Hjem Nyheter Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige

Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige

6

USA Under et besøk hos den amerikanske presidenten Donald Trump påstod Sveriges statsminister Stefan Löfven at Sverige ikke har noen no-go-soner. Ifølge politiet er det imidlertid minst 23 slike områder i Sverige.

Det var under en pressekonferanse sammen med USAs president Donald Trump på tirsdag som Sveriges statsminister Stefan Löfven kommenterte kriminaliteten i Sverige.

– Vi har også problemer med organisert kriminalitet, kriminalitet og skyting, men det er ingen no-go-soner, uttalte Löfven.

Denne uttalelsen står i sterk kontrast til politiets rapport fra 2017, som sier at det er hele 61 utsatte områder, hvorav 23 er «spesielt utsatte».

No-go-soner kjennetegnes blant annet ved at politiet eller handelsmenn har svært vanskelig for å jobbe der. For den gemene mann handler no-go-soner også om områder hvor svensker ikke kan oppholde seg uten risiko for å bli ranet eller voldtatt.

Löfven sier også at de utdanner flere politifolk og bekjemper den organiserte kriminaliteten «veldig hardt».

Se uttalelsen her:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
4 år siden

Han kan jo flytte til f.eks. Husby og sjå kor lenge han held fram med å tru på eigne løgner.

Thule
Thule
Svar til  Alexander Nævdal
4 år siden

Alle som promoterer multikultur burde tvangsflyttes til nabolag der hvite er minoriteter slik at de kan gå foran med et godt eksempel. Så gir vi det et par måneder og hører med dem om de ikke har endret mening. Eksponeringsterapi kaller man det 🙂

Alexander Naevdal
Alexander Naevdal
Svar til  Thule
4 år siden

Ja, dei fleste vil vel endre miming då, sjølv om ikkje alle. Lövfen er vel kanskje ei tapt sak

trackback
4 år siden

[…] Les også: Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige Svenske innbyggere i flerkulturelle områder er livredde – halvparten våger ikke å gå ut […]

trackback
3 år siden

[…] mars 2018 påstod Löfven under en pressekonferanse at det ikke eksisterte noen no-go-soner i Sverige. Det selv om det ifølge politiet fantes hele 61 utsatte områder, hvorav 23 var «spesielt […]