Hjem Nyheter Norden Lokalpolitiker i Sverige spredde informasjon om terroren i Dresden – nekter å...

Lokalpolitiker i Sverige spredde informasjon om terroren i Dresden – nekter å legge seg flat for Expo

11

SVERIGE SD-politikeren Jenny Laszlo i Vallentuna henges ut av Expo etter å ha kritisert terrorbombingene av Dresden. Men i stedet for å legge seg flat, forteller hun Expo at hun har all rett til å dele fakta om andre verdenskrig som mangler i skolebøkene.

Jenny Laszlo har tyske aner og vil ikke legge seg flat i spørsmålet om terrorbombingene av Dresden når Expo forsøker å presse henne. Foto: Facebook.

På onsdag ble lokalpolitikeren Jenny Lazlo (SD), som sitter i kommunens utdanningsstyre og som varamedlem i styret for SDs lokalavdeling, hengt ut av det venstreradikale Expo. Anledningen er at Laszlo på sosiale medier har forsøkt å spre informasjon om de alliertes terrorbombinger av Dresden i 1945.

På årsdagen for terrorbombingene, den 13. februar, publiserte Laszlo et bilde på sin Facebook med teksten «Hvordan cirka 500 000 tyskere på «demokratisk» vis ble utslettet på en natt».

LES MER: Ildstormen i Dresden

Expo hevder bildet er misvisende og påstår at de 850 000 bombene som de allierte globalistene slapp ut over Dresden, som da var fylt til randen av hvite flyktninger, kun skulle ha drept 25 000 mennesker – hvilket er det offisielle propagandatallet fra seiersmakten etter krigen.

Bildet som ble delt av Jenny Laszlo.

I en diskusjon som fulgte Laszlos innlegg forsvarer hun frenetisk sitt standpunkt om at terrorbombingene var grusomme, en krigsforbrytelse utført av de allierte globalistene.

«Ikke be meg om å lese meg opp på historie når det eneste du gjør er å sitere vinnerens historiebøker og aldri selv leser noe annet. Det lille du skriver inneholder så mange faktafeil at jeg ikke engang vet hvor jeg skal begynne», skriver hun eksempelvis til en person som hyller terrorbombingene og Winston Churchill, samtidig som han håner tyskerne som kjempet mot de allierte globalistene under krigen. Lengre frem i diskusjonen henviser Laszlo til dokumentaren Hellstorm, som med autentiske bilder viser den lidelse som Sovjet og vestmaktene utsatte tyskerne for i slutten av andre verdenskrig.

«Og nei, jeg høyer ikke Hitler, jeg tilfører nyanser. Han elsket dyr, ville redde sine landsmenn som systematisk ble henrettet på okkupert mark, han skapte 6 millioner (!) jobber i en kriserammet nasjon der blant annet min bestemor fikk sosialhjelp i midten av 30-årene. Slik begynte han sin karriere», skriver hun videre.

«Våre historiebøker er ekstremt svart-hvite. Vi anses for dumme til å takle sannheter», skal hun videre ha skrevet ifølge Expo.

«Min slekt er tysk – jeg har all rett til å dele fakta»

Når Expo forsøker å presse Jenny Laszlo velger hun, til forskjell for mange andre SD-politikere som har blitt kontaktet av den private venstreradikale etterretningstjenesten, å ikke ta avstand fra sine aktiviteter på sosiale medier. I stedet forklarer hun sin uinteresse over å svare på deres spørsmål.

– Jeg har litt vanskelig for å se at det skulle være noe å diskutere. Jeg har nettopp lagt ut fakta som allerede finnes overalt, sier Jenny Laszlo til Expos såkalte journalist Anders Dalsbro.

– Min slekt er tysk, og vi har mistet veldig mange på min side, og jeg har all rett til å dele fakta som savnes i skolebøkene. Det er ikke så mye mer å si om det, fortsetter hun.

På spørsmålet om hun ikke en gang vil vite hvilke spørsmål Expo ønsker å stille, svarer Laszlo følgende:

– Nei, jeg er ikke interessert. Dessuten vet jeg hvor du ringer fra også, og dere har en såkalt verdigrunn som er imot alt hva som er sunt og friskt. Så jeg er ikke interessert.

Laszlos kritikk av de alliertes terrorbombinger av Dresden er dog ikke den eneste synd som hun har begått ifølge venstreradikale Expo, som skriver:

I egne innlegg er hun for eksempels opprørt over at en nazi-leder blir dømt for «hets mot folkegruppe», når det finnes så mange andre som går frie, kaller finansmannen George Soros for «ondskapen personifisert» og sprer anti-muslimske konspirasjonsteorier.

Det gjenstår å se om SD velger å ta parti med sine medlemmer, eller Expo, etter uthengingen.

Les også:
Sverigedemokrat kastes ut fordi hun kritiserte mediemakt
Ingrid & Conrad retter sterk kritikk mot Sverigedemokraterna
Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag
Jimmie Åkesson på valgturné med afrikaner
Sverigedemokraterna boikottet demonstrasjon mot «selvmordsavtalen»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
This Goy Knows!
This Goy Knows!
3 år siden

Jødene vil jo så gjerne fremstå som de eneste ofre i verdenshistorien. Monopol på det å være offer vil jo utgå om deres egne krigsforbrytelser kommer til kjennedom. Uten offerkoften – ingen shoa bussiness.

Se bare hva disse «alltid uskyldige» jøder presset Ukraina til, når landet ønsket at det skulle minnes ofrene for folkemordet kalt Holodomor, hvor jøder var krigsforbrytere:

https://www.frihetskamp.net/film-joders-respons-pa-folkemordet-i-ukraina/

This Goy Knows!
This Goy Knows!
3 år siden

Mer å lese: https://www.frihetskamp.net/kommunismens-ukjente-massemord/

Jødene har med sine verktøy – sionismen og kommunismen – påført verden de største lidelser helt opp til vår tid, og pågående.

Johan G
Johan G
3 år siden

Utrolig bra av henne! Skulle ønske flere som var bevisste også kunne tre frem og være en røst mot globalismens lidelser. Og jeg kunne ønske det ble alt færre av de som tror de gjør motstand mot globalismen, men som dessverre kun har falt i fella og er en del av kontrollert opposisjon!!! Altså blå politikk som FRP, Høyre, Sionisme, hurra for Israel og knefall for jødene.

Grim
3 år siden

Soros og hans jøde-lakeier har spilt på et fiktivt ubehag konstruert for å fingere en nøytralitet for all kritikk.

H.L
H.L
3 år siden

Hatten av for henne! Bra!

Arno
Arno
3 år siden

Når vi tenker på det forferdelige holocaustet som skjedde i Dresden (minst 500.000 tyske sivile, like gjerne opp mot millionen, brent eller stekt levende), la oss ikke ett sekund glemme at de som fant på og ga ordrene om denne djevelske krigsforbrytelsen, brannbombingen av den sivile byen Dresden da den var stapp-pakket med sivile flyktninger fra øst, at de var alle jøder. Churchill, for å nevne den mest sentrale ordregiveren, hadde jødisk mor, og var således fullverdig jøde i henhold til jødedommens lære. Churchill was a Crypto-Jew https://revisionistreview.blogspot.co.uk/2018/02/the-people-who-were-burned-to-ashes-on.html Den ‘gode’ jøssing vil til en slik opplysning med sin selektive moral… Les mer »

Oystein
Oystein
3 år siden

Flink jente!!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Der finnes modige og klarttenkende kvinner blant alle feministene og do-gooders, som befolker media og offentlighet i dag. Heldigvis! Men det STORE flertall kvinner har falt for både klimahysteriet, likhetstenkningen, holocaustpropagandaen, den rørende omsorgen for verdens fattige, dvs brune og svarte, osv. Svært få kvinner tenker nasjonalt og rasemessig, dessverre.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Respekt Jenny! Dette kommer nok ikke ledelsen i SD til å se nådig på, som de jldesleikerne de er…

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Tror ikke hun kommer til og forbli lenge i SD.

Men hun er velkommen til og sende oss en søknad spør du meg!