Hjem Nyheter Lesbisk par drepte seg selv og sine barn – media skylder på...

Lesbisk par drepte seg selv og sine barn – media skylder på Ku Klux Klan

5

USA Et lesbisk par tok livet av hele sin flerkulturelle adoptivfamilie etter å ha vært på rømmen etter mistanke om barnemishandling. Media skylder familietragedien på Ku Klux Klan.

Jennifer og Sarah Hart, begge 38 år gamle, er mistenkt av amerikanske myndigheter for å ha tatt livet av seg selv og sine 8 barn ved å kjøre bilen de satt i utfor et stup i California. Det lesbiske paret, opprinnelig fra delstaten Minnesota i USA, hadde til sammen tre biologiske barn og fem adopterte afroamerikanske barn som alle levde sammen. Paret hadde en historie av å flytte sin familie fra stat til stat, og var på tidspunktet av dødsfallet under etterforskning for barnemishandling i flere stater ifølge amerikanske myndigheter.

Likevel så klarer løgnpressen å vinkle saken til å dreie seg om rasisme og Ku Klux Klan.

I en artikkel i DailyMail nevnes blant annet en tidligere en nabo av det lesbiske paret som skal ha hørt en historie fra paret selv om en hendelse de oppleve for 5 år siden da de bodde i en annen delstat. Paret skal ha fortalt mannen at de fikk et brennende kors satt opp i hagen sin fordi de var en lesbiske familie med svarte adoptivbarn. Til tross for at episoden aldri ble politianmeldt, og at det hverken finnes bevis for at korsbrenningen fant sted eller at Ku Klux Klan i det hele tatt er aktive i området, så blir påstanden ukritisk fremstilt som sann i den britiske avisen.

Se den uavhengige journalisten Matt Christiansen gå i dybden av saken nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Gyldent eksempel på hvor samfunnet er på vei, i det dem fortsetter og hindre naturlig familieliv for oss hvite og bytter oss ut med de brune. Eneste som ser ut til og faktisk få fullkomment grønt lys da det kommer til og stifte familie nå for tiden er lesbiske og homofile. Det åpenbare Anti-hvite tyranniet eier ingen grenser. Har tydeligvis klikka for disse lesbiske «mødrene» og dem har bevist at lesber og homofile ikke er egnet til og takle barneoppdragelse.

enmann
enmann
4 år siden

hahahahaha

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Utrolig trist at sånt skjer med barn. Ingen skal bli utstatt for slikt uansett etnisk bakgrunn. Her er det mange faktorer som kan ha spilt inn foruten de mest opplagte. Det er også viden kjent at KKK drives som et underbruk av amerikanske myndigheter idag for å rigge falskflagg operasjoner.

Jeg tror det like godt kan være amerikanske myndigheter som står bak denne aksjonen som lesbeparret, noe vi heller aldri vil få vite siden FBI alltid rydder unna bevisene etter seg hver gang de utfører slike operasjoner mot egne borgere.

trackback
4 år siden

[…] Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net. […]

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Fake news does it again