Hjem Nyheter LHBTQP-Claire fengslet etter hundevoldtekt

LHBTQP-Claire fengslet etter hundevoldtekt

6

UTENRIKS En britisk transseksuell pedofil er dømt til fengsel etter å ha voldtatt en hund, noe han lagret bilder av.

Foto: Politiet i Cheshire. Fengselsstraff for John Goodier etter hundevoldtekt.

Den britiske transseksuelle og pedofile John Goodier, som selv foretrekker å bli kalt «Claire», er nå dømt til 20 måneders fengsel for å ha delt sin «kjærlighet» ved å voldta en hund.

Forbrytelsen fant sted under en kokaindrevet orgie i 2018, med en gruppe mennesker han kom i kontakt med etter å ha fortalt om sine seksuelle fantasier.

Bilder av hundevoldtekten ble funnet på Goodiers datamaskin da politiet foretok en husransakelse. Han hadde også søkt på internettet etter dyreporno.

Dommer Steven Everett sparte ikke på kruttet da dommen ble forkynt, rapporterer Mail Online. Forbrytelsen ble kalt en rekke ulike varianter av «sinnssykt» av dommeren, som mener fengsling er det eneste som er aktuelt for Goodier med tanke på hans tidligere dommer mot pedofili og nå det seksuelle overgrepet på en hund.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det er flere innfallsvinkler til dette; det at denne «personen» er psykisk syk i alvorlig grad, og derfor ikke er tilregnelig, dvs ikke er ansvarlig for det han har gjort. Da må han til psykiatrisk behandling, er gjerne oppskriften. Så er det MIN innfallsvinkel, at uansett psykisk forstyrrelse har denne «personen» begått avskyelige handlinger, altså ONDSKAP, i dette tilfelle overfor en hund som neppe kunne motsette seg voldtekten. Store og alvorlige seksuelle avvik, og handlinger overfor uskyldige, er utilgivelige synder, og fortjener ikke bare fengsel, men helvetes pinsler til evig tid. Men den dommen er ikke opp til oss.

Sist endret 1 år siden av Hans-Simon
Holger
Holger
1 år siden

Grøss, blir kvalm bare jeg ser bilde av han. Det lyser jo galskap av disse mennesker. Men i deres syke hode er det jo bare «farger og kjærlighet».

Roger M
Roger M
1 år siden

Så inni helvetes motbydelig, både det han har gjort og dette ekle transpisset.

Roger M
Roger M
1 år siden

 «It puts the lotion in the basket, or it gets the hose again»

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

For er forkastelig krek. Vedkommende burde ikke defineres som menneske!

trackback
9 måneder siden

[…] LHBTQP-Claire fengslet etter hundevoldtekt […]