Hjem Nyheter Europa Liberal imperialisme er likefullt imperialisme

Liberal imperialisme er likefullt imperialisme

12

KULTURMARXISME Under avslutningen av det årlige konsertevenementet The Proms i Storbritannia, fant det i år sted et opptrinn som flere har reagert på. Det var verken sur sang eller dårlig valg av repertoar, men bruk av et flagg.

Foto: BBC/PA

Under det årlige, folkelige konsertevenementet The Proms, en åtteukers konsertrekke som finner sted og blir formidlet gjennom hele Storbritannia, og som blir avsluttet med The Last Night of the Proms i Royal Albert Hall, fant det i år sted et opptrinn som flere har reagert på. Det var verken sur sang eller dårlig valg av repertoar, men bruk av et flagg. Men i motsetning til Eurovision Song Contest i år, og bruken av et Palestinsk flagg, vil det nok denne gangen ikke avstedkomme noen sanksjoner.

Last Night of the Proms er ikke ukjent med løs slipp og folkelig stemning, det er selve essensen av kvelden vil mange hevde, selv om rammene kanskje skulle tilsi noe annet. Men de har aldri vært brukt politisk eller ideologisk, det er en feiring av britisk musikk i den klassiske stilen, og lyrikk. Publikum synger med, de har ballonger og flagg, men de vet å holde seg innenfor grenser. Visse deler av programmet er fast, selv om det har vært variasjoner: «Rule Britannia», «Pomp & Circumstance Marsj nr. 1» av Edward Elgar, William Blakes «Jerusalem» tonesatt av Hubert Parry, og «God Save the Queen». Til slutt holder publikum hender og synger «Auld Lang Syne».

Det var under fremføringen av «Rule Britannia» at flere reagerte. En amerikansk sanger, selvtitulert som en «queer girl with nose ring», var invitert til å bære solostemmen. Til fremførelsen hadde hun også brakt et regnbueflagg. Reaksjonene var sterke, ikke på grunn av at sangeren var amerikansk, men fordi denne hadde valgt å bruke sin invitasjon til å agere politisk.

Nå er det litt talende at dette ble gjort nettopp under Rule Britannia. En, i utgangspunktet, patriotisk hymne som i stedet skulle komme til å innlede og være tonene som fulgte Storbritannia i sine imperialistiske og koloniale ambisjoner som strekte seg rundt hele kloden, «the empire on which the sun never sets». Resultatet ble ensretting og undertrykkelse, ensretting av standarder og verdier. Slik fortsetter de imperialistiske og koloniale aspirasjonene med å spre sine verdier. Denne gangen liberale, i alle henseender, også økonomiske siden økonomisk liberalisme tilhører samme stamme som de øvrige, grunnlagt på individets frihet og forankret i opplysningstiden. Hadde LHBT vært en greie for to hundre år siden ville det fulgt med på lasset da India skulle temmes og underkues, og da Afrika skulle desimeres for folk, både for å rettferdiggjøre dette, men også i den vissheten om at kapitalmakten dermed lettere hadde fått et brohode.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Blod og Jord
Blod og Jord
1 år siden

Som alltid høyt nivå på Arjuna, en fryd å lese! Intet vulgær-rasistisk men rett til problemets kjerne. Blandt meningsmotstandere på venstre fløy er dette noe som ikke kan fornektes lengre: dere blir lurt!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Definisjonen på en liberaler idag er en som vil bringe The Gay til alle deler av verden, og misjonere for anal liberation til muslimer, afrikanere og andre tilbakestående, som ikke har skjønt verdien og frigjøringen i anal pleasure. Trump feks ønsker at The Gay skal ha prioritet i USAs påvirkning av verden, bl.a. i Afrika, og det samme ønsker Macron, Merkel og andre vestlige ledere. The Gay er like viktig som klima, kanskje viktigere. Eller er det to sider av samme sak?

Blod og Jord
Blod og Jord
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Om man ikke visste bedre kunne man tro at du har en fiksering på anal. De fleste hvite i dag er hjernevasket til å identifisere seg som (((liberalere))) men er ikke i nærheten av å ville det du hevder de vil. Hvem tjener på å skyve vårt folk fra oss? Det er SYSTEMET som er vulgært og ødeleggende. Det kan man for svingende ikke motvirke ved å overgå fienden i vulgaritet!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Blod og Jord
1 år siden

En liberaler er en som ønsker å spre «frihetsbudskapet» til alle verdens folk, dvs frihet FRA «undertrykkelse» av alle slag, og frihet TIL allslags styggedom, som feks LHBTP, osv. Liberalere i vesten er som du sier effektivt hjernevasket fra barnsben av, og ofte utrolig naive mht den agendaen de er redskaper for. Jeg tror at å si i klartekst HVA denne agendaen fører til er nødvendig, og har lite med vulgaritet å gjøre.

Blod og Jord
Blod og Jord
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Renselse gjennom å navngi den degenererende aktiviteten altså. Jeg liker det ikke, og tror de fleste syns det er noe aparte språkbruk som i verste fall kan vekke mistanker vi ikke trenger. Vi er enige om det vesentlige, dog.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Forkastelig av hen/han og gjøre noe sånt under en konsert

Asgaut
Asgaut
1 år siden

Har sett klipp på Youtube. Mektig og storslått framføring. Nesten så det framkaller frysninger på ryggen. Det er ikke før helt på slutten at hun griper regnbueflagget og lar det vaie. Kommer neppe som noen overraskelse at jeg synes dette er bra. Synes hun er tøff og vågal. For det er blandede reaksjoner i salen. Men hun tør å stå i det. Blandede reaksjoner tror jeg ikke nødvendigvis har å gjøre med at deler av publikum ikke liker homoer. Tror det har mer å gjøre med at hun ikke løfter flagget til Storbritannia når hun først tar tak i et… Les mer »

Blod og Jord
Blod og Jord
Svar til  Asgaut
1 år siden

Brexit er interessant. Den liberale elite har nå blitt tilhengere av å annullere den lille flik av folkestyre avstemningen var, for en ironi! Jeg bryr meg ikke om dine private seksuelle preferanser, dette handler ikke om deg eller meg, men rasenes overlevelse inkludert vår egen. Skuespillet er mulig å gjennomskue når man legger kjøttvekta til grunn og ikke fargerike symboler.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Blod og Jord
1 år siden

«Den liberale elite har nå blitt tilhengere av å annullere den lille flik av folkestyre avstemningen var, for en ironi!» Dette skjønte jeg ikke helt. Forhenværende statsminister Theresa May ønsket ikke ny folkeavstemning, og sa man måtte respektere resultatet av avtemningen i 2016, selv om hun personlig er tilhenger av å bli værende i EU. Men hun mente at Storbritannia ikke kunne forlate uten en avtale på plass. Nåværende statsminister ønsker å forlate 31.oktober, med eller uten en avtale med EU. Slik jeg ser det ønsker statsministrene (den liberale elite) å respektere folkeflertallet som stemte for å forlate. PS: Bra… Les mer »

Blod og Jord
Blod og Jord
Svar til  Asgaut
1 år siden

Det er brann i rosenes leir. De «ekte» liberalerne driver sin kampanje for å annullere folkeavstemningen. Dette er i stor grad (((finansmiljøene i City of London))) og deres politiske allierte blant de «røde», «gule» og «blå». Klovnene May og Johnson er vel mest å regne som overgangsfigurer før det store oppgjøret i britisk polikk der en storkoalisjon vil ta over og trygt lede britene fremover innenfor EU.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Blod og Jord
1 år siden

Tviler på om du får rett i at en storkoalisjon kommer til å ta over i Storbritannia, og lede briten inn i EU igjen.

Men jeg skal følge med. Nå får vi først se hva som skjer om nøyaktig en måned, da landet etter planen skal forlate EU.

Dersom du ikke får rett i din analyse kommer jeg til å holde det mot deg 🙂

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Regnbueflagget er et politisk flagg som fremmer kulturmarxismen. Ved at samtlige stiller seg bak dette flagg, hyller dette flagg, uansett om de skulle være homofile eller heterofile, så er de også med på å hjelpe frem en politikk som er svært ødeleggende for folk og nasjon.