Hjem Nyheter Norden Løgnpressen lyver om russiske koblinger til den finske frihetsmarsjen

Løgnpressen lyver om russiske koblinger til den finske frihetsmarsjen

FINLAND De siste årene har gammelmedia begynt å kontinuerlig gjenta mantraet om at innvandringskritikk og nasjonalisme bare er Vladimir Putins «hybrid-krigføring» mot den flerkulturelle Europeiske union. Samme taktikk brukes nå mot den kommende frihet- og uavhengighetsmarsjen i Finland.

I november lenket den jødiske venstreekstremisten Dimitry Gurbanov, som åpent støtter vold, på Twitter en tekst fra Nordfront medias VK-side, hvor nyheten om marsjen på Finlands uavhengighetsdag er oversatt til russisk. Den nordiske motstandsbevegelsens tekster oversettes blant annet til engelsk og russisk fordi den internasjonale interessen for vår organisasjonen har økt mye.

Avisen Iltalehti tok raskt Gurbanovs tweet og publiserte en falsk nyhet med overskriften «Nynazister fra Russland inviteres til Finland: «6. desember, alle nasjonalister velkomne!»». Det var skrevet i artikkelen at «nasjonalister fra både Finland, Sverige og Russland planlegger en marsj i Helsinki på Finlands uavhengighetsdag», selv om ikke en eneste russisk gruppe har varslet om sin deltakelse. Det var med andre ord en typisk løgnnyhet som gammelmedia alltid publiserer før nasjonalistiske demonstrasjoner.

Men sant i Iltalehtis nyhet er det, at vi ønsker alle nasjonalister velkommen til Helsinki på uavhengighetsdagen. Som store uavhengighetsmarsjer i Polen viser; nasjonalistisk europeisk samarbeid bærer frukt. Og det er ikke overraskende at en jødisk venstreekstremist og kulturmarxistisk gammelmedia i Finland er bekymret for den kommende marsjen.

Kilde:
Valtamedia valehtelee itsenäisyyspäivän marssin »Venäjä-yhteyksistä»