Hjem Nasjonal kamp Lokalpolitiker beklager seg over ytringsfriheten

Lokalpolitiker beklager seg over ytringsfriheten

10

LILLEHAMMER Lokalpolitikeren og ytringsfrihetshateren Lars Giæver beklager seg over at Motstandsbevegelsen har samme rettigheter som andre norske borgere. Det inkluderende og mangfoldige Lillehammer har ikke plass til nasjonalsosialister, uttaler den noe selvmotsigende Giæver.

Det er i en debattartikkel publisert i Gudbrandsdølen dagningen at leder for Miljøpartiet De Grønne, Lars Giæver, uttrykker sin misnøye over Den nordiske motstandsbevegelsens aktivitet i Lillehammer.

Giæver fremsetter en rekke løgner om organisasjonen, og hevder blant annet at Motstandsbevegelsen er en «terrororganisasjon» som ønsker å avskaffe demokratiet og innføre diktatur, samt at Motstandsbevegelsen under aktiviteten i Lillehammer spredte «rasisme» og «hat». Naturligvis kommer han ikke med noen eksempler på hva som var rasistisk eller hatefullt.

«Demokraten» Giæver stiller seg kritisk til at politiet tillot at Motstandsbevegelsen benyttet sin grunnlovsfestede rettighet til å dele ut flyveblader i Lillehammer, og mener det var mange «fortvilte tilskuere» som ble vitne til aktiviteten. Giæver omtaler her sannsynligvis seg selv og sine kommunist-venner.

Giæver avslutter med å hevde at Motstandsbevegelsens offentlige aktivitet burde falle inn under brudd på den såkalte rasismeparagrafen, igjen uten å peke på hva som skulle være rasistisk.

Kilde:
Nei til nazisme, ja til mangfold!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Løgneren går til angrep på de ytringer som avslører løgnen. Alle, som er besmittet av løgnen, vil også bli trukket ned i avgrunnen. Alle kommer til å gå til grunne i løgnen, med mindre en går til bekjennelse og søker sannhet i handling.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Løgnens far er djevelen(Joh 8.44), og de som tjener ham er som de fariseere og skriftlærde som Jesus forbannet som djevelens avkom. Her er et godt eksempel; alt som handler om 2.verdenskrig idag dreier seg om de angivelige «jødeutryddelsene»: http://www.dagbladet.no/nyheter/hemmeligholdte-dokumenter-viser-at-hitler-ble-tiltalt-for-krigsforbrytelser-for-han-dode—endrer-mye-av-det-vi-trodde-vi-visste-om-ham/67497142

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Når man leser alt det sludder «de grønne» (for øvrig et svært passende navn) lirer av seg, så kan man virkelig undre om det er obligatorisk med lav iq (og ellers være totalt «nedsnødd») for å være representant for dette «partiet».

Vel, han fikk nå sitt bilde i avisen…for noen er antagelig akkurat det selve meningen med livet…

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Og her har vi en annen staut samfunnsborger som fikk æren av å komme i avisen: https://www.thesun.co.uk/tech/3355532/dad-furious-after-being-shown-sick-nazi-joke-whilst-logging-into-mcdonalds-monopoly-website/ Galskapen synes endeløs i øyeblikket.

Johan G
Johan G
5 år siden

Nå burde de ihvertfall satt seg inn i Motstandsbevegelsens politiske program før de uttaler seg. Der kan de også lære mer om hva demokrati og ytringsfrihet faktisk er, for det virker til å være fremmedord for disse kommunister.

Inko
Inko
5 år siden

Når man navngir påståtte landsforædere og henger opp plakater som viser hvor de skal henges er ikke det politisk aktivisme. Det er da terrorisme. Det er oppfordring til drap. Det dere holder på med går dermed ikke under ytringsfrihet.

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Inko
5 år siden

At det navngis folkeforrædere på Frihetskamp stemmer, men da gjerne i en nyhetsrapporterende sammenheng. Som i denne artikkelen hvor en lokalpolitiker fremsetter grove løgner om Motstandsbevegelsen og forsøker å hetse lokalbefolkningen i Lillehammer mot organisasjonen. En lokalpolitiker som for øvrig fremmer en politikk som på sikt vil utrydde det norske folk. Plakater som viser hvor folkeforrædere skal henges, har jeg aldri sett ha blitt hengt opp. Plakater med symbolsk tekst- og billedbruk settes dog opp for å illustrere hva Motstandsbevegelsen (og store deler av folket) mener om de som selger ut vårt land og folk i bytte mot judaspenger. Hverken… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Inko
5 år siden

Når man ikke engang kan vise til et eneste eksempel der et medlem av Motstandsbevegelsen under demonstrasjoner/samlinger har utøvd uprovosert fysisk makt av noe slag, ja da blir det vel absurd å forsøke å knytte Motstandbevegelsen opp mot terrorisme. Å uttale at en mener at landsforrædere bør henges er for noen en ekstrem ytring, men det er nettopp slike ytringer som har behov for beskyttelse. En politisk korrekt ytring har knappest noe behov for å beskyttes av Grunnlovens paragraf 100… En må her skille mellom en mening og en oppfordring. Det er ingen som oppfordrer til selvtekt. Motstandsbevegelsen har gang… Les mer »

trackback
5 år siden

[…] Källor: Nei til nazisme, ja til mangfold! Lokalpolitiker beklager seg over ytringsfriheten […]

Försvarare av det fria ordet
Försvarare av det fria ordet
5 år siden

En nästan bättre rubrik hade varit «Försvarare av det fria ordet beklagar sig över yttrandefriheten». 😀