Hjem Nyheter Norge Løgn-kommunist forsøker seg på ny personlig rekord

Løgn-kommunist forsøker seg på ny personlig rekord

HUMOR Kommunisten Joakim Møllersen forsøkte nylig å sette personlig rekord i antall løgner han kunne diske opp med i løpet av én og samme artikkel.

Kommunisten og Radikal Portal-skribenten Joakim Møllersen er i farten igjen, og publiserte nylig en absurd propaganda-artikkel om Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg.

Som vanlig når Møllersen griper pennen fatt for å hetse mot uliktenktende, er løgnen hans viktigste virkemiddel. Og denne gangen er intet unntak – snarere tvert imot. Artikkelen er nemlig så proppfull av løgner, at det hele blir ufrivillig komisk.

Frihetskamp gjengir nedenfor et lite utvalg av de mest komiske sitatene:

[…] mens 20.000 motdemonstranter skal ha tatt til gatene opp for å vise sin avsky.

Det var Pär Öberg, leder for «redet» i Dalarna — som har blitt dømt for vold, våpeninnehav, knivbesittelse, fyllekjøring, narkotikaforseelser, biltyveri og han har forbud mot å ta kontakt med en tidligere partner — som ga beskjeden.

Ifølge organisasjonens eget propagandamateriale skal mennesker de har satt i forræderkategorien drepes når DNM er mektige nok.

Nettopp Gøteborg har kjent på Den nordiske motstandsbevegelsens vrede da byen blei utsatt for tre terroraksjoner rundt årskiftet.

Avhoppere fra organisasjonen har kalt DNM for en sekt og fortalt om at de har lagre med maskinvåpen og granater, og mange medlemmer som er klare til å drepe.

[…] fem aktivister blei tidligere i år dømt for det bestialske mordet på transpersonen Madeleine Delbom, som først blei kvalt og så stukket i hjel med kniv mens hun var bevisstløs.

Møllersen toner for øvrig konsekvent og til det absurde ned voldsomhetene hans egne meningsfeller begikk i Göteborg. Han hevder blant annet at det ble registrert ETT tilfelle av steinkasting fra motdemonstrantenes side.

Se filmklipp av Møllersens meningsfeller på plass i Göteborg nedenfor:

Les hele artikkelen HER.