi han er hvit. Queenslands politi håner ham og nekter å gjøre en utredning om rasistisk vold og hatkriminalitet.

Foran et stort antall vitner på et kjøpesenter i Queensland, Australia, ble lederen og senatorkandidaten Raymond Foster fra The Australian Vanguard overfalt av en rasefremmed mann.

Den rasefremmede skrek ukvemsord og sa at han skulle drepe Foster fordi han var hvit. Mannen mishandlet Foster med et hardt slag mot hodet slik at han fikk hjernerystelse og måtte transporteres med ambulanse til sykehus.

Det fantes hundrevis av personer på stedet, og bildebevis kan ikke mangle ettersom kjøpesenteret ifølge Foster har mange overvåkningskameraer. Det tilstedeværende sikkerhetspersonalet hadde også kameraer på seg.

Den rasefremmede ble kort tid etter angrepet avhørt av politiet.

Ifølge ambulansepersonalet var skaden på Fosters tinning slik at han kunne ha dødd og dermed blitt offer for drap.

På tross av det voldsomme slaget mot hodet og den rasefremmedes tydelig uttalte rasistiske motiv, nekter politiet i Queensland å befatte seg med en anmeldelse for hatmotivert mishandling. Sett i juridisk forstand var mishandlingen en rasemotivert hatforbrytelse.

Politiet forsøker å vende skyldbyrden i Fosters disfavør og anklager ham for å eventuelt selv være en forbryter – om et lovbrudd i det hele tatt er blitt begått – ettersom han hadde en skjorte på seg som den rasefremmede ikke likte.

Foster vil med sin rapportering omkring det inntrufne vise til den dobbeltmoral som staten Queensland fremviser da loven sier seg å ville slå ned på alle former for hatkriminalitet. Foster mener at lovstiftningen er rasistisk og at den sikter på å tillate antihvit rasisme.

Da Foster ringer opp en politimann ved navn Aaron for å få rede på hva som skjer i saken hans, blir han først stilt spørsmålstegn ved av politiet og deretter hånet.

Politimannen Aaron lurer på om Foster på noen måte ble skadet ved møtet med den andre mannen, hvorpå Foster forteller om den potensielt farlige hodeskaden. Da legger politimannen Aaron på røret.

Trivsel for hvite

The Australian Vanguard er en liten organisasjon som kjemper for «White Wellbeing» – Trivsel for Hvite. De er rasebevisste, men ikke rasistiske: Man godtar ikke politikk som sikter på rasemessig eller klanbasert dominans over andre folkegrupper, noe som har blitt aktuelt grunnet den kraftige innvandringen av rasefremmede til Australia hvoriblant rasisme og klanbasert vold er omfattende.

Ettersom politikken i Australia har blitt stadig mer antihvit, sikter organisasjonen kun på å sikre den hvite rasens velferd og trivsel i en omverden som vil den hvite rasen vondt.

Foster – som er prometeiker – mener at de fleste individer, også av andre raser, støtter hvites rett til å eksistere og ikke bør føle såkalt hvit skyld, men at det finnes et problem med antihvit rasisme, hvilket ikke erkjennes i tilstrekkelig stor utstrekning.

En viktig del av organisasjonens opplysningsarbeid er å spre budskapet om at hvite ikke skal kjenne noen skyld på grunn av sin rasetilhørighet eller historie.

Raymond Foster stiller som kandidat i senatorvalget i Queensland i 2022.

I videoen nedenfor forteller Raymond Foster selv om hendelsen og spiller av samtalen med den antihvite politimannen Aaron ved politiet i Booval, en forstad til Ipswich.

Videoen nedenfor er The Australian Vanguards korte presentasjonsvideo om seg selv, beregnet på australsk publikum.

Les også:
Anti-hvit lovforslag i San Fransisco – hvite som politianmelder svarte bør betraktes som rasisme
FILM: Den anti-hvite agendaen i reklamefilmer
FILM: Afrikaner gikk plutselig til angrep på kvinne
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
Svart nabo henrettet 5 år gammel hvit gutt – blir applaudert av BLM/Antifa-tilhengere

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
1 år siden

Viljen til å utrede og straffe overgrep og vold mot hvite er lik NULL 0 da systemet er av den oppfatningen at hvite folkeslag «ikke eksisterer». Vårt folk er fritt vilt og uten noen lover som beskytter oss som folkegruppe, som de kjære «minoritetene» i hvite land har. «Minoriteter» som er den overlegne store majoriteten globalt sett.

Steinar
Steinar
1 år siden

Flerkultur har aldri fungert og vil aldri fungere. Det skaper kun konflikter.