Hjem Nyheter Europa Macron kryper til korset – hva gjør De gule vestene?

Macron kryper til korset – hva gjør De gule vestene?

1

FRANKRIKE Emmanuel Macron holdt under gårsdagen en tale til nasjonen hvor han annonserte flere økonomiske konsesjoner. Nå venter folket på hva de lederløse gule vestene kommer til å gjøre.

I går holdt Frankrikes globalistpresident Emmanuel Macron en tale til nasjonen. I talen annonserte han blant annet at han kommer til å øke minstelønnen og skattefritt overtidsarbeid. Han sa også at franskmennene hadde rett til å være opprørte, men at det «ikke finnes noen grunn til sinne og voldsomme sammenstøt».

Flere politiske motstandere til Macron har kritisert hans tiltak. Blant annet venstresidens Jean-Luc Mélenchon sa at de ikke påvirker «en betydelig del» av folket og at De gule vestene selv får bestemme om de vil fortsette å protestere.

Det franske folket har ifølge en undersøkelse delte oppfatninger om Macrons konsesjoner, der den ene halvparten ikke er overbevist mens den andre halvparten synes at presidenten har tatt De gule vestenes protester på alvor. 54 prosent av franskmennene virker ifølge undersøkelsen å anse at målene med protestene nå er oppnådd og at De gule vestene burde grave ned stridsøksen. Hva De gule vestene nå kommer til å gjøre gjenstår dog å se.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Reodor aka Anonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Reodor aka Anonymsurfer
Reodor aka Anonymsurfer

Svensk fb-gruppe med oppdateringer:
https://www.facebook.com/gulavastarna