Hjem Nyheter Norden Lögnarnas Tempel avslører – nok en AfS-topp forsøker å berike seg selv...

Lögnarnas Tempel avslører – nok en AfS-topp forsøker å berike seg selv på koronakrisen

3

NASJONALKAPITALISME Podkasten Lögnarnas Tempel avslører at AfS-toppen Jessica Ohlson forsøker å berike seg selv på koronakrisen.

AfS-topp Jessica Ohlson bistår gjerne det pågående folkeutbyttet og profitterer på koronakrisen, sålenge det er penger å hente.

Podkasten Lögnarnas Tempel (LT), som drives av Christoffer Dulny og Pavel Gamov – tidligere riksdagsveteraner for Sverigedemokraterna (SD) – avslørte i seneste avsnitt at nok en sentral person i partiet Alternativ för Sverige (AfS) forsøker å berike seg selv på koronakrisen.

Ifølge LT handler det om Alternativ för Sveriges partisekretær Jessica Ohlson, som tidligere blant annet var styreleder i SDs ungdomsforening.

Hun skal ha masseimportert håndsprit, munnbind og lignende, for deretter videreselge dette til svenske kommuner.

– Hvis dette var et parti jeg skal vurdere å gi min stemme til, eller oppfordret andre mennesker til å støtte, så kan de ikke ha en representant på høyeste nivå i partiet som opptrer på denne måten, sier Gamov.

Jessica Ohlson har tidligere havnet i blåsvær etter at det i 2016 ble kjent at hun jobbet i farens advokatfirma, som en offentlig assistent for asylsøkere. I den rollen skulle hun hjelpe asylsøkere med sine kontakter i Migrationsverket.

Tidligere nestleder for AfS – William Hahne – trakk seg i går etter å ha blitt utsatt for massiv kritikk da det i forrige uke ble kjent at han hadde hamstret mangelvaren munnbind med hensikt å videreselge til skyhøye priser.

Lytt til diskusjonen, ca 116 minutter inn i avsnittet:
Listen to «Lögnarnas tempel #5 – Ur medieskuggan i elden» on Spreaker.

Les også:
AfS-topp William Hahne ville berike seg selv på koronakrisen – skulle selge munnbind til overpris

3
Delta i debatten

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RobertEspenSteinar Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Steinar
Steinar

Sier litt om partiet når man plasserer en figur som henne på topp. Allerede i 2016 burde hun blitt sparket ut av partiet. Man bidrar ikke til folkeutbyttet og unnskylder det med at «det bare er jobben min». Nei, da slutter man jobben og nekter å være del av det.

Espen
Espen

Dårlig alternativ for Sverige. Nasjonalkapitalismen setter penger foran eget folk. Leve nasjonalsosialismen og folkefelleskapet!

Robert
Robert

Jævla opportunister og karrierister. Alltid vært skeptisk til de bakoverdratte sleikene og de falske kostymene. AfS har absolutt ingen troverdighet etter dette – i den grad de i det hele tatt hadde noen. Kontrollert opposisjon, ingenting annet.