Hjem Nyheter Madonna vil få paven til å tro at Jesus var for abort

Madonna vil få paven til å tro at Jesus var for abort

2

UTENRIKS Madonna vil treffe paven og endre den katolske kirkens syn på abort.

Madonnas sceneshow får ofte kritikk for å være dekadente.

Den snart 61 år gamle artisten Madonna har igjen gitt seg inn i politikken. I et intervju i et tv-show annonserte hun at hun vil prate med pave Frans om abortspørsmålet, som hun mener den katolske kirken burde endre oppfatning i.

– Tror du ikke Jesus skulle ville at en kvinne hadde rett til å gjøre som hun ville med sin egen kropp?, spurte popstjernen under en lanseringsturné i Australia.

Madonnas nye musikkvideo til låten «God Control» er også et politisk utspill hvor hun gir seg inn i våpenkontrollen i USA. Ifølge henne skal også gud være imot at mennesker får eie våpen.

Madonna har en hel karriere kantet av politiske utspill og et hat mot kirken, spesielt den katolske. Madonna har selv katolsk bakgrunn, men ble bannlyst fra den katolske kirken for sine angrep mot kristendommen og umoralske opptredener. Hun har ved siden av sin ellers ekstremt seksuelt «frigjorte» levemåte tatt til seg flere religiøse jødiske ritualer i sitt liv, som studier av kabbala.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Dekadent og dum, da kommer du langt i Hollywood.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Hverken kvinnen eller mannen «eier sin kropp», og kan gjøre med den som de vil – uten konsekvenser. En mann kan feks homse, noe som ødelegger hans naturlige maskulinitet. Og en kvinne kan hore, og tape moralsk anseelse, eller drepe sitt barn, det ufødte liv, for å slippe å ta ansvar for sine seksuelle handlinger. Men pave Frans låner sikket øre til denne gudshatende feministen, som gjerne ødelegger det katolske kirken fullstendig, og kristendommen i sin helhet. Men der Madonna snart er en fotnote i verdenshistorien, forblir Jesus og kristendommen stående, til dommedag og vel så det.