Hjem Nyheter Lekket informasjon avslører total misvisende statistikk over «koronapasienter» i England

Lekket informasjon avslører total misvisende statistikk over «koronapasienter» i England

2

COVID Data som The Telegraph har kommet over viser at ved over halvparten av alle «sykehusinnleggelser som følge av covid» testet pasienten positivt først etter innleggelsen.

Temabilde: Sykehus. Foto: Cabrils, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Den nordiske motstandsbevegelsen har tidligere gransket den offisielle statistikken vedrørende korona.

Lekket data viser nå at det finnes et stort antall pasienter på sykehus i England, som offisielt er innlagt på grunn av korona – men i selve verket ble innskrevet av andre årsaker.

Mer enn halvparten av sykehusinnleggelser som ifølge journaler er motivert av korona, gjelder pasienter som testet positivt først etter innleggelsen, viser informasjon som har nådd offentlighetens lys.

Eksperter har kommentert at dette kan innebære at den nasjonale statistikken, publisert daglig på regjeringens hjemmeside – og ikke minst regelmessig henvist til ansvarlige ministere – grovt overestimerer det presset som koronapandemien faktisk utsetter National Health Service (NHS) for.

Disse lekkede data – som dekker samtlige NHS-regioner i England – viser at det forrige torsdag kun var 44 prosent av samtlige pasienter som ble registrert innlagt med covid-19 som hadde testet positivt ved innleggelsen.

Majoriteten av disse koronatilfellene ble først oppdaget når pasientene senere tok en standardtest, som alle innlagte må gjennomgå. 56 prosent av alle «koronainnlagte» faller innenfor denne kategorien, ifølge data som The Telegraph har tatt del av.

Verdt å notere er at det for denne gruppen ikke blir gjort forskjell mellom de som blir lagt inn på grunn av alvorlige symptomer, som senere registreres komme av koronaviruset – og de som befinner seg på sykehuset av andre årsaker og som ellers kanskje aldri har fått rede på at de har blitt smittet.

NHS drøyer med å presentere relevant data – som man har krav på

Forrige måned fikk regionene innen NHS i oppdrag å dele opp den nåværende gruppen «covidpasienter» i kategoriene:

  •  1) de som legges inn på sykehus primært på grunn av viruset
  •  2) de som er innlagt primært av andre årsaker.

NHS England har imidlertid (ennå) ikke publisert disse opplysningene.

Mønsteret vist av de nå lekkede tallene – med de aller fleste tilfeller av covid-sykehusinnleggelser diagnostisert etter innleggelse, noen ganger flere uker senere – antyder at gruppen inkluderer et stort antall som sannsynligvis har blitt innlagt av andre årsaker.

Den aktuelle statistikken viser videre at det blant mer enn 780 innleggelser registrert sist torsdag, var 44 prosent som testet positivt for covid en gang i løpet av 14-dagersperioden før sykehusoppholdet.

Ytterligere 43 prosent testet positivt innen to dager etter inntak, og 13 prosent deretter – hvilket er en gruppe som kan ha blitt smittet av viruset på sykehuset.

Eksperter har kommentert at det høye antallet tilfeller som ble oppdaget sent – på et tidspunkt der PCR -tester ble gjort allment tilgjengelige – tyder på at mange slike pasienter ble innlagt av helt andre årsaker.

Professor Carl Heneghan, sjef for Sentrum for evidensbasert medisin ved University of Oxford, har uttalt til The Telegraph:

– Disse data er utrolig viktige, og burde publiseres fortløpende…Når folk hører om covidrelaterte innleggelser, kommer de til å anta at covid er den sanne årsaken, men disse data viser noe helt annet – det her handler om at covid ble «detektert» etter testene som beviser dets forekomst.

Heneghan oppfordrer regjeringen å offentliggjøre mer relevant data, som inkluderer hvorvidt viruset var den primære årsaken til sykehusinnleggelsen eller ikke.

– Dette behøver å bli justert omgående, sa han i intervjuet til avisen, og la til at de data som hittil er blitt publisert kan lede allmenheten «til falske konklusjoner» ved å overdrive de faktiske nivåene av trykk på sykehusene forårsaket av nettopp covid.

«Dere gir et falsk bilde av virusets innvirkning på folkehelsen»

Sir Graham Brady, leder for den 1 922 mannsterke komiteen bestående av parlamentsmedlemmer i Tory, kommenterer til avisen:

– Nesten 18 måneder inn i covidkrisen er det absurd at data som bryter ned sykehusinnleggelser ennå ikke er regelbundet tilgjengelig for allmenheten… Å sammenligne alle pasienter som noen gang har testet positivt for covid – som «covidinnleggelser» blir uunngåelig misledende og gir et falsk bilde av virusets overgripende påvirkning på folkehelsen.

Greg Clark, leder for Commons science and technology select committee, oppga mandag kveld at han evner å skrive til Sajid Javid, helseministeren, og be ministeren regelbundet publisere nedbrytningen av «de covidrelaterte innleggelsene» alt ettersom The Telegraph avslører dem:

– Om covidrelaterte sykehusinnleggelser er nøkkelen til hvor mye vi har grunn til å uroe oss, og til hvor snart restriksjoner bør oppheves, er det av stor vekt at data ikke presenteres på en måte som kan føre til at feil konklusjoner dras, sa han.

Den lekkede statistikken kommer fra NHS daglige legerapporter, innsamlet fra samtlige sykehusdistrikt i England. En dataekspert ved NHS mener at den nå offisielt publiserte statistikken forvrenger det sanne bildet av situasjonen. Han sier til avisen:

– Den skaper et inntrykk av at disse personene tas inn på sykehuset med covid, og det er helt enkelt ikke tilfellet. Folk er urolige, redde og har ikke det sanne bildet – dette finner jeg rent forkastelig!

En talsmann for NHS forklarer:

– Mange pasienter tas inn på sykehus for sine covidsymptomer og for komplikasjoner, som senere bekreftes med en covidtest tatt etter innleggelsen – og andre kan i utgangspunktet være enten presymptomatiske [har ennå ikke fått symptomer] eller asymptomatiske [er uten symptomer].

NHS krever mer bistandsmidler – påberoper korona

På tirsdag informerte sjefer innen NHS at helseomsorgen er like presset nå som under pandemitoppen i januar, og de bønnfaller om økt økonomisk bistand.

Samtidig har nå regionsjefer innenfor den helseomsorgen som administreres av NHS i et brev til statsministeren og helseministeren uttrykt sterk uro for at situasjonen innen organet kan bli mye verre før det blir bedre.

I brevet oppgir man at «press av veldig ulik karakter» – inkludert «et massivt etterslep» av pasienter som venter på behandling, et høyt antall ansatte som isolerer seg eller har tatt langtids avspasering – innebærer at situasjonen innen helseomsorgen faktisk er like anstrengt nå som i starten av året.

Les også:
Dagens video: Covid-19-tester
Bioforsker advarer mot Covid-19-vaksine

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

«Noen» har åpenbart interesse av å blåse korona»pandemien» opp så mye som mulig, bl.a. for å begrunne alle inngripende tiltak mot smitte og sykdom, som neppe er mer alvorlig enn sesonginfluensa, målt i sykdomsinnleggelser, behandling av alvorlig syke, og antall døde, ofte MED og ikke AV covid-19. Og goyim har latt seg påvirke, i betydelig grad, av propagandaen, til å la seg injisere og dermed oppnå beskyttelse, som stadig nye «varianter» av viruset angivelig gjør mindre effektiv. Vi kan være temmelig sikre på at snart blåses antallet smittede opp igjen(når sommeren er over), og vi må godta nye innskrenkninger i… Les mer »

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
9 måneder siden

falsk pandemien som skaper ennå mer kaos i råtten samfunn