Hjem Nyheter Norden Lögnarnas Tempel avslører – nok en AfS-topp forsøker å berike seg selv...

Lögnarnas Tempel avslører – nok en AfS-topp forsøker å berike seg selv på koronakrisen

3

NASJONALKAPITALISME Podkasten Lögnarnas Tempel avslører at AfS-toppen Jessica Ohlson forsøker å berike seg selv på koronakrisen.

AfS-topp Jessica Ohlson bistår gjerne det pågående folkeutbyttet og profitterer på koronakrisen, sålenge det er penger å hente.

Podkasten Lögnarnas Tempel (LT), som drives av Christoffer Dulny og Pavel Gamov – tidligere riksdagsveteraner for Sverigedemokraterna (SD) – avslørte i seneste avsnitt at nok en sentral person i partiet Alternativ för Sverige (AfS) forsøker å berike seg selv på koronakrisen.

Ifølge LT handler det om Alternativ för Sveriges partisekretær Jessica Ohlson, som tidligere blant annet var styreleder i SDs ungdomsforening.

Hun skal ha masseimportert håndsprit, munnbind og lignende, for deretter videreselge dette til svenske kommuner.

– Hvis dette var et parti jeg skal vurdere å gi min stemme til, eller oppfordret andre mennesker til å støtte, så kan de ikke ha en representant på høyeste nivå i partiet som opptrer på denne måten, sier Gamov.

Jessica Ohlson har tidligere havnet i blåsvær etter at det i 2016 ble kjent at hun jobbet i farens advokatfirma, som en offentlig assistent for asylsøkere. I den rollen skulle hun hjelpe asylsøkere med sine kontakter i Migrationsverket.

Tidligere nestleder for AfS – William Hahne – trakk seg i går etter å ha blitt utsatt for massiv kritikk da det i forrige uke ble kjent at han hadde hamstret mangelvaren munnbind med hensikt å videreselge til skyhøye priser.

Lytt til diskusjonen, ca 116 minutter inn i avsnittet:
Listen to «Lögnarnas tempel #5 – Ur medieskuggan i elden» on Spreaker.

Les også:
AfS-topp William Hahne ville berike seg selv på koronakrisen – skulle selge munnbind til overpris

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Sier litt om partiet når man plasserer en figur som henne på topp. Allerede i 2016 burde hun blitt sparket ut av partiet. Man bidrar ikke til folkeutbyttet og unnskylder det med at «det bare er jobben min». Nei, da slutter man jobben og nekter å være del av det.

Espen
Espen
2 år siden

Dårlig alternativ for Sverige. Nasjonalkapitalismen setter penger foran eget folk. Leve nasjonalsosialismen og folkefelleskapet!

Robert
Robert
2 år siden

Jævla opportunister og karrierister. Alltid vært skeptisk til de bakoverdratte sleikene og de falske kostymene. AfS har absolutt ingen troverdighet etter dette – i den grad de i det hele tatt hadde noen. Kontrollert opposisjon, ingenting annet.