Hjem Nasjonal kamp Aktivisme «Luleå kommune er mordere!»

«Luleå kommune er mordere!»

3

AKTIVISME Motstandsbevegelsen gjennomførte nylig en protestaksjon utenfor rådhuset i den svenske byen Luleå. Dette etter at 81 år gamle Stig Markström døde etter å ha blitt forsømt av kommunen.

Den 81 år gamle Stig Markström ble grovt forsømt av hjemmetjenesten i Luleå kommune. Datteren hans Marina beskrev i et innlegg på Facebook at hennes 182 cm høye far bare veide 50 kilo like før han døde.

Selv om han betalte hjemmetjenesten for å rengjøre annenhver uke, ble ikke hjemmet hans rengjort på mellom seks og ti uker. Hans tannprotese ble ikke rengjort på åtte dager.

Den eldre mannen kunne ikke komme seg ut av sengen på egen hånd, og hadde ligget i sin egen avføring. Han hadde lange uklipte negler og hadde ikke blitt barbert på flere uker. Han hadde heller ikke vært ute av sengen på flere dager ettersom heisen hans ikke fungerte.

At våre eldre, som har bygd opp landet vårt med sitt harde arbeid og skattepenger, nå må sulte i hjel i ydmykende former for at pengene skal gå til masseinnvandring er ikke akseptabelt. Det er Den nordiske motstandsbevegelsens oppgave å vise de feige menn og kvinner av makt at deres folkeforræderi har reelle konsekvenser og ikke vil gå upåaktet hen.

Med en banner hvor det stod «Luleå kommune er mordere» og megafon begav medlemmer og aktivister fra svenske Rede 6 seg til i rådhuset i Luleå fredag den 2. august. På stedet holdt David Nilsson, leder for Medlemsgruppe 601, en tale mot forræderpolitikerne.

I talen vendte Nilsson seg også direkte til beboerne i kommunen som hørte på talen:

Et folk som lar seg styre og ser deres fremtid sakte men sikkert slippe bort er noe vi aldri vil godta. Vi oppfordrer deg til å slite dine lenker og til å ikke la deg lure av karrierepolitikerens sølvtunger, det vil komme en dag hvor disse profesjonelle løgnerne vil betale dyrt for deres svik mot folket, og den dagen kommer nærmere dag for dag.

Robert Jay Mathews sa mens han levde: «Vi vet at massen av folket vårt har blitt satt i en lobotomert, apatisk tilstand av blind lydighet».

Dette blir mer sant dag for dag. Hvordan kan du ikke reagere når våre skoler legges ned? Hvordan kan du ikke reagere når våre eldre blir overlatt til å sulte i hjel? Hvordan kan du med ærlighet i ditt hjertet si at du noen gang har gjort noe for å forandre på situasjonen?

Se film fra protestaksjonen:

Problemer med å se klippet? Klikk her for å se det på VK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Bra aksjonert

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Nydelig utført.

Hanne
Hanne
2 år siden

Kjempe bra aksjon. Bra Sverige.