Hjem Nyheter Norden LHBT-propaganda i barnehager har effekt, viser forskning

LHBT-propaganda i barnehager har effekt, viser forskning

10

HOMOLOBBYEN LHBT-propaganda i barnehager påvirker barnas oppførsel, viser en ny studie.

Studien er gjennomført i samarbeide med Kristin Shutts fra University of Wisconsin-Madison og Christine Fawcett, Helena Falk og Anna Ivegran fra Uppsala universitet. Forskerne intervjuet først 30 barn fra en barnehage med såkalt kjønnsnøytral pedagogikk, og senere 50 barn fra vanlige barnehager.

I den kjønnsnøytral barnehagenes læreplan kan man lese:

Alle som arbeider i barnehagen skal følge de grunnlegende verdiene som angis i denne læreplanen og tydelig ta avstand fra det som strider mot disse verdiene. Voksnes måte å behandle gutter og jenter på, samt de krav og forventninger man har til dem, former deres oppfatning om hva som er kvinnelig og mannlig. Barnehagen skal motvirke tradisjonelle kjønnsmønstre og kjønnsroller. Gutter og jenter skal i barnehagen ha samme mulighet til å prøve og utvikle evner og interesser, uten begrensninger fra stereotypiske kjønnsroller.

I tillegg inngår det blant annet at man tiltaler barn som «hen» og ikke «han» eller «hun». Man skal heller ikke behandle barn på en «tradisjonell kjønnskodet måte», som gjennom å gi jentene komplimenter for deres klær.

Studien skal blant annet ha påvist at barna fra den «normbevisste» barnehagen skal ha vist større interesse for å leke med barn av det motsatte kjønn, samt ha utvist færre «kjønnsstereotypiske holdninger». Forskjellene var også registrert blant barna, hvis foreldre ikke hadde valgt barnehagen på grunn av sin «normbevissthet».

Kilde:
HBTQ-indoktrinering på förskolor har gett effekt

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Staten experimenterar med våra barn medans mamma och pappa jobbar heltid för att bekosta vårt folks undergång.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
5 år siden

Kvalmt, rett og slett kvalmt!

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Den hånd som styrer vuggen styrer verden. Derfor har holder mannen kvinnen i snor, fordi hun holder barnet i snor, som er fremtiden. Så lenge kvinnen holder seg innenfor sine grenser, så får hun respekt. Invaderer hun mannens territorium, så får hun en advarsel. Fortsetter hun med å okkupere mannens territorium, så truer hun stammens overlevelse og må avlives, som kjerringen som fløt oppstrøms i det norske folkeeventyret. Kapteinen langs norskekysten abonnerer ikke på havfruer, som sitter på skjær og bebuder ulykke.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Oppdragelse eller sosialisering skal jobbe I PAKT MED NATUREN, ikke mot den. «Kjønnsnøytral» oppdragelse er og blir oppdragelse til forvirring og usikkerhet, og er et bedrag overfor den oppvoksende slekt, som er prisgitt foreldre og barnehager/skoler. Gud skapte naturen og mennesket, for at vi skulle bli «lik Gud», og ikke motsette oss hans skaperverk.

Mona
Mona
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Ser du til naturen, så er det mange arter som lever kjønnsnøytralt og oppdrar avkommet kjønnsnøytralt. Faktisk er det vel ingen arter uten om mennesker, som oppdrar avkommet kjønnsavhengig. Endringen skjer når de blir kjønnsmodne og den kommer av seg selv uavhengig av foreldrenes oppdragelse.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Mona
5 år siden

Ser gjerne kildehenvisninger.

For kulturmarxistene og LHBT-ekstremistene handler dog ikke om valgfrihet. Det handler om å tvangsfeminisere unge og fremfor alt hvite gutter. Gjerne i den grad at de blir kjønnsforstyrret, kan få hormonbehandling og «kjønnskorrigering» og ender opp som selvskadende og suicidale transpersoner.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Vi må lage våre egne nasjonalsosialistiske barnehager. De kulturmarxistiske barnehager er det første trinnet på å forderve vårt folk.

Mona
Mona
5 år siden

Ser absolutt ikke noe galt med det. Tvert i mot, det kan føre til mer empati og vennskap mellom kjønnene, mer gjensidig respekt, mindre forekomst av voldtekter i fremtiden etc. Ekteskap fungerers også best der partene deler på ansvar og oppgaver, og har et grunnleggende vennskap med empati og forståelse i bunnen av kjærlighetsforholdet. Men å benevne som «hen» i stedenfor hun og han er tullete. Det er to forskjellige kjønn og det kan ikke endres på uansett. Det er ikke slik at menn føder barn bare man kaller dem «hen».

Tommy Johansson
Tommy Johansson
5 år siden

Hail to the European Mother!
A small but meaningful tribute to European mothers, past, present and future. Through your sacrifice, love and nurturing nature, you secure the existence of our people.
https://www.youtube.com/watch?v=BlvT1hCe2f8

Ylva
Ylva
5 år siden

Sexlobbygruppers » frihetskamp» er å fremme en perverteret og avsporet kjønsidentitet hos barna, skade en sunn utvikling. Under motto som: INGEN SKAL FORTELLE ANDRE, HVORDAN DE SKAL LEVE LIVENE SINE, antas neste kamp at få tillate sodomi og pedofili.
Som bekjent er en del homser pederaster tillike!