Hjem Nyheter Lovforslag om å innskrenke ytringsfriheten motarbeides av «Mr Bean» og andre kulturpersonligheter

Lovforslag om å innskrenke ytringsfriheten motarbeides av «Mr Bean» og andre kulturpersonligheter

4

SKOTTLAND 20 kulturpersonligheter har undertegnet et brev for å stoppe lovforslaget om å innskrenke ytringsfriheten i Skottland.


Kontroversiell sketsj som skulle kunne «oppvigle til hat»

Ett lovforslag fra den «skotske» justisministeren Humza Yousaf har fått fremtredende personer innen kulturen til å agere. De nye lovtilleggene handler om at uttalelser som kan bedømmes som «oppvigling til hat», men der avsenderen ikke har hatt noen motiver med å hetse, skal kunne bli sett på som en forbrytelse. Dette rapporterer The Scottish Sun.

20 kulturpersonligheter har nå agert mot det de anser er et slag mot ytringsfriheten, men også et slag mot deres kunstnerlige frihet der de ikke kan vite om et feilaktig ord, et kunstverk eller en vits kan lede til fengselstraff da noen annen kan tolke uttalelsen på en viss måte. De 20 kulturpersonlighetene som har gått sammen finnes innenfor områdene litteratur, journalistikk, filosofi, menneskerettighetsaktivisme, kultur og komedie.

Blant de som har undertegnet brevet er engelskmannen Rowan Atkinson, kjent som «Mr Bean». Atkinson har de siste årene, i likhet med sin kollega John Cleese og andre kjente komikere, advart om at den politiske korrektheten er en alvorlig trussel mot både komikere og frie meningsdannelser.

Andre som har satt spørsmålstegn til lovforslaget, er den skotske politiføderasjonen, den katolske kirken og lovrådet.

Les også:
John Cleese er lei av politisk korrekthet fra «lettirriterte, følelsesmessig ustabile personer»
Sionistorganisasjon utlover dusører for å begrense ytringsfriheten

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
1 år siden

Om ikke folk står opp for ytringsfriheten, så vil den forsvinne. Globalistene har vist tydelig og klart at de er motstandere av ytringsfrihet og at de ønsker å innføre diktatur.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Selv om noen av disse «kulturpersonlighetene» nok taler mest for sin «syke mor», altså har egennyttige motiver, må vi bare støtte dem i det prinsipielle; å stå opp for retten til å ytre seg, og slå tilbake moderne newspeak som «hate speech», oppfunnet av jødene, og ment for the goyim.

Morten
Morten
1 år siden

Når eksakt komme denne «hatespeech» loven? Det er jo helt sykt at den eksisterer, og enda sykere at folk bare har godtatt den som ny lov.

trackback
2 måneder siden

[…] Lovforslag om å innskrenke ytringsfriheten motarbeides av «Mr Bean» og andre kulturpersonligheter […]