Hjem Historie Dagens historiske Madagaskarplanen

Madagaskarplanen

20

HISTORIE Den 24. juli 1942 diskuterer Hitler en mulig løsning med en jødisk stat i Madagaskar etter krigen. Samtalen foregår seks måneder etter at det påståtte «holocaust» skal ha startet.

Det nasjonalsosialistiske Tyskland ville på sikt få bort jødene fra Europa – men ikke utrydde dem. Én plan var den såkalte Madagaskarplanen, som gikk ut på å forflytte jødene til den franske kolonien Madagaskar. På denne måten skulle jødene få et eget hjemland mens Europa ville bli uten jødisk innflytelse.

Idéen om jødisk emigrasjon til Madagaskar hadde blitt funnet på allerede i 1885 av en prøyssisk politiker, Paul de Lagarde, og hadde også støtte blant sionister. Det nasjonalsosialistiske Tyskland adopterte senere idéen.

Det var andre destinasjoner enn Madagaskar, men Hitler støttet Madagaskarplanen etter en presentasjon av Heinrich Himmler den 29. mai 1940. Måneden etter diskuterte Hitler mulighetene for å realisere Madagaskarplanen med Mussolini og den italienske utenriksministeren. Planen skulle kunne bli mulig etter at Frankrike var beseiret.

Da Frankrike falt for Tyskland så det ut som at planen skulle kunne bli realisert. Men motstand fra Vichy-regimet og den pågående sjøkrigen mellom Storbritannia og Tyskland gjorde at planen ikke kunne bli realisert. Dette førte til beslutningen om å deportere jødene til de tyskokkuperte områdene i øst.

Under Wannsee-konferansen den 20. januar 1942 ble det diskutert hvordan jødene skulle forflyttes østover via en rekke konsentrasjonsleirer og transittleirer, den såkalte endelige løsningen på jødespørsmålet. Det finnes ingenting i Wannsee-protokollen som støtter opp om noen utrydding av jødene, så derfor har holocaustpropagandister tolket det slik at «emigrasjon» og «deportasjon» egentlig er «kodeord» for «utryddelse». Det råder dessuten usikkerhet rundt hvorvidt protokollen er ekte.

640px-hith-madagascar-plan-121041847-E

Men Hitler hadde ikke gitt opp Madagaskarplanen, og den 24. juli 1942 talte han igjen om den. Denne gang under en middag i Wehrmachts hovedkvarter «Werwolf» i Ukraina. Dette skjedde altså seks måneder etter at tyskerne, ifølge holocaustpropagandaen, skal ha besluttet å «gasse alle jøder».

Hitler skal ha snakket om en løsning på jødespørsmålet som skulle kunne inkludere en jødisk stat etter krigen, noe som klart motsier at det fantes en plan om å «utrydde» jødene. Hitlers ord har blitt nedskrevet av stenografen Henry Picker og publisert i boken Hitler’s Tischgespräche im Führerhauptquartier (Hitlers bordsamtale).

Under gjengis den opprinnelig uttalelsen på tysk samt en engelsk oversettelse.

In diesem II.Weltkrieg als einem Ringen auf Leben und Tod dürfe nie vergessen werden, daß das Weltjudentum nach der Kriegserklärung des Weltzionistenkongresses und seines Führers Chaim Weizman (in seiner Botschaft an Englands Premier Chamberlain) der unerbittlichste Gegner des Nationalsozialismus, der Feind Nummer 1 sei. Geschäftlich suche das Judentum Europa, Europa müsse es aber schon aus Sakroegoismus ablehnen, da das Judentum rassisch härter sei. Nach Beendigung des Krieges werde er sich rigoros auf den Standpunkt stellen, daß er Stadt für Stadt zusammenschlage, wenn nicht die Juden rauskämen und nach Madagaskar oder einem sonstigen jüdischen Nationalstaat abwanderten.

In this second World War as a struggle for life or death it must never be forgotten that after the declaration of war of the World Zionist Congress and its leader Chaim Weizman (in his message to English Prime Minister Chamberlain). World Jewry is the most inexorable opponent of National Socialism, the enemy No. 1. For business reasons, Jewry is seeking Europe, but Europe has to reject it simply for holy egoism, for Jewry is racially harder [than the European peoples]. After the end of the war he will rigorously insist upon smashing town after town, if the Jews are not coming out and emigrate to Madagascar or any other Jewish national state.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
20 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan Sørensen
Jan Sørensen
4 år siden

Dette her er bare tull. Om dere skal belære folk i historie, om hva som faktisk har skjedd, er det på tide at dere tar en ordentlig titt i historiebøkene og ikke bare plukker og mixe fra konspirasjonssider som om dere skulle hatt 34 kroner til å bruke på smågodt i en 7-eleven-kiosk. Dere påstår at holocaust, eller shoah som det også heter, ikke fant sted som jo selvfølgelig er en helt feilaktig påstand. Og det er helt tydelig at dere anerkjenner selv at det har forekommet, men dere prøver å fornekte det. I artikkelen anerkjenner dere selv at jødene… Les mer »

Martin
Martin
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Her var det mye svimmel, Jan. At det var en plan å gi Madagaskar til jødene er fakta. Når det står skrevet i artikkelen at jøder skulle fraktes til konsentrasjonsleirer, så innebærer ikke det at planen var å utrydde mennesker på et systematisk og industrielt plan. Jødedommen erklærte jo krig mot Tyskland i 1933, og derfor plasserte Tyskland de i leirer på samme måte som de allierte plasserte folk som var motsatsen til deres nasjon og styre i konsentrasjonsleirer. Vi benekter ikke at det døde folk der, men det var når krigen var i full sving, som innebar, sult og… Les mer »

Jan Sørensen
Jan Sørensen
Svar til  Martin
4 år siden

Ikke kom her og tro at din nasjonalsosialistiske propaganda skal belære meg. At det var en plan å gi Madagaskar til jødene var en plan ja, men en helt klar antisemittisk plan ettersom den innebærer å deportere et helt folk til et område der en selv tror at de ikke kommer til å påvirke en selv. Jeg skjønner ikke hvor det kommer fra den så tilbakestående påstand om at jødedommen erklærte krig mot Tyskland i 1933. Det finnes det ingen anerkjente kilder på og det finnes ihvertfall ikke noe i hellige jødiske skrifter at dette skulle være tilfellet. Det var… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Med 88% ström kvar på mobilen levererar jag dig denna länk att läsa.
https://www.nordfront.se/judea-declares-war-on-germany.smr

Jan Sørensen
Jan Sørensen
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Tommy Nyberg, dette er ingen god kilde på den feilaktige påstanden at jødedommen skal ha erklært krig mot Tyskland. Les ordentlige bøker og bli litt klokere!

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Det är en utmärkt källa.
6 miljoner judar dödade Hitler.

Jan Sørensen
Jan Sørensen
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Der tar du skammelig feil. En kilde med et mål om å politisk overbevise folk om sånne hitlerfascister som dere har rett er ingen troverdig kilde. Men hvis du vender om på det blir det mer korrekt, Hitler var ansvarlig for at 6 millioner ble drept.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

En uppenbar «sanning» som inte tål att ifrågasättas är en uppenbar lögn.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Det er jo allment kjent at verdensjødedommen erklærte krig mot Tyskland i 1933. Har du ikke fulgt med i timen? Den verdensomspennende boikotten, innledet av jøder, er også omtalt på «troverdige» sider som Wikipedia for øvrig.

WolfsAngel
WolfsAngel
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Her var det mye rart Jan, du pisser jo faktisk på deg selv. Er vel du som må gå i gang med å undersøke alle kilder om en sak og ikke automatisk gå for den versjonen som blir lagt frem av en part som går seirende ut. Alltid trist å se et så lite undersøkende menneske som deg Jan.

Jan Sørensen
Jan Sørensen
Svar til  WolfsAngel
4 år siden

Nå aner jeg ikke hva du heter, men jeg bare kaller deg for Gøran. Det tror jeg snarere er du som gjør. Jeg har undersøkt MYE og kan garantere at det jeg legger frem er sannheten. Få huet ut av rævva Gøran, se verden og opplev den, da vil du nok bli klokere!

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Jeg har undersøkt mer enn deg, og kan garantere deg at jeg legger frem sannheten. «Holocaust» er en bløff og Hitler er blant de største menneskene som har levd de siste 2000 årene.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

«Ikke kom her og tro at din nasjonalsosialistiske propaganda skal belære meg. At det var en plan å gi Madagaskar til jødene var en plan ja, men en helt klar antisemittisk plan ettersom den innebærer å deportere et helt folk til et område der en selv tror at de ikke kommer til å påvirke en selv.» – Det idiotargumentet funker ikke her. Det er som å si at det er «rasistisk» å ville deportere innvandrere fra den tredje verden. Vi bryr oss ikke om alskens mongo-epiteter som motstandersiden finner på for å dehumanisere/svartmale oss. Tyskerne ville ha jødene ut, slik… Les mer »

Jan Sørensen
Jan Sørensen
Svar til  Motstandsmann
4 år siden

At du har undersøkt mer enn meg herr «motstandsmann» så faller det på sin egen urimelighet ettersom du bare henviser til en kilde og som for øvrig belyser hele saken kort og greit. Du har en kilde å henvise til for det så forvrengte synet du har på historiens gang og det er ensidig hitlerfascistisk propaganda. Det jeg derimot har er helt klare vitneskildringer og beskrivelser som er dokumentert av ekte historikere. Før jeg begynner min argumentasjon vil jeg gjerne bruke en metafor på akkurat denne diskusjonen og det er som å prate med en papegøye. Uansett hvor mye jeg… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Kommunistiska och judiska konspirationsteorier.
Är det allt du har att komma med?

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Veldig mange ord, veldig lite innhold. Det er du som påstår og det er du som anklager, bevisbyrden er således din og du har enn så lenge ikke presentert ett eneste bevis. Propaganda-artiklene du lenket til nederst i ditt innlegg gjelder ikke, da påstandene fremmet i disse blir pulverisert i artiklene jeg allerede har ramset opp. Igjen, det finnes ikke noe bevis for «holocaust» foruten om «vitneforklaringer». At jeg referer til lenker, som senere inneholder flere kilder, er utelukkende for å gjøre det lettere for deg og gjøre diskusjonen lettere. Jeg forventer meg nemlig ikke at du skal lese bøker,… Les mer »

Martin
Martin
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

JAN, DU FALLER BLINDT FOR PROPAGANDAEN DU HAR FÅTT SERVERT PÅ SØLVFAT SIDEN BARNSBEN!

Når vi leser dine forvirrede goyim innlegg, er det så vanvittig tragikomisk og ironisk hvordan du hele tiden bommer på enkle historiske hendelser.
Du minner meg om en uoppmerksom sløving som heletiden overser detaljene rundt deg, å skaller hodet i det lave taket.

JØDEDOMMEN ERKLÆRTE KRIG MOT TYSKLAND – TYSKLAND HADDE SIN FULLE RETT Å PLASSERE DE I KONSENTRASJONSLEIRER.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

6.000.000 talmud Lol! ?

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Hva er det som er tull? Madagaskarplanen?

«Holocaust» fant ikke sted. Dersom du påstår at det har funnet sted, får du nesten fremlegge bevis – noe som kan bli særdeles vanskelig med tanke på at noe slikt ikke eksisterer.

At tyskerne sendte jøder til konsentrasjonsleire er ikke et bevis for at «holocaust» fant sted. I så fall er det mange land som er skyldig i folkemord, inklusiv amerikanerne i dag.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Jan Sørensen
4 år siden

Jan Sørensen er en typisk norsk goyim.