Hjem Nyheter Norden LHBTP-lege arrestert for voldtekt av barn

LHBTP-lege arrestert for voldtekt av barn

2

KRIMINALITET En LHBTP-lege i svenske Sundsvall har sammen med en annen mann blitt arrestert for voldtekt og andre liknende forbrytelser mot barn. Begge mennene er gift med andre menn som er leger.

Illustrasjonsbilde: Homofile på Pride.

Et barn under 15 år har blitt utsatt for voldtekt av minst to menn i den svenske byen Sundsvall. Den ene mannen, som er i 40-årsalderen og arbeider som lege på et privateid legesenter, er mistenkt for voldtekt av barn, grov utnyttelse av barn for seksuell posering, seksuelle overgrep og barnepornografi.

Den andre arresterte mannen, som fra før er dømt for seksualforbrytelse mot barn, er i 65-årsalderen og er mistenkt for voldtekt av barn, grov utnyttelse av barn for seksuell posering og seksuelle overgrep. Samtlige mistenkte forbrytelser skal ha skjedd sommeren 2016.

I følge aktor finnes det ingen kobling mellom de mistenkte forbrytelsene og den legesenteransattes arbeid som lege, og det skal heller ikke finnes noen kobling mellom de to arresterte mennene. Men begge mennene er gift med andre menn som er leger.

På sosiale medier har begge de arresterte mennene delt homopropaganda. Den yngste av de to er også politisk engasjert i Moderaterna og sitter i legeforbundets styre.

Han har spesielt drevet med opinionsdannelse for nyliberale reformer i Fredrik Reinfeldts og Annie Lööfs ånd – masseinnvandring, homoseksualitet, for statskuppet i Ukraina, mot Russland, samt andre liknende posisjoner som er typisk for regimetilhengere.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Dette bekrefter bare det «the redpilled» lenge har visst; at homoseksuelle menn tiltrekkes av unge(mindreårige), gutter, og ser stadig for seg muligheten av å «forføre» dem til den perverterte livsstilen de selv dyrker. Slike menn skal selvsagt aldri være leger, lærer osv., og få anledning til å omgåes barn og unge.

Arno
Arno
2 år siden

>»En LHBTP-lege i svenske Sundsvall har sammen men en annen mann blitt arrestert for voldtekt og andre liknende forbrytelser mot barn.»

Ojjj, så overraskende dette var…