Hjem Nasjonal kamp LHBT-aktivist mener nasjonalsosialister ikke burde ha ytringsfrihet

LHBT-aktivist mener nasjonalsosialister ikke burde ha ytringsfrihet

PK-DIKTATUR Pride-fantast Live Skartveit mener Motstandsbevegelsens parole «Knus homolobbyen!» er en drapstrussel, og går til angrep på de som tar til orde for likhet for loven.

Det er den lesbiske feministen og LHBT-aktivisten Live Skartveit som i et leserinnlegg i Aftenposten går til angrep på både Motstandsbevegelsen, en Aftenposten-journalist og ikke minst ytringsfriheten.

Leserinnlegget er et tilsvar til journalist Andras Slettholms artikkel «Likhet for loven må gjelde også for nazister» publisert i Aftenposten den 12. juli. Slettholm kritiserer i sin artikkel politiets avgjørelse om å forby Motstandsbevegelsens demonstrasjon, og mener ytringsfriheten kun gjelder «på papiret» for nasjonalsosialister i dagens Norge.

Live Skartveit har dog (bevisst) misforstått parolen «Knus homolobbyen!» og tolker den som en drapstrussel rettet mot henne, og en rekke i hennes bekjentskapskrets.

La meg være veldig klar: «Knus homolobbyen» er en trussel. Det er en trussel mot meg, kjæresten min, vennene mine, den usikre 15-åringen på bygda, læreren med kone og barn, mot dem som går forrest i Pride-paraden og de som ikke tør vise seg der.

Misforståelsen kan synes noe merkelig med tanke hvor mange ganger og hvor nøye Motstandsbevegelsens har spesifisert formålet med demonstrasjonen og parolen. At politi, jurister og andre har gransket parolen og formålet med demonstrasjonen – og anser det være ett hundre prosent lovlig – må også ha gått henne hus forbi.

At mange reagerte på politiets avgjørelse, om oppheve grunnlovsfestede rettigheter for en gruppe på grunn av voldstrusler fra meningsmotstandere – ironiserer hun over. Igjen fordi hun (bevisst) har misforstått parolen.

Er det ikke litt dumt at nazistene ikke får utføre menneskerettigheten sin som er å true tilfeldige, uskyldige borgere i norsk offentlighet? Er det ikke litt dumt at vi skal forskjellsbehandle slik?

Skartveit har også schutzpa (alternativt ignoranse) nok til å hevde den homoseksuelle minoriteten i Norge har fått «liten støtte fra offentligheten» etter Motstandsbevegelsen utlyste sin demonstrasjon.

Den intolerante LHBT-aktivisten mener likhet for loven og ytringsfrihet kun er gjeldende dersom man har politisk korrekte meninger, og ønsker nå at folket samles bak homolobbyen og tar avstand fra de som bekjemper den.

En godkjennelse av en slik parole burde bli møtt med avsky av hele offentligheten. Vi burde gå sammen om å si at sånne holdninger ønskes ikke i Norge, de godtas ikke. Vi er bedre enn dette.  I stedet sitter vi med en diskusjon om hvordan vi skal beskytte dem.

Kilder:
«Knus homolobbyen» er en direkte trussel
Likhet for loven må også gjelde for nazister