Hjem Nyheter Europa Lola (12) ble funnet halshugget i en koffert i Paris

Lola (12) ble funnet halshugget i en koffert i Paris

4

FLERKULTUREN I helgen ble en 12 år gammel jente funnet halshugget og stappet i en koffert i Paris. Fire algeriere sitter nå varetektsfengslet, mistenkt for drap.

Lola Daviet ble myrdet i en alder av 12, av fire afrikanere. Foto: Facebook/Delphine Daviet.

Det var lørdag som det første gang ble rapportert om at en 12 år gammel jente ble funnet død i en koffert i Paris. Jenta ble halshugget, bundet rundt både hender og føtter, og hadde tape over hele ansiktet da liket av henne ble funnet.

Jenta ble fredag ​​ettermiddag meldt savnet av foreldrene da hun ikke kom hjem fra skolen. Liket ble funnet ikke langt fra bygården der hun bodde, melder franske medier.

Jentas mor, Delphine Daviet, har offentlig uttalt at det er datteren Lola Daviet, som ble funnet død i kofferten.

Afrikaner ble sett flytte liket og kjøpe en croissant

Overvåkingsopptak fra området viser at Lola følger en nordafrikansk kvinne inn i jentas boligbygg, men da uten å gå til sin egen leilighet. Den samme nordafrikanske kvinnen skal senere ha blitt sett bære en koffert ut av bygningen, den samme kofferten som jentas kropp senere ble funnet i.

Vitner forteller at de har sett den afrikanske kvinnen bære kofferten, og at hun skal ha bedt om hjelp til å bære den. Vitnene forsto da ikke at det var et lik i kofferten.

Under den tiden som afrikaneren slepte med seg kofferten, skal hun ha stoppet på en kafé for å kjøpe en croissant, skriver The Sun.

Franske BFMTV skriver at fire algeriske statsborgere er pågrepet, mistenkt for involvering i drapet, inkludert kvinnen som bar kofferten. I løpet av helgen har hundrevis av mennesker lagt igjen blomster og tent lys utenfor Lolas bygård.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
3 måneder siden

Sjokkerende (eller?) og trist, dette er jo faen ikke menneskelig.
Barn bør advares mot flerkulturen, den dreper!

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
3 måneder siden

Dette er fremtiden, passive fedre og mødre. Dine barn går en lys fremtid i møte. Kanskje blir det annerledes om du stikker hodet lenger ned i sanden?

proverbs 26:11
proverbs 26:11
3 måneder siden

En orker snart ikke lenger å kommentere tilfeller som dette; det er «hverdagslig» i europeiske land, nærmest. At våre barn – jenter og gutter – ikke kan ferdes trygt i sine nærområder, på vei til og fra skolen, er noe vi aldri burde ha godtatt. Parolene må være; foreldre – pass godt på deres barn! Og – kravet til den svikefulle politikerklassen, som har importert en mengde dysfunksjonelle halvaper, må være – få dem ut, snarest mulig! Men det vil aldri skje, og det vi hører er at vi, som hører til i disse landene, må sørge for bedre å… Les mer »

Moderne kjetter
Moderne kjetter
3 måneder siden

Blond, blåøyd jente voldtatt og drept av én eller flere rasefremmede. Det er nok bittert for de jødekontrollerte hovedstrømsmediene å måtte rapportere om dette – om brorparten av dem i det hele tatt gjør det.