Hjem Nyheter L’Oréals muslimske modell tvinges til å trekke seg etter å ha kritisert...

L’Oréals muslimske modell tvinges til å trekke seg etter å ha kritisert Israel

2

UTENRIKS Kosmetikkfirmaet L’Oréals muslimske modell tvinges til å trekke seg etter at hun på Twitter gav hard kritikk mot forbryterstaten Israel.

Amena Khan, et av kosmetikkfirmaet L’Oréals modeller, tvinges til å trekke seg da hun som muslim kritiserte Israel på Twitter. I den nå slettede tweeten kalte Khan «det hellige land» for en «barnemyrdende illegitim stat». Hun skal også ha sagt at Israel vil bli beseiret.

Hennes uttalelse vakte sterke følelser blant «visse» personer og etter storm i media meddeler hun nå at hun forlater L’Oréal. I sin avskjedstale forteller hun om sin dype anger for sine uttalelser og mediastormen som det hele resulterte i.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Kritikk av det utvalgte folket? Selv om muslimene er jødenes yngre brødre og søstre kan ikke det tillates, selvsagt. Selv om det er sant. Løgnens far, djevelen, var iflg Jesus også jødenes far, og det er også like sant idag som den gang.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Skulle gjerne sett at alle disse muslimske damene gikk rundt med burka jeg så slapp man å se ansiktene deres. Men det beste hadde selvsagt vært at de ble deportert ut av Europa for alltid.