Hjem Nyheter Løgnpressen hetser mot Trump etter Sverige-utspill

Løgnpressen hetser mot Trump etter Sverige-utspill

USA Løgnpressen er i farten igjen og håner nå den amerikanske presidenten for påståtte løgner om blant annet Sverige.

Det var under en tale i Melbourne i delstaten Florida at Donald Trump holdt en tale og blant annet tok opp Sverige som et skrekkeksempel på hvordan det går med en liberal innvandringspolitikk.

– Se hva som skjer i Tyskland. Se hva som skjedde igår i Sverige. Sverige! Hvem kunne ane? Sverige? De tok inn mengder av innvandrere og har problemer som de aldri kunne forestille seg.

Trump gikk også til angrep på løgnpressen og hvordan de vrir og vrenger på virkeligheten for å passe sin egen agenda.

– Jeg vil snakke med dere uten filteret til de falske nyhetene: Den uærlige pressen som har publisert den ene falske nyheten etter den andre. De har ingen kilder. Selv om de sier de har dem, finner de dem opp i mange tilfeller. De vil ikke rapportere sannheten. De har blitt en stor del av problemet. De er en del av det korrupte systemet.

Som et motangrep mot Trump benyttet løgnpressen anledningen til å lyve, så klart. I en rekke artikler i dag kan man lese hvordan man stiller seg helt uforstående til hva som fant sted i Sverige på fredag kveld. Tidligere statsminister i Sverige, Carl Bildt, hevder på Twitter at Trump hadde påstått et terrorangrep fant sted i Sverige på fredag. «Sweden? Terror attack? What has he been smoking?», skrev Bildt i et forsøk på å være humoristisk.

Frihetskamp kan dog opplyse om at selv om det ikke ble begått terrorangrep på fredag kveld i Sverige, var det som vanlig en svært aktiv kveld i vårt flerkulturelle naboland. Det ble blant annet ble brent biler i Göteborg og Halmstad. Det ble gjennomført væpnet ran i Malmö og barn ble truet av ranere på en lekeplass utenfor Stockholm. Sist, men ikke minst, ble en mann myrdet i en leilighet i Modsommarkransen i Stockholm. Business as usual, med andre ord – for både løgnpressen og flerkulturen.

Kilder:
Carl Bildt – Twitter
Trump hånas för utspel