Hjem Nyheter Norge Løgn-kommunist forsøker seg på ny personlig rekord

Løgn-kommunist forsøker seg på ny personlig rekord

15

HUMOR Kommunisten Joakim Møllersen forsøkte nylig å sette personlig rekord i antall løgner han kunne diske opp med i løpet av én og samme artikkel.

Kommunisten og Radikal Portal-skribenten Joakim Møllersen er i farten igjen, og publiserte nylig en absurd propaganda-artikkel om Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg.

Som vanlig når Møllersen griper pennen fatt for å hetse mot uliktenktende, er løgnen hans viktigste virkemiddel. Og denne gangen er intet unntak – snarere tvert imot. Artikkelen er nemlig så proppfull av løgner, at det hele blir ufrivillig komisk.

Frihetskamp gjengir nedenfor et lite utvalg av de mest komiske sitatene:

[…] mens 20.000 motdemonstranter skal ha tatt til gatene opp for å vise sin avsky.

Det var Pär Öberg, leder for «redet» i Dalarna — som har blitt dømt for vold, våpeninnehav, knivbesittelse, fyllekjøring, narkotikaforseelser, biltyveri og han har forbud mot å ta kontakt med en tidligere partner — som ga beskjeden.

Ifølge organisasjonens eget propagandamateriale skal mennesker de har satt i forræderkategorien drepes når DNM er mektige nok.

Nettopp Gøteborg har kjent på Den nordiske motstandsbevegelsens vrede da byen blei utsatt for tre terroraksjoner rundt årskiftet.

Avhoppere fra organisasjonen har kalt DNM for en sekt og fortalt om at de har lagre med maskinvåpen og granater, og mange medlemmer som er klare til å drepe.

[…] fem aktivister blei tidligere i år dømt for det bestialske mordet på transpersonen Madeleine Delbom, som først blei kvalt og så stukket i hjel med kniv mens hun var bevisstløs.

Møllersen toner for øvrig konsekvent og til det absurde ned voldsomhetene hans egne meningsfeller begikk i Göteborg. Han hevder blant annet at det ble registrert ETT tilfelle av steinkasting fra motdemonstrantenes side.

Se filmklipp av Møllersens meningsfeller på plass i Göteborg nedenfor:

Les hele artikkelen HER.

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
4 år siden

Haha, jøsses.
Anbefaler på det sterkeste å holde seg vekk fra narkotika!

Limmy
Limmy
4 år siden

Det med at dere vil drepe de dere ser på som forrædere er sant og dere har navngitt mange av dem

A.K.C.
A.K.C.
Svar til  Limmy
4 år siden

Snakker du om som har sagt du vil drepe og torturere politiske meningsmotstandere.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Limmy
4 år siden

Nei, nå lyver du igjen Limmy.

Roar
Roar
Svar til  Limmy
4 år siden

Limmy, du Limmy. Du klarer aldri å ta til deg den informasjon du får? Du bare spinner videre på dine egne forestillinger, som alltid.

At politikere som aktivt har vært del av den folkemords-politikk som er rettet mot vårt folk blir stilt for retten, for høyforræderi, er akkurat hva de fortjener.
Derimot er det ikke slik at man skal taue inn og straffe alle og enhver som er anti-realist. En må ha hatt en mer innflytelsesrik rolle enn så.

Roar
Roar
Svar til  Limmy
4 år siden

Forundrer meg ikke om Limmy faktisk er Joakim Møllersen 🙂

NSS
NSS
Svar til  Roar
4 år siden

Haha, fra nå av ER Limmy Joakim Møllersen!!

Titus
Titus
4 år siden

Møllersen ville blitt sendt direkte til Gulag for hans fokus på identitetspolitikk på bekostning av klassekamp, og hans apologetiske linje overfor kapitalmakten og imperialismen. De opprinnelige kommunistene hadde i det minste ryggrad og en forståelse for verden rundt de. Den eneste distinksjonen mellom Møllersen og en i rekkene til FRP er hårveksten.

Dano
Dano
4 år siden

Ja, vi har masse *maskinvåpen* . Maskinbomber, maskinkniver og andre maskiner. Terminator og robo-cop hadde vært grønne av misunnelse.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

PK-media, og assosierte fenomener, har kronisk berøringsangst når det gjelder SANNFERDIG omtale av DNM. De tyr til name-calling og ryktespredning, og har ingen respekt for undersøkende, kritisk og edruelig formidling. Så kan de score noen credits hos sine oppdragsgivere, som er (((the usual suspects))), og deres villige spyttslikkere og håndtlangere.

NSS
NSS
4 år siden

Det er mye som skurrer med mordet på Madeleine Delbom…

Tom
Tom
4 år siden

HAHA dette er noe av det mest absurde jeg har lest. kommunistene var flinkere på propaganda før i tiden. Nå virker det ikke som de i det hele tatt prøver på å bli tatt seriøst

Johan G
Johan G
4 år siden
Thule
Thule
4 år siden

Tipper han har byttet navn til noe mer nordisk og folkelig. Han ser slik ut.

trackback
4 år siden

[…] Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net. […]