Hjem Nyheter Norge Lysglimt viser seg som en sann politikertype

Lysglimt viser seg som en sann politikertype

ALLIANSEN Lysglimt håner motstandsmann som stilte opp for å forsvare deres eiendom. Selv flyktet Alliansen til Oslo.

Lysglimt hyller sionisten Donald Trump. Redigert bilde.

Som Trump, dolker også Lysglimt de som har hjulpet han.

I en video som Hans Jørgen Lysglimt Johansen nylig lastet opp på sin Facebook-profil kan man høre han forsøke å latterliggjøre de som har hjulpet han, det like etter å ha fått smisket til seg underskrifter på et av Motstandsbevegelsens arrangement som Lysglimt fikk delta på.

Med en telefontrussel mot deres eiendom i tankene reiste et medlem av Den nordiske motstandsbevegelsen alene inn til Alliansenhuset i Rogaland så fort han mottok informasjon om at det hadde samlet seg en rekke venstreekstremister der. Med seg hadde han et GoPro-kamera for å kunne dokumentere eventuell hærverk, samt ta bilder av venstreekstremistene.

Med latter og smil forteller Lysglimt i videoen at Alliansen avlyste sitt tiltenke møte på Alliansenhuset den dagen, og i stedet reiste til Oslo på en demonstrasjon mot koronapolitikken. Huset stod da helt ubeskyttet under en stund Lysglimt visste det ville dukke opp venstreekstremister der.

Samtidig håner Lysglimt Den nordiske motstandsbevegelsen når han omtaler motstandsmannen som helt alene stilte opp for å konfrontere venstreekstremistene som på forhånd i en telefontrussel hadde antydet et ønske om å brenne ned huset.

– Disse folkene fortjener på en måte hverandre. Og vi setter opp at de møtes, og vi har mye moro med dem da, forteller Lysglimt og ler.

Se hele videoen HER.

/Kommentarfelt nå stengt

Les også:
En sørgelig gjeng venstreekstremister samlet seg utenfor Antiglobalistisk senter i Rogaland
Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven»
«Finkel-Think» – den jødiske valgstrategien som lå bak Trump og Orbáns dramatiske valgseire
Lederperspektiv #24: Putin, Trump og Bolsonaro – lederne vi har ventet på eller globalister i ny drakt?