Hjem Nyheter Globalt Lekkede e-poster indikerer at jødiske ADL planlegger å kontrollere opposisjonen mot Israel

Lekkede e-poster indikerer at jødiske ADL planlegger å kontrollere opposisjonen mot Israel

JØDESPØRSMÅLET ADL planlegger å kontrollere opposisjonen mot den kommende israelske annekteringen av palestinske områder i Palestina.

Bilde: Matthewfisher09 (CC BY-SA 4.0)

Den jødiske organisasjonen Anti-Defamation Leauge, som er en gren av frimurerorganisasjonen B’nai B’rith, har alltid forsøkt å fremstå som en menneskerettighetsorganisasjon. For de som da vet bedre, har ADL alltid vært en jødisk maktorganisasjon som tar til orde for organisasjoner, bevegelser eller ideologier som kan være til fordel for jødene selv. Ettersom jødiske ADL støtter ytterligere illegal israelsk annektering av palestinske områder, blir også den ytre fasade som en «menneskerettighetsorganisasjon» mer og mer falmet, hvorpå de da risikerer å blottlegges for alt flere mennesker og menneskerettighetsorganisasjoner.

Ironisk nok forventes kritikken å komme fra flere andre menneskerettighetsorganisasjoner som opprinnelig ble anvendt mot hvite, av organisasjoner som jødiske ADL. Disse organisasjonene risikerer nå å bli en «golem» for jødiske interesser i Palestina. Den jødiske statens årtier med plaging av palestinere, ofte med den jødiske diasporaens inoffisielle samtykke, begynner alt mer å slås ned på av de andre etniske og venstreorienterte menneskerettighetsorganisasjonene.

ADL forbereder seg nå på å forsvare Israels etniske diskriminering, noe som betyr at de også må forsvare seg mot bildet av Israel som en apartheidstat. Også dette er ironisk siden den jødiske diasporaen var en av dem som angrep den sørafrikanske staten for nettopp å praktisere apartheid. I flere tiår har jødiske maktorganisasjoner løftet frem ikke-hvite venstreorienterte mennesker, men ironien fortsetter, og det er nettopp disse ikke-hvite som ADL nå forventer skal rette sin antisionistisk kritikk mot sionister i verden og i det jødiske Israel. Motangrep fra jødiske ADL mot antisionistiske ikke-hvite kvinner som somaliske Ilhan Omar, latinamerikanske Alexandria Ocasio-Cortez og muslimske Rashida Tlaib gjør at jødiske ADL nå frykter de kan fremmedgjøre en annen jødisk skapelse, nemlig Black Lives Matter. BLM har ved flere anledninger tidligere gått ut og kritisert den jødiske staten Israels angrep på palestinere.

Jødiske ADL frykter at annekteringen mest sannsynlig vil lede til uroligheter, hvor den brune og svarte massen kommer til å se palestinernes lidelser fra samme linse som de ser George Floyds død. Ironien ser aldri ut til å ta en ende med det faktum at det først og fremst er media som eies av jødiske mediemoguler som har fremstilt og fremhevet Floyds død på en slik måte, for da å piske opp til opptøyer og angripe de hvite europeiske samfunnene.

Jødiske ADL ønsker ikke offentlig å støtte videre annektering av land i Palestina, selv om de faktisk gjør det. Derfor står det i den lekte e-posten at jødiske ADL skal skape en plattform for godkjent kritikk av Israel. Denne skal fremføres av flere allierte, hvorav den ene er jøden og senatoren Chuck Schumer. Schumer sanne lojalitet vises i dette videoklippet.

Jødiske ADL håper at denne falske plattformen vil tilfredsstille den venstreorienterte og ikke-jødiske opposisjonen mot sionistenes arbeid i terrorstaten Israel. I e-posten står det at jødiske ADL skal forsøke å få til partnerskap med andre jødiske menneskerettighetsorganisasjoner som er mer forsiktig innstilt til Israel, men at de kommer til å samarbeide med AIPAC når det kommer til hvordan budskapet om Israels annektering skal fremføres. For ytterligere å dempe fremtidig kritikk har Reddit nå også forbudt venstreorienterte innlegg som er kritiske til sionistbevegelsene i Israel.

På lang sikt ser jødiske ADL at deres «kredibilitet» som menneskerettighetsorganisasjon vil komme til å bli skadet av de andre etniske og venstreorienterte menneskerettighetsorganisasjonene. Deler av den jødiske venstrefløyen anser at ytterligere annektering av Palestina ikke er det beste for det jødiske folket. Derfor ble deler av den lekte e-posten publisert i det jødiske magasinet Jewish Currents, som har som oppgift å formidle frem ideene til den jødiske venstresiden.

Det var Eric Striker som løftet frem artikkelen fra Jewish Currents på nettstedet sitt National Justice.

Les også:
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»
ADL truer Island med «nazistempel» om de forbyr omskjæring
Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk
ADL bak Youtubes nye sensur
Google bruker ADL for å sensurere YouTube
Jødiske ADL lister OK-symbolet som hatsymbol
Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på