Hjem Nyheter Norden Lokalpolitiker på Gotland står opp for Motstandsbevegelsen

Lokalpolitiker på Gotland står opp for Motstandsbevegelsen

2

SVERIGE En tilsynelatende modig og frittenkende lokalpolitiker på Gotland tok til orde mot valgfusk ved å stå opp for Den nordiske motstandsbevegelsens rett til å komme til Gotland under politikeruken i Almedalen.

Motstandsbevegelsen under Almedalsuken 2017.

I går besluttet kommunestyret på Gotland om å fortsette å bedrive valgfusk ved å forsøke å forhindre Den nordiske motstandsbevegelsens politiske gren fra å delta på den politiske uken i Almedalen. Avisen Hele Gotland skrev løgnaktig og absurd følgende om beslutningen:

Etter sist sommers oppstandelse da Den nordiske motstandsbevegelsen, NMR, ropte nazistiske ord og ødelagte kunstinstallasjoner i Almedalen valgte Region Gotland i år å ikke leie ut plass til den nazistiske organisasjonen. Under mandagsmøtet stemte en i stort sett enig kommunestyreforsamling også gjennom forslaget at regionen skal leie opp Almedalen to dager før og en dag etter politikeruken, slik at det ikke blir som sommeren 2014 da nazistiske Svenskarnes parti indirekte innledet Almedalsuken.

En lokalpolitiker som protesterte mot kommunestyrets beslutning var politikeren Hannes Müller:

– Ytringsfrihet er en av grunnsteinene i et demokrati. Å ekskludere meninger og foreninger som man kan betegne som udemokratiske er en veldig farlig vei å gå. Jeg synes at islamister, NMR og Fi skal hilses velkommen til Almedalsuken, bare de oppfører seg som mennesker, sa Müller.

Müller var tidligere Sverigedemokraternas leder på Gotland før meningsmotstandere begynte å spre ryktet om at han hadde konto på det, ifølge enkelte, noe kontroversielle forumet Flashback. I forbindelse med dette forlot Müller SD før valget i 2014, men ble fortsatt valgt inn på et SD-mandat og aksepterte plassen som partiløs.

Som kommunepolitiker har Müller blant annet gjort seg utmerket ved å foreslå at Region Gotland skal slutte å gjøre forretninger med avisen Hele Gotland på grunn av deres samfunnsskadelige journalistikk. Øvrige lokalpolitikere forsvarte da den svenskfiendtlige avisen som har hetset mot blant annet Den nordiske motstandsbevegelsen over lang tid.

– Det handler ikke om at jeg vil forby aviser. Det handler om at regionen må stille kvalitetskrav på de produkter man abonnerer på, sa Müller i den debatten og avsluttet med følgende ord:

– Vi skal ikke abonnere på disse avisene, fordi de er ikke upartiske.

For mer innsikt i Motstandsbevegelsens politikk og ideologi kan du besøke vår nettside HER.

Les også:
Årets pressekonferanse: Almedalen, 1. mai og valget i Sverige
Filmer fra Almedalen
Ny film fra Almedalen – oppsummering av dag 3
Er Den nordiske motstandsbevegelsen antidemokratisk?
Sverige er det mest korrupte landet i Norden, ifølge en ny rapport
Motstandsbevegelsen går til motangrep mot bankene!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
4 år siden

Tenk om flere bare lot feigheten vike og sa hva de mente. Da hadde ikke disse antinordiske krefter hatt slik makt de har nå.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Espen
4 år siden

Desverre er det blitt typisk Norsk og være feig. Tror tyskland leder med en liten 1 plass, men Sverige har også halt veldig innpå i sitt feighetsmaraton de siste årene. «Bra jobba Nord Europa. » NMR er det nærmeste en kommer politisk sett når det gjelder og ta bladet i fra munnen. Så det er jo i det minste lys i tunellen og får håpe NMR forholder seg slik uten og la seg påvirke eller presse av ormereiret. Enhver bør ta bladet i fra munnen og bidra til og slepe seg nærmere og nærmere enden av tunellen. La oss altid… Les mer »