Hjem Nyheter Løgner om konflikten i Syria avslørt av canadisk journalist

Løgner om konflikten i Syria avslørt av canadisk journalist

SYRIA En video viser en kvinnelig journalist avdekke gammelmedias løgner om borgerkrigen i Syria under en pressekonferanse i FN.

syriaassadDet var under en pressekonferanse arrangert av FN den 9. desember i år at den canadiske journalisten Eva Bartlett kunne avsløre hvordan vestlige medier lyver om situasjonen i Aleppo og om borgerkrigen som har herjet i Syria de siste fem årene. Hun påpeker blant annet at kildene som brukes av vestlige medier ikke er troverdige og at President Bashar al-Assad, i motsetning til hva vestlige medier har skapt et bilde av, har stor støtte blant sin egen befolkning i landet.

Borgerkrigen i Syria, som har ført til en gigantisk strøm av flyktninger ut av landet, er i stor grad orkestrert av USA og deres allierte Saudia Arabia, Israel og Tyrkia gjennom å finansiere såkalte «moderate opprørere» som i senere tid har vist seg å være tilknyttet terrorgrupper som Al-Qaida og Den islamske stat (IS).

Den militære konflikten har ført til millioner av mennesker har blitt drevet på flukt og har samtidig åpnet opp for muligheten for økonomiske immigranter, lykkejegere og potensielle terrorister fra andre arabiske nasjoner og Nord-Afrika å ta seg til det europiske kontinentet under falske premisser som for eksempel «enslige mindreårige flyktninger».

Se en kort video fra pressekonferansen nedenfor: