Hjem Nyheter Löfven innrømmer nå kobling mellom innvandring og kriminalitet – opposisjonen vil bytte...

Löfven innrømmer nå kobling mellom innvandring og kriminalitet – opposisjonen vil bytte ut regjeringen

6

SVERIGE Stefan Löfven (S) som konsekvent har unngått å se forbindelsen mellom masseinvasjonen av rasefremmede og gjengkriminaliteten som har økt i Sverige, begynner nå å vende. I et forhåndsinnspilt intervju i Aktuellt innrømmet han at det er en kobling, men opposisjonen anser derimot at eneste løsningen er å bytte ut regjeringen.

Stefan Löfven (S) innrømmer nå kobling mellom masseinnvandring og kriminalitet.

Etter at Stefan Löfven (S – Socialdemoraterna) hardnakket vegret å innrømme koblingen mellom den omfattende innvandringen og gjengkriminaliteten, har han nå snudd om og sier at det kan finnes en forbindelse, skriver SVT Nyheter.

Löfven forklarte i SVTs program Agenda, så sent som i november i fjor, at årsakene til Sveriges omfattende problem med gjengkriminalitet lå på segregasjon, samfunnskløfter og utenforskapsområder.

I et forhåndsinnspilt intervju i Aktuellt på onsdag fikk Löfven spørsmål om masseinnvandring kan føre til økt kriminalitet. Han svarte at en stor migrasjon kan føre til «sosiale spenninger» hvilket han mente «ikke er bra»:

– Om man har en migrasjon som innebærer i størrelsesorden at man ikke klarer å håndtere integrasjonen, da blir det slik at vi får sosiale spenninger i ett samfunn og det er ikke bra, uttalte den svenske statsministeren seg til Aktuellt.

Gjengkriminaliteten kommer av at «barn ikke har fått se voksne gå til jobben»

Den svenske statsministeren hevder dog videre at problemet med den omfattende gjengkriminaliteten der sprenginger, bilbranner og skyting er hverdagslig og der selv uskyldige barn drepes, kommer av bristende integrasjon der barna i tilstrekkelig høy grad ikke har fått se at de voksne har hatt en jobb å gå til.

– Om det ikke er tilstrekkelig mange som kommer seg i arbeid av de voksne, da ser barna at de voksne ikke er i jobb og da tror man kanskje at det er normalt og andre sosiale spenninger, og ja det er et problem, fablet Löfven om til Aktuellt.

Regjeringen påstår at de har «redusert innvandringen»

I intervjuet påsto Löfven også at regjeringen har sett til å endre migrasjonspolitikken for å redusere innvandringen og de problemer som har fulgt som følge av dette.

– Det er derfor regjeringen har sett til å endre migrasjonspolitikken, så nå tar vi imot betydelig færre, sa Löfven til Aktuellt.

I 2019 fikk 119 577 personer oppholdstillatelse i Sverige, noe som er en redusering sammenlignet med for eksempel «flyktning»-året 2015 da 163 000 rasefremmede fikk opphold i Sverige. Det er derimot fortsatt et ekstremt høyt antall, som kan sammenlignes med for eksempel år 2000 da 29 194 personer innvandret til Sverige.

Antallet 119 577 personer tilsvarer mer enn befolkningen i byene Fredrikstad og Moss kombinert.

Faksimile: SCB

«Opposisjonen» vil avsette regjeringen

Flere av «opposisjons»-partiene mener nå at løsningen for å bli kvitt gjengkriminaliteten i Sverige er å avsette regjeringen. Ved torsdagens partilederdebatt ble Löfvenregimet kritisert av Moderatlederen Ulf Kristersson, som mente at om den som er høyeste ansvarlig for landets indre og ytre sikkerhet ikke engang forstår problemet, kan han ikke bli en del av løsningen:

– Stefan Löfven og hans regjering vil ikke engang erkjenne forbindelsen mellom stor innvandring, dårlig integrasjon og voksende kriminalitet. Når regjeringen er en del av problemet så må regjeringen byttes ut, sa Kristersson og påminnet om Löfvens neddyssing av problematikken:

– I forrige uken kalte statsministeren Sveriges grove voldsforbrytere for «smågangsters». Smågangsters! Det er bare ord, men iblant er ord viktige, la han til.

Löfvens regjering ble også kritisert av SD og KD. Kristdemokraternas leder Ebba Busch vil at regjeringen avsettes og vendte seg til riksdagsmedlemmene med et spørsmål:

– Hva er deres unnskyldning for å ikke avsette denne regjeringen?

Les også:
Löfven: «Jeg vil ikke koble kriminaliteten til etnisitet»
Löfven fornekter eksistensen av no-go-soner i Sverige
Sveriges statsminister gir svensker skylden for økt gjengkriminalitet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Enig med opposisjonen. Regjeringen bør fjernes, men også stilles til ansvar for den folkemordspolitikk og lidelse den har påført det svenske folk! Frem med galgen.

Heimdal
1 år siden

Stefan Löfven innrømmer med dette at de har bedrevet grovt landsforræderi og en bevisst folkemordspolitikk mot svenskene. Mange svensker som har uttalt seg om situasjonen har havnet i fengsel for det. Liberale idioter som vræler i sinne at svenskene er fremmedfientlige rasister for å være imot masseinnvandringen. Partilederen Annie Lööv som i et intervju sier at hun kan tenke seg 30 millioner innvandrere til Sverige. Fredrik Reinfeldt som konstaterte i riksdagen at det ikke finnes noe etnisk svensk folk, for vi er alle svensker. Mange andre eksempler. De er alle globalistiske landsforrædere som tjener fremmede interesser. Samme kan sies om… Les mer »

Espen
Espen
1 år siden

Folkeforrædere fortjener den strengeste straff. Deres dumhet og svik mot eget folk er utilgivelig.

H.L
H.L
1 år siden

Löfven fortjener dødsstraff, ingen tvil. Det samme fortjener folkeforræderne i regjering her hjemme.

David T
David T
1 år siden

Sverige styres av en mongolid

Heimdal
Svar til  David T
1 år siden

Han er Sosialdemokrat, samme som Arbeiderpartiet er i Norge. «Lettkommunisme». Sosialisme er en stige for å innføre den hardere kommunismen stegvis.